Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| bisiek ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
| Dołączył: 26 Lut 2006 | Posty: 67 | |
|
Wysłany: 23 Cze 2006, 17:32 Temat postu: Byc moze przyjedzie tutaj WIELKA LEGIA |
|
|
jest duze prawdopodobienstwo ze 25 lub 26 lipca zawita do Islandii Legia Warszawa na mecz eliminacji Ligi Mistrzow.........zaprowadza chlopaki porzadek na Islandii  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Ireth Alpha Team
| Dołączył: 22 Paź 2004 | Posty: 416 | Skąd: Dania |
|
Wysłany: 23 Cze 2006, 20:00 Temat postu: |
|
|
Jezeli taki, jak ostatnio ich fani po ostatnim meczu z Wisla, to juz Islandii wspolczuje . _________________ Ziemniaki pozdrawiaja buraki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Cze 2006, 20:17 Temat postu: |
|
|
Dokladnie o takim wlasnie porzadku myslalem.....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ramzes
| Dołączył: 09 Kwi 2006 | Posty: 30 | Skąd: Poznań/Glasgow |
|
Wysłany: 28 Cze 2006, 8:48 Temat postu: |
|
|
będę kibicował Hafnarfjordurowi |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa złośliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 28 Cze 2006, 9:39 Temat postu: |
|
|
Cytat: | zaprowadza chlopaki porzadek na Islandii |
A kto im kupi bilety na Islandie... _________________ Bardzo niewielu mężczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywają się wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 29 Cze 2006, 18:03 Temat postu: |
|
|
wezma z Twojego konta......tam jest mnostwo hackerow  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Cze 2006, 1:10 Temat postu: |
|
|
Cytat: | wezma z Twojego konta......tam jest mnostwo hackerow |
Ale mnie przestraszyłeś... _________________ Bardzo niewielu mężczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywają się wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Cze 2006, 14:38 Temat postu: |
|
|
Na glupie pytanie........glupia odpowiedz..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Peterans
 | Dołączył: 28 Sie 2004 | Posty: 367 | Skąd: Warszawa |
|
Wysłany: 12 Lip 2006, 14:09 Temat postu: |
|
|
Porządek możesz zaprowadzić u siebie w pokoju...
Nikt żadnych porządków nie ma zamiaru zaprowadzać, Legii dużo nie będzie, liczymy na wsparcie Polaków na Islandii. A zainteresowanie już jest duże, a wspomagać ( L ) nie tylko Legionisci mają zamiar
Szanse FH oceniam na malutkie i obiektywnie stawiam na 2-1 dla Legii na Islandii i 3-0 w Warszawie. JEŻELI FH PRZEJDZIE DO II RUNDY
Jako miłośnik Islandii kibicuje głównie KR Reykjavikowi, KA Akureyri (2 liga) oraz innym. Z drugiej strony jestem kibicem Legii i Gwardii więc podejście do tego mam całkowicie luzackie
A tutaj coś o ultrasach na Islandii
http://www.wksgwardia.boo.pl/phpBB/viewtopic.php?t=102
Pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gregory0001
| Dołączył: 17 Lip 2006 | Posty: 3 | Skąd: Warszawa |
|
Wysłany: 17 Lip 2006, 11:56 Temat postu: Zakwaterowanie na Islandii |
|
|
Szukam niedrogiego noclegu w Reykjawiku, Hafnarfjordur lub najbliższej okolicy na 3 noce od poniedziałku 24. 07. Może ktoś ma jakieś namiary? Przyjeżdzam na krótko bo tylko na mecz.
"Gregory" |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Ireth Alpha Team
| Dołączył: 22 Paź 2004 | Posty: 416 | Skąd: Dania |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 19 Lip 2006, 22:10 Temat postu: |
|
|
W rewanżowym meczu padł remis 1-1 Co prawda spodziewałem się zwycięstwa Hafnarfjordur, no ale ważne że awansowali dalej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Peterans
|
Wysłany: 20 Lip 2006, 9:48 Temat postu: |
|
|
Ahh nawet nie wiecie jaki jestem wniebowzięty
Typuje wynik :
FH - Legia 0-1
Legia - FH 4-1 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Sebastiano
| Dołączył: 24 Lip 2006 | Posty: 7 | Skąd: Sosnowiec |
|
Wysłany: 26 Lip 2006, 23:44 Temat postu: |
|
|
No i przyjechała Legia. Można by powiedieć... veni, vidi, vici!
Mecz nie był porywający, ale i tak mi sie podobał. Fajna atmosfera panuje tam na stadionach i kibice też dosyć żywiołowo reagują na pewne sytuacje. Ciekawe jak reklamowano tam na Islandii Legię? Mówiono coś o niej, przedstawiano ją? Czy mecz był transmitowany do telewizji islandzkiej?
Mam nadzieję, że ktoś z osób przebywających tam odpowie mi na te pytania. Bardzo by mnie interesowało jeszcze co oznacza słowo Kaplakrikavöllur, nazwa stadionu mistrza Islandii?
Kibice polscy mieszkający na Wyspie też dosyć tłumnie przyszli dopingować stołeczny klub i chwała im za to. Sam bym pojechał na ten mecz, ale niestety jakieś 2,000 zł (może troche mniej) plus 70 zł za bilet na stadion to marny argument by obejrzeć dosyć słaby mecz Legionistów.
