Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| roger9300 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wysłany: 25 Cze 2009, 1:27 Temat postu: |
|
|
mialem na mysli wasze zachowanie nie podczas calej wyprawy , bo nie bylo mnie z wami, ale to co zobaczylem na rzece Krossa, uwazam, ze to wystarczy na snucie pewnych wnioskow, ale co tam, w koncu jestesmy z polski _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | Dołączył: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Skąd: Kopavogur |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| kamilg
| Dołączył: 31 Paź 2008 | Posty: 11 | |
|
Wysłany: 25 Cze 2009, 18:36 Temat postu: siemka wszystkim |
|
|
cześć wszystkim moze wiecie gdzie jest blisko coś ładnego i odrazu jakis lekki terenik wybrał bym sie w niedziele nie chcem daleko ruszać bo jade do pl po wekendzieee z góry dzienkiii |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mała 12 Zbyt częsta publikacja ogłoszeń!
| Dołączył: 08 Mar 2009 | Posty: 173 | |
|
Wysłany: 25 Cze 2009, 20:40 Temat postu: Re: siemka wszystkim |
|
|
kamilg napisał: | cześć wszystkim moze wiecie gdzie jest blisko coś ładnego i odrazu jakis lekki terenik wybrał bym sie w niedziele nie chcem daleko ruszać bo jade do pl po wekendzieee z góry dzienkiii |
Proponuję abyś udał się w kierunku trollafos i straszny domek
Pozdrawiam i powodzonka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| i'm back UŻYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 16 Maj 2009 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 25 Cze 2009, 22:53 Temat postu: |
|
|
GRATULUJE CHLOPAKI ...... DUMA REGJONU ....HAHA
POZDRAWIAM I POLAMANIA MOSTOW
ps. !!!respect evo3!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ilonek-22
| Dołączył: 28 Lis 2008 | Posty: 68 | Skąd: Reykjavík |
|
Wysłany: 25 Cze 2009, 23:32 Temat postu: |
|
|
Do jasnej anielki Roger a cóż takiego strasznego stało się na tej rzece? No bardzo cię prosze! Ja też chciałem sobie POSZALEć i co mam teraz sprzedać pajero i kupić wymarzonego przez większość polaków passata? I z bardzo zimnym łokciem pojeździć po Reykjaviku? NIE bo uważam że nic aż tak strasznego nie zrobiliśmy że mamy się teraz bardzo wstydzić!A że jesteś roger starym rozsądnym wyjadaczem off road-owych tras to zapewne wlasne szaleństwa masz już zaz sobą i dawno każdy je już zapomniał. Za kilka lat ja zapomnę o swoich szaleństwach na rzekach i będę się tak jak Ty wstydził za innych POLAKÓW. pozdrawiam serdecznie i liczę na następne wariackie jazdy - może nawet razem z Tobą. mariusz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| i'm back UŻYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 16 Maj 2009 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 26 Cze 2009, 0:11 Temat postu: |
|
|
czy ktos mi wytlumaczy dlaczego akurat passat i jego wlasciciele sa obrazani w tekscie powyzej z przyjemnoscia zademonstroje mozliwosci tego autka wszelkim laikom |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Cze 2009, 1:16 Temat postu: |
|
|
ilonek-22 napisał: | Do jasnej anielki Roger a cóż takiego strasznego stało się na tej rzece? No bardzo cię prosze! Ja też chciałem sobie POSZALEć i co mam teraz sprzedać pajero i kupić wymarzonego przez większość polaków passata? I z bardzo zimnym łokciem pojeździć po Reykjaviku? NIE bo uważam że nic aż tak strasznego nie zrobiliśmy że mamy się teraz bardzo wstydzić!A że jesteś roger starym rozsądnym wyjadaczem off road-owych tras to zapewne wlasne szaleństwa masz już zaz sobą i dawno każdy je już zapomniał. Za kilka lat ja zapomnę o swoich szaleństwach na rzekach i będę się tak jak Ty wstydził za innych POLAKÓW. pozdrawiam serdecznie i liczę na następne wariackie jazdy - może nawet razem z Tobą. mariusz |
jakos sie tak sklada, ze zaden ze mnie wyjadacz , i zero doswiadczenia jak ktos wczesniej zauwazyl. pozdro _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
|
Powrót do góry |
|
 |
| kozetti
 | Dołączył: 18 Cze 2009 | Posty: 16 | Skąd: 4 planeta od Słońca |
|
Wysłany: 26 Cze 2009, 2:07 Temat postu: Ech..... |
|
|
Dajcie sobie już siana,Roger miał trochę racji. Ktoś nie doczytał,komuś podskoczyło ciśnie bo było o kulturze i się zaczęło...
