reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Gwna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JELI KTO CI OBRAA LUB AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SI SPROWOKOWA, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   

perfidna kradzież!!!!!!!!!!!!
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Nastpny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Gwna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
siewa26
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
Doczy: 29 Maj 2005
Skd: pUstka
PostWysany: 19 Sie 2009, 0:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

svavec napisa:
sporo ogloszen wyglada podejrzanie

Taaa najbardziej podejrzanie wyglądają te łuzka, przestańcie się bawić w detektywów i policjantów.
Powrt do gry
Zobacz profil autora Wylij prywatn wiadomo Numer GG Tlen
Jacek108

Doczy: 06 Wrz 2008
Skd: łomża / Reykjavik
PostWysany: 19 Sie 2009, 0:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe ''łuzka'' z pewnością ale gdyby to ja szukał takich ludzi to zaczął bym od tych co sprzedają (zapewne pod kryptonimem) ubrania ciążowe!!!
Powrt do gry
Zobacz profil autora Wylij prywatn wiadomo Wylij email Numer GG
darek 13
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
Doczy: 10 Kwi 2008
Skd: Z nie nacka
PostWysany: 19 Sie 2009, 6:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym problem, sprawiedliwość jest ślepa. Puszczą gościa od ręki i włos z głowy mu nie spadnie. Wygląda na to że tu nie ma kar dla pospolitych przestępców.
turboneta

Doczy: 15 Lip 2008
Skd: Gdańsk
PostWysany: 19 Sie 2009, 8:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Policja powinna przeglądać forum ale nie tylko dział ogłoszeń, powinni też bliżej przyjrzeć się innego rodzaju krętaczom. Kradzież nie ma miejsca tylko wtedy gdy ktoś komuś wyciągnie coś z portfela ale również kiedy np. pobiera się zasiłek dla bezrobotnych jednocześnie pracując na czarno lub w inny sposób obchodząc prawo. Szkoda, że nie każdy jest w stanie to sobie uzmysłowić...

Załamuje mnie sytuacja jaka ma miejsce od jakiegoś czasu na Islandii. Nie było tak wcześniej.
Po wejściu Polski do Unii Europejskiej wyspę najechał motłoch (oczywiście nie mam na myśli wszystkich). Już nawet nie wiem czy jest mi za nich wstyd...
Powrt do gry
Zobacz profil autora Wylij prywatn wiadomo
KMK

Doczy: 15 Lis 2008
PostWysany: 19 Sie 2009, 9:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kobieto tobie naprawdę się nudzi ..ty w kółko o tym samym , już czytać cię nie można !! Piszesz tak, jakby tylko na Islandii ludzie pracowali na czarno , i tylko nasi rodacy.Na jakim świecie ty żyjesz że u ciebie jest wszystko tak poukładane?
Jakby nikt nie chciał przyjmować ludzi do pracy na czarno nikt nie pracowałby w ten sposób.Już wiele razy spotkałam się z opiniami na temat Islandczyków którzy proponują pracę na czarno..i sami również w ten sposób pracują.
Przez ciebie nie chce się odwiedzać tego forum , bo twoje mądrości człowieka do szału doprowadzają.
Powrt do gry
turboneta

PostWysany: 19 Sie 2009, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KMK napisa:
Kobieto tobie naprawdę się nudzi ..ty w kółko o tym samym , już czytać cię nie można !! Piszesz tak, jakby tylko na Islandii ludzie pracowali na czarno , i tylko nasi rodacy.Na jakim świecie ty żyjesz że u ciebie jest wszystko tak poukładane?
Jakby nikt nie chciał przyjmować ludzi do pracy na czarno nikt nie pracowałby w ten sposób.Już wiele razy spotkałam się z opiniami na temat Islandczyków którzy proponują pracę na czarno..i sami również w ten sposób pracują.
Przez ciebie nie chce się odwiedzać tego forum , bo twoje mądrości człowieka do szału doprowadzają.