Zaimponowało mi w zespole FH, że dosyć dobrze grają technicznie (jak na półzawodowców). Umieja się bronić i atakować. Dobry zespół z tego FH i szkoda, że będzie musiał odpaść. Teraz wiem, że wynik 2-2 z Villarrealem, albo wyeliminowanie Dunfermline Athletic nie było przypadkiem. Pomimo błędów szczególnie w obronie zespół wygląda dosyć dobrze. Na prwadę dla piłkarzy z Hafnarfjordur należy sie szacunek!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 27 Lip 2006, 2:11 Temat postu: |
|
|
Zdjęcia ze spotkania FH-Legia Warszawa
 _________________ Bardzo niewielu mężczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywają się wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Squallo
 | Dołączył: 23 Sie 2005 | Posty: 174 | Skąd: Kielce |
|
Wysłany: 27 Lip 2006, 7:12 Temat postu: |
|
|
A ja wam powiem, że FH zasłużył na zwycięstwo. Grali naprawdę nieźle, i to jako amatorzy , i sądzę, że gdyby FH zajął się profesjonalnie piłką to spokojnie by taką Legię pokonał. Legia się nie popisała.
Viking, skąd masz te zdjęcia? Z netu, od znajomego, a może sam byłeś na meczu? /na trybunie kibiców FH /
Pozdro  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Squallo
 | Dołączył: 23 Sie 2005 | Posty: 174 | Skąd: Kielce |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| Peterans
|
Wysłany: 27 Lip 2006, 9:14 Temat postu: |
|
|
Mniej - więcej to podobna relacja jak na polskich stronach, tyle że od strony islandzkiej.
FH Hafnarfjörður - Legia Warszawa 0-1
Moim okiem :
Wszyscy spodziewali się wielkej uczty na FH, typowali wynik 3-0, 4-0, 5-0 itd.
Tak to jest jak głos zabierają ludzie nie znający się na rzeczy.
Śledzę od początku do końca rozgrywki ligi islandzkiej, puchary krajowe itp.
Pisałem wcześniej, że FH mocno odstaje od reszty klubów na Islandii. Podobnie jak Legia w Polsce.
Świetni ofensywni pomocnicy, szczególnie lewe skrzydło oraz skuteczny atak.
Obstawiałem wynik 1-0 lub 2-1 dla Legii. Nikt nie wierzył - proszę bardzo !
Nie ważne czy grają amatorsko czy zawodowo - grają w piłkę w lidze. Kraj posiada dość silną reprezentacje która z roku na rok osiąga coaz lepsze wyniki.
Oglądałem dwa mecze FH z tego sezonu. Byłem pod wrażeniem ich gry.
Wczoraj Legia na dużo im nie pozwoliła, za to sama nie wykorzystywała sytuacji bramkowych.
Powinno być 3-0 dla Legii, oczywiście nikt nie wziął pod uwagę - że na islandii grają już jakiś czas. FH jest w obiegu, Legia dopiero zaczęła i jest jeszcze zmęczona zgrupowaniem we Francji co było doskonale widać po szybkości naszych grajków.
Nie ma co się podniecać, kwestia kilku dni zmotywowania stołecznego zespołu. Następny mecz Legia gra z Cracovią. Tutaj myślę, że wszyscy odżyją - tak, żeby na rewnażowy mecz z FH być całkowicie przygotowanym taktycznie i kondycyjnie.
Jaki będzie wynik w Warszawie ?
Hafnarfjörður zagra w niesprzyjających im warunkach. Gorąc, duchota.
Z drugiej strony rozkrzyczane trybuny ! Po jednej i po drugiej stronie świetny doping Legii.
No i zmotywowani piłkarze. Wreszcie pęknie balon i piłkarze Legii zaczną pokazywać co potrafią - bo potrafią bardzo dużo. Obecny sklad jest najlepszym od lat, kiedy drużyny polskie wojowały w Europejskich Pucharach.
Tak więc, jeżeli Legia zaatakuje od początku -> Legia - FH 4-0 lub 5-1
Jeżeli dalej będa jakieś problemy, błędy to wygramy 2-0 lub 3-0...
Miejmy nadzieję, że za rok FH trafi na łatwiejszego przeciwnika w 2 rundzie, czego w ogóle życzę żeby przeszli 1 rundę i niech spróbują sil w 3 rundzie.
Wszystko po mału, krok po kroku do przodu.
Islandzka piłka jest coraz silniejsza !
Pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 27 Lip 2006, 19:15 Temat postu: |
|
|
Squallo napisał: | A ja wam powiem, że FH zasłużył na zwycięstwo. Grali naprawdę nieźle, i to jako amatorzy , i sądzę, że gdyby FH zajął się profesjonalnie piłką to spokojnie by taką Legię pokonał. Legia się nie popisała.
Viking, skąd masz te zdjęcia? Z netu, od znajomego, a może sam byłeś na meczu? /na trybunie kibiców FH /
Pozdro  |
O Boze......FH zasluzyl na zwyciestwo...a ile ten FH stworzyl sytuacji do strzelenia gola ?........Legii sedzia nie uznal bramki Legia strzelila w slupek....Legia byla dwa albo trzy razy sam na sam z bramkarzem........wreszcie Legia strzelila bramke . Uwazam ze jezeli nie masz pojecia o jakims temacie to nie zabieraj w nim glosu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Sebastiano
| Dołączył: 24 Lip 2006 | Posty: 7 | Skąd: Sosnowiec |
|
Wysłany: 28 Lip 2006, 0:12 Temat postu: |
|
|
Peterans napisał: |
Oglądałem dwa mecze FH z tego sezonu. Byłem pod wrażeniem ich gry.
|
Jakie mecze oglądałeś? Były to może pojedynki z TVMK Tallin czy może ligę islandzką?
Jest jakiś sposób oglądać ligę na Islandii przez interenet w Polsce? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|