Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Dziadek ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
| Dołączył: 09 Sie 2007 | Posty: 149 | Skąd: Hafnarfjordur |
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 20:39 Temat postu: |
|
|
zaraz zobaczycie co napisze Harry  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
 | Dołączył: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skąd: z Kątowni |
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 20:39 Temat postu: |
|
|
jedziemy jutro z Dziadkiem na F347 kto się przyłączy ?
znaczy na Kerlingarfjoll , jakby ktoś nie mógł poszukać na mapie
przyda się pomoc jakiegoś samochodu terenowego bo jedziemy Terrano  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 20:41 Temat postu: |
|
|
Dziadek napisał: | zaraz zobaczycie co napisze Harry  |
miałeś napisać po mnie ale dzięki za wprowadzenie
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 20:56 Temat postu: |
|
|
HARRY75 napisał: | jedziemy jutro z Dziadkiem na F347 kto się przyłączy ?
jutro o 10 30 na stacji Olis gdzie zawsze!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 21:06 Temat postu: |
|
|
acha będziemy tuningować samochody a raczej ich wnętrza, stare błoto już mi sie wytarło i zaczyna pachnieć w środku ....
czas to zmienić
pozdro dziad i nie wypij
całeg piwa , rozlejesz u mnie w samochodzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 21:06 Temat postu: |
|
|
zapomniałem o słomie .... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 21:09 Temat postu: |
|
|
i zwłokach niemieckich turystów w bagazniku |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 21:17 Temat postu: |
|
|
juz jada 2 fury! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 21:21 Temat postu: |
|
|
Lukass napisał: | oo dziadek to ty na Islandii jestes znow, fajjnie , ja w sumie to bym sie pisal na jakis wypadzik patrlem |
to jest ten drugi ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Kwi 2009, 21:31 Temat postu: |
|
|
HARRY75 napisał: | Lukass napisał: | oo dziadek to ty na Islandii jestes znow, fajjnie , ja w sumie to bym sie pisal na jakis wypadzik patrlem |
to jest ten drugi ? |
to jest 3 fura! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | Dołączył: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 9:37 Temat postu: |
|
|
więcej fot: http://picasaweb.google.co.uk/szczur4x4/OURNEWRALLYCAR#
Marku rama to połączone dwie przednie połówki od patrola, motor: BMW V8 4,4 litra 300 kucy, skrzynia: 6-cio biegowa nowy Landrover defender, reduktor: patrol 4,,2, wszystko maksymalnie zwolnione dla zwiększenia momentu, reszta to inwencja twórcza... pozdrawiam wszystkich "latających" w teren, zyczę tyleż szczęśliwych powrotów co wyjazdów... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 10:20 Temat postu: |
|
|
To forum jest dla użytkowników samochodów 4x4 na Islandii !! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 10:21 Temat postu: |
|
|
przyda się pomoc jakiegoś samochodu terenowego bo jedziemy Terrano  |  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 10:27 Temat postu: |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 10:49 Temat postu: |
|
|
Dziadek napisał: |  |
no , to jecimy ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 11:14 Temat postu: |
|
|
[quote="szczur4x4"][quote="vandall1"] szczur4x4 napisał: |
więcej fot: http://picasaweb.google.co.uk/szczur4x4/OURNEWRALLYCAR#
Marku rama to połączone dwie przednie połówki od patrola, motor: BMW V8 4,4 litra 300 kucy, skrzynia: 6-cio biegowa nowy Landrover defender, reduktor: patrol 4,,2, wszystko maksymalnie zwolnione dla zwiększenia momentu, reszta to inwencja twórcza... pozdrawiam wszystkich "latających" w teren, zyczę tyleż szczęśliwych powrotów co wyjazdów... |
To nic ze to jest forum 4x4 dla uzytkownikow Islandii, szczur4x4 to nasz stary kolega znany z przerobek karoserii bryczek wlasnie w teren, duzo sie udzielal i pokazywal swietne fotki tak jak wlasnie teraz i doradzal
Wiec witaj panie, bo sie nie odzywales na forum,
PS. wypas fura |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | Dołączył: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 19:15 Temat postu: |
|
|
w dziadka nie ma co wnikać , znalazł się wielki Islandczyk...