Nie dziwi mnie to. Najwyraźniej jesteś po stronie tych którzy bez mrugnięcia oka kradną. Przez takich jak Ty mi również nie chce się odwiedzać forum.
I niech zgadnę...jesteś w grupie ludzi którzy przyjechali na Islandię po wejściu Polski do Unii... Smile

Nie twierdziłam nigdy, że tego typu sytuacje zdarzają się tylko na Islandii więc odbiór u Ciebie jest delikatnie mówiąc zakłócony.
Powrt do gry
KMK

PostWysany: 19 Sie 2009, 9:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie , nie jestem po stronie ludzi którzy kradną. Tylko ty drążysz ten temat jakbyś miała coś tym zmienić . Kiedy się obudzisz że to tylko czcze gadanie.
A to, od kiedy tu jestem, ma najmniejsze znaczenie.
Powrt do gry
turboneta

PostWysany: 19 Sie 2009, 10:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz...tak się złożyło, że wbrew temu co myślą niektórzy doskonale zdaję sobie sprawę, że to moje "gadanie" to takie czcze gadanie. Świata nie zmienię i nie mam takich aspiracji. Jednak skoro ci wszyscy którzy przyklaskują temu wszystkiemu co mi sie nie podoba to i ja głośno będę wypowiadać czy wypisywać swoje opinie na jakieś tam tematy.
Zadziwiające jest to, że większy poklask w dalszym ciągu mają kombinatorzy natomiast jeśli ktoś głośno nazwie rzecz po imieniu jest potępiany.
Nie mniej jednak każdy ma takie samo prawo: ja krytykuję tych którzy łamią prawo, a ci którzy mają na to ochotę niech przyklaskują tym którzy to prawo łamią i niech też je łamią.
Powrt do gry
KMK

PostWysany: 19 Sie 2009, 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie popieram oszustw i kradzieży, piszę to już drugi raz. Zwróciłam ci uwagę że piszesz non stop to samo , a ty już wsadziłaś mnie do wora razem z oszustami, tylko dlatego że nie biję ci braw po każdym twoim poście .
"Nie mniej jednak każdy ma takie samo prawo: ja krytykuję tych którzy łamią prawo, a ci którzy mają na to ochotę niech przyklaskują tym którzy to prawo łamią i niech też je łamią."

Zastanów się co piszesz..
Powrt do gry
turboneta

PostWysany: 19 Sie 2009, 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KMK napisa:
Na jakim świecie ty żyjesz że u ciebie jest wszystko tak poukładane?
.

Przykro mi ale to co jest napisane powyżej jest dla mnie akceptacją łamania prawa.

KMK napisa:
Nie popieram oszustw i kradzieży, piszę to już drugi raz. Zwróciłam ci uwagę że piszesz non stop to samo , a ty już wsadziłaś mnie do wora razem z oszustami, tylko dlatego że nie biję ci braw po każdym twoim poście .
.

Nie zauważyłam abym wrzucała Cię do jednego wora. Czytanie ze zrozumieniem to chyba nie jest Twoja mocna strona.
( zauważ, że napisałam "chyba".....to tak na wszelki wypadek jakbyś ponownie miała problem z rozumieniem treści Smile )
Powrt do gry
Shadow

Doczy: 22 Cze 2009
Skd: Seljahverfi
PostWysany: 19 Sie 2009, 10:57    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

A ja powiem tak,są ludzie na tym forum którzy udzielają sie tylko i wyłącznie jesli konkretnie wiedzą np.jak ktoś zadał pytanie a oni mu na nie odpowiadaja i są tacy ludzie którzy tak naprawde nie maja pojęcia o odpowiedzi zadanej przez kogos ale sie udzielają ,dla mnie niepotrzebnie i tak jak tu kolega wspomniał wyżej pokazują swoje madrosci .Krutko - ktos zadał pytanie? wiesz ? odpowiadasz ,a nie np.ktos o cos pyta a ktos nie wie albo drąży temat w nieskończoność i tworzy sie z tego blog gdzie jeden autor wpadł na jakis pomysł z opisem konkretnego tematu jak np tu http://funciak.blox.pl/2007/09/Slough-miasto-mafii-i-kurestwa.html i ludzie będą wyrażać swoje opinie.Tez jak nieraz patrzę na tematy które nie maja konca tylko się posuwają ale na wsteczny.
Powrt do gry
turboneta

PostWysany: 19 Sie 2009, 11:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Krutko" to ja odpowiem: jakbym reprezentowała taki sam poziom jeżeli chodzi o ortografię to też starałabym pisać jak najmniej.

I jeszcze małe objaśnienie co do forum: każde służy temu samemu: wypowiedziom.
Powrt do gry
Shadow

PostWysany: 19 Sie 2009, 11:29    Temat postu: Otrografia Odpowiedz z cytatem

Ortografia to juz inna sprawa,kazdy powinien sie wstydzic lub faktycznie nie pisac nic bo jest to jak to sie mówi dla wszystkich ,kazdy popełnia błedy nawet OE bo jest człowiekiem ale bywają takie ze czytać nie da rady.Ale to juz nie tyczy sie forumowiczów tylko kazdego indywidualnie z osobna.
Powrt do gry
turboneta

PostWysany: 19 Sie 2009, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zrozumienie przekazu...zero...