Bo kultura musi przecież być ,nie ?
Tylko dlaczego nie na tym forum ?
Teraz do zadymy przyłączą się fani i przeciwnicy Passatów,zimnych i ciepłych łokci i się kręci zamieć bo My Polacy przecież to kochamy najbardziej
I w ten piękny sposób z OFF ROAD zrobił się OFF TOPIC |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Cze 2009, 16:27 Temat postu: re |
|
|
Do wszystkich fanów 4 kółek proponuję stuknąć się kuflami z piwem i zapomnieć o tym co było i pomyśleć jak umilić sobie weekend życzę wszystkim smacznego piwka przy grillu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| daroo
| Dołączył: 26 Cze 2009 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 26 Cze 2009, 19:12 Temat postu: |
|
|
Masz cos konkretnego na mysli~ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ilonek-22
|
Wysłany: 26 Cze 2009, 20:08 Temat postu: ok |
|
|
dobra sorki dla wszystkich obrażonych , zakończmy ten rozdział bo i tak nic nikt nie zmieni. Spotkajmy się na nastepnej wyprawie i połammy wszystko co jest do połamania w naszych autkach. Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ilonek-22
|
Wysłany: 28 Cze 2009, 1:51 Temat postu: do Asi |
|
|
konkretnie to do Asi szalonej kobiety z suzuki. Wiesz jak blisko siebie mieszkamy w Polsce? My jesteśmy z Kamienia Pomorskiego . Pozdrawiamy |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Alisia
| Dołączył: 28 Cze 2009 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 28 Cze 2009, 3:32 Temat postu: |
|
|
Z kamienia pomorskiego jest nie daleko do stargardu to prawda. Dobrze mieć kogoś ze swoich stron. Zawsze razniej. Pozdrawiam i do następnego szalonego wypadu :-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 28 Cze 2009, 14:51 Temat postu: |
|
|
Alisia napisał: | Z kamienia pomorskiego jest nie daleko do stargardu to prawda. Dobrze mieć kogoś ze swoich stron. Zawsze razniej. Pozdrawiam i do następnego szalonego wypadu :-) |
S......ca kiedy, kiedy, kiedy jedziemy???  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 28 Cze 2009, 17:48 Temat postu: jak to kiedy, |
|
|
jak to kiedy, ja wlasnie dotarlem do egilsstadir ))) _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Lip 2009, 19:40 Temat postu: wypad 4x4 |
|
|
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych 4x4.
Jest plan na niedzielę tj. 05.07 wyjazd godzina 9 rano z pod stacji Shell na Breidholcie do pokonania około 350 km.
Zamierzamy objechać lodowiec Tindfjallajokull.
Zainteresowanych zapraszam i pozdrawiam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Lip 2009, 13:14 Temat postu: Re: wypad 4x4 |
|
|
mała 12 napisał: | Witam wszystkich pozytywnie zakręconych 4x4.
Jest plan na niedzielę tj. 05.07 wyjazd godzina 9 rano z pod stacji Shell na Breidholcie do pokonania około 350 km.
Zamierzamy objechać lodowiec Tindfjallajokull.
Zainteresowanych zapraszam i pozdrawiam.  |
W woli ścisłości informuję iż w planach jest również wspólne grillowanie proszę o zaopatrzenie się w kiełbaski itp.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| rokfor32
| Dołączył: 03 Lip 2009 | Posty: 65 | |
|
Wysłany: 3 Lip 2009, 22:49 Temat postu: |
|
|
Dopisuję się do imprezy - o ile nikt nie ma nic przeciw ... . W kwestii punktu spotkania - chodzi o tą małą stację przy skrzyżowaniu Noddufell i Breidhodsbraut? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4 Lip 2009, 0:00 Temat postu: |
|
|
rokfor32 napisał: | Dopisuję się do imprezy - o ile nikt nie ma nic przeciw ... . W kwestii punktu spotkania - chodzi o tą małą stację przy skrzyżowaniu Noddufell i Breidhodsbraut? |
Nie wiem czy Noddufell ale napewno Briedhotsbraut, chodzi o stację SHELL przy światłach skręcając do Polskiego sklepu.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|