- dziadek przez takie głupie posty tylko zdradzasz swoją zazdrość i zacietrzewienie, a myślałem że coś takiego już dawno znikło z serc ludzi wybywających z kraju za chlebem, co Ci przeszkadza że odpisałem Markowi na jego post? obiecałem że będę co jakiś czas wrzucał fotkę z rajdu lub wypadu w teren więc to robię, poza tym nie jesteś tu adminem ( dzięki Bogu) i między innymi ja zacząłem te wycieczki w teren więc czuję się jakoś związany z tematem i chętnie go śledzę, bez zazdrości lecz z sentymentem... wielu ludzi na tym forum zwracało się o porady na priva a inni do dziś dzwonią do mnie z pytaniami do Ełku i jakoś im nic tu nie przeszkadza...
bardzo cieszy mnie każda wasza wyprawa... i jestem dumny z ludzi którzy wydadzą kasę nie na wódę lecz na zwiedzanie wyspy... pozdrawiam wszystkich "terenowców". Darek |
|
Powrót do góry |
|
 |
| vandall1
| Dołączył: 05 Maj 2008 | Posty: 223 | Skąd: Kpv,Gdynia |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 20:46 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Tobą w pełni...mam nadzieję,ze to taki żarcik ze strony Marcina,więc nie będę komentował
W końcu tez parę kilometrów islandzkich szlaków nawinąłem na koła. _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 20:46 Temat postu: |
|
|
szczur4x4 napisał: | w dziadka nie ma co wnikać , znalazł się wielki Islandczyk...
- dziadek przez takie głupie posty tylko zdradzasz swoją zazdrość i zacietrzewienie, a myślałem że coś takiego już dawno znikło z serc ludzi wybywających z kraju za chlebem, co Ci przeszkadza że odpisałem Markowi na jego post? obiecałem że będę co jakiś czas wrzucał fotkę z rajdu lub wypadu w teren więc to robię, poza tym nie jesteś tu adminem ( dzięki Bogu) i między innymi ja zacząłem te wycieczki w teren więc czuję się jakoś związany z tematem i chętnie go śledzę, bez zazdrości lecz z sentymentem... wielu ludzi na tym forum zwracało się o porady na priva a inni do dziś dzwonią do mnie z pytaniami do Ełku i jakoś im nic tu nie przeszkadza...
bardzo cieszy mnie każda wasza wyprawa... i jestem dumny z ludzi którzy wydadzą kasę nie na wódę lecz na zwiedzanie wyspy... pozdrawiam wszystkich "terenowców". Darek |
jestem ze szczurem panowie ten dzieciak skladal terenowkin kiedy niejeden z was docieral swojego pierwszego malucha a teksty "ISLANDZKIE FORA TYLKO DLA POLAKOW ZAMIESZKALYCH NA ISLANDII" podjerzdzaja pod ""polska dla polakow"" i inne xxxxxxx ktorych nie lubie mysle ze czesc szczura zostala na tej wyspie i dalej jezdzi, topi i katuje swojego '"trupa"'
SZACUNEK NALEZY SIE KAZDEMY FANATYKOWI CZTERECH KOLEK Z REDUKTOREM
pozatym nie dopierdala@@y sobie nawzajem na forach niech grzeczne dzieci z innych tematow tego nie widza
zbiezmy pupy w garsc i ruszmy sie za tydzien gdzies wieksza ekipa niech wspomnienia z topienia marzanny powroca
(mam nadzieje ze dostane czesci przed piatkiem)
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 22:56 Temat postu: |
|
|
RAFFI napisał: | szczur4x4 napisał: | w dziadka nie ma co wnikać , znalazł się wielki Islandczyk...
jestem ze szczurem panowie ten dzieciak skladal terenowkin kiedy niejeden z was docieral swojego pierwszego malucha a teksty "ISLANDZKIE FORA TYLKO DLA POLAKOW ZAMIESZKALYCH NA ISLANDII" podjerzdzaja pod ""polska dla polakow"" i inne xxxxxxx ktorych nie lubie mysle ze czesc szczura zostala na tej wyspie i dalej jezdzi, topi i katuje swojego '"trupa"'
SZACUNEK NALEZY SIE KAZDEMY FANATYKOWI CZTERECH KOLEK Z REDUKTOREM
pozatym nie dopierdala@@y sobie nawzajem na forach niech grzeczne dzieci z innych tematow tego nie widza
zbiezmy pupy w garsc i ruszmy sie za tydzien gdzies wieksza ekipa niech wspomnienia z topienia marzanny powroca
(mam nadzieje ze dostane czesci przed piatkiem)
pozdro |
eej nie chodzilo tu o nic innego jak tylko oto ,ze "zaslaniasz"posty tematyczne !! Przeciez moze sie chwalic gdzie indziej bo nie wszystkich interesuje co skladasz ..jakoś Marek nie wkleka zdjec pod tematem wyjazdu a jego zdjecia mozna ogladac gdzie indziej ! .....
temat jest jasny !! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|