To ja już dziękuję, przynajmniej tym samym została wyeliminowana osoba do dyskusji Smile
Powrt do gry
Shadow

PostWysany: 19 Sie 2009, 11:57    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

Ale najwazniejsze jest w tym wszystkim to że ciebie tu lubia wszyscy za te drążenie i dążenie do niczego Very Happy miłego dalszego drążenia.
Powrt do gry
KMK

PostWysany: 19 Sie 2009, 13:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Turboneta , to ty masz problem z czytaniem ze rozumieniem ..bo ja piszę że nie popieram, a ty dalej swoje .
A oprócz tego zauważyłam że jak już nie masz nic do napisania na temat , to czepiasz się ortografii.
Powrt do gry
turboneta

PostWysany: 19 Sie 2009, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KMK napisa:
Turboneta , to ty masz problem z czytaniem ze rozumieniem ..bo ja piszę że nie popieram, a ty dalej swoje .
A oprócz tego zauważyłam że jak już nie masz nic do napisania na temat , to czepiasz się ortografii.

Widocznie w tym temacie nic do powiedzenia już nie miałam Smile Proste? Prawda? Ale widzę, że nie dla wszystkich.
Natomiast jeżeli chodzi o czepianie się orografii to pomyśl troszeczkę...taką ociupinkę tylko...to nie jest trudne, uwierz mi Smile
Gdyby moja przedmówczyni nie rąbnęła takiego "byka" to nie miałabym sie czego czepiać Smile
Powrt do gry
KMK

PostWysany: 19 Sie 2009, 13:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ty naprawdę jesteś taka stuknięta, czy tylko udajesz ?
Na tym kończę moje klikanie ..z największą mądralińską na tym forum.
Miłego dnia życzę.
Powrt do gry
turboneta

PostWysany: 19 Sie 2009, 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KMK napisa:
Ty naprawdę jesteś taka stuknięta, czy tylko udajesz ?
Na tym kończę moje klikanie ..z największą mądralińską na tym forum.
Miłego dnia życzę.

Poziomem swojego intelektu niestety (albo i stety) się nie popisujesz.

No ale co do miłego dnia to oczywiście życzę Ci go również Smile

Większość z tych postów powinna zostać skasowana, bo jest kompletnie nie na temat, w tym moje również Smile
Powrt do gry
Stefan Burczymucha

Doczy: 28 Lip 2009
PostWysany: 19 Sie 2009, 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wronski napisa:
witam wszystkich kilka dni temu trwala dyskusja na temat zlodzieji ktorzy okradaja obywateli pracujac na czarno ci zlodzieje okradli obywateli pozbawiajac ich mienia osobistego chcial bym zadac pytanie czy to jest ta sama grupa zlodzieji i czy siedza oni w jednym worku co myslicie pozdrawiam

Siedzą w jednym worku ale dopiero później. Różnica między nimi jest zasadnicza. Jednych zamykaja zwykli kryminalni a drugich tych od przestępczości gospodarczej

[quote="KMK"]Kobieto tobie naprawdę się nudzi ..ty w kółko o tym samym , już czytać cię nie można !![/ quote]

Jak ci się nie podoba to pooglądaj seriale w TV albo jakieś Bravo Girl  To jest zdaje się FORUM DYSKUSYJNE a to oznacza, że prowadzi się w tym miejscu dyskusje na różny temat.

[quote="KMK"] Piszesz tak, jakby tylko na Islandii ludzie pracowali na czarno , i tylko nasi rodacy. [/ quote]
Widocznie żyje na Islandii i to jej przeszkadza. Gdyby żyła w Norwegii to pewnie potępiałaby polskich tłumoków i złodziei z Norwegii .

Kiedyś podobno był to fajny kraj, enklawa…. Najazd durnych prostaków z Polski bardzo popsuł ten wizerunek.

A pytania w stylu…”czy jak nie zapłacę podatku i ucieknę do Polski to ujdzie mi na sucho??” i inne w tym stylu świadczą tylko o słuszności tego co napisałem.
Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Gwna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Nastpny
Strona 4 z 15

Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiska, tajska, indyjska, japoska, wietnamska itd.