Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| PIEKARZ Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
| Do潮czy: 13 Mar 2011 | Posty: 9 | |
|
Wys砤ny: 19 Kwi 2013, 22:55 Temat postu: Brazowy sos |
|
|
Czy ktos ma moze przepis na brazowo-slodki sos???' (Wydaje mi sie ze robia go tylko na swieta Bozego Narodzenia) Dzieki |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| turboneta
| Do潮czy: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Sk眃: Gda艅sk |
|
Wys砤ny: 20 Kwi 2013, 20:23 Temat postu: |
|
|
Br膮zowy i s艂odki?
Przyznam, 偶e zg艂upia艂am.
Znam jedynie karmelowy, kt贸ry kolor ma wiadomo jaki, jak to karmel i bia艂y s艂odki podawany w艂a艣nie na 艣wi臋ta do mi臋s. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| lachorra
| Do潮czy: 14 Lis 2008 | Posty: 12 | Sk眃: reykjavik |
|
Wys砤ny: 20 Kwi 2013, 21:50 Temat postu: |
|
|
a moze chodzi o ten podawany do hamborgarhrygurra ....to jest : pudur sykur - brazowy cukier do tego daja musztarde dijon i czasami jeszcze dzem morelowy miesza sie to razem na patelni podgrzewajac i pod koniec pieczenia smaruje sie miesko (to z przepisu kolezanki islandki ) przyznam ze pychotka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| zeeshan002
| Do潮czy: 27 Kwi 2015 | Posty: 1 | |
|
Wys砤ny: 27 Kwi 2015, 5:20 Temat postu: |
|
|
Znam jedynie karmelowy, kt贸ry kolor ma wiadomo jaki, jak to karmel i bia艂y s艂odki podawany w艂a艣nie na 艣wi臋ta do mi臋s. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| tobik
| Do潮czy: 03 Gru 2014 | Posty: 6 | |
|
Wys砤ny: 3 Mar 2016, 11:34 Temat postu: re |
|
|
Ch臋tnie spr贸buj臋 tego sosu na bazie musztardy. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
|