| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat | 

| Autor | Wiadomo | 

| |  |  | zainteresowana539 

|  | Doczy: 07 Maj 2012 |  | Posty: 2 |  |  | 
 | 

|  Wysany: 7 Maj 2012, 13:32    Temat postu: własna działalność gospodarcza |   |  
                                | 
 |  
                                | Witam poszukuje informacji na temat założenia własnej działalności gospodarczej:
 jakie warunki trzeba spełnić
 jakie są opłaty
 czy można liczyć na jakąś dotację na zakup urządzeń
 itd
 itd
 Dziękuję za pomoc.
 |  | 

| Powrt do gry |  | 

|  | 

| |  |  | aleks23 

|  | Doczy: 11 Lip 2012 |  | Posty: 1 |  |  | 
 | 

|  Wysany: 11 Lip 2012, 10:50    Temat postu: Re: własna działalność gospodarcza |   |  
                                | 
 |  
                                | Znalazłem inny typ zarobku, można importować produkty z Polski, dogadując sie o koszta transportu, czy to dobra opcja? ale chyba trzeba do tego prowadzić działalnosc podobno to darmowe oprogramowanie przeznaczone na silniki sklepów internetowych, które łączy je z hurtownią internetową meblenet.pl w zakładce na dole 'integracja sklepu z hurtownią'.
 Bez dodatkowych nakładów finansowych można wspomóc budżet, tylko nie wiem czy mam odwagę, nie wysyłam linków zeby nie spamowac
 |  | 

| Powrt do gry |  | 

|  | 

| |  |  | g6 

|  | Doczy: 05 Kwi 2011 |  | Posty: 192 |  |  | 
 | 

|  Wysany: 11 Lip 2012, 16:08    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Witam nazywam się Janusz, lubię jeździć na wrotkach. Nie powiem jak mam na imię, żeby nie spamować.
 |  | 

| Powrt do gry |  | 

|  | 

|  |