Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Dziadek ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
| Dołączył: 09 Sie 2007 | Posty: 149 | Skąd: Hafnarfjordur |
|
Wysłany: 19 Kwi 2009, 23:39 Temat postu: |
|
|
Droga F 333
Droga F 35 zaraz po zjezdzie z asfaltu
INFO NA TEMAT !! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Admin Główny Administrator
 | Dołączył: 30 Paź 2007 | Posty: 155 | |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 0:04 Temat postu: |
|
|
==OFF-TOPIC==
Drodzy Panowie! Kochajmy się wszyscy i nie kłóćmy - wszystkich nas łączy pasja do przemierzania dzikich terenów.
Dziadek co prawda sam łamie często regulamin, ale ma nieco racji i rzeczywiście mądrym posunięciem będzie stworzenie osobnego wątku o pojazdach składanych np. w Polsce, ale takich pojazdach "proislandzkich".
Proponuję więc weteranowi islandzkich bezdroży, Szczurowi4x4, by założył wątek pod tytułem np. "Proislandzkie terenówki konstruowane w Polsce".
Wątek taki może znajdować się w dziale 4x4. _________________ CHCESZ WSPOMÓC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPŁAĆ DATEK! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| milek
| Dołączył: 23 Paź 2007 | Posty: 61 | Skąd: Selfoss |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 14:18 Temat postu: |
|
|
Co tu za zbędne pierdo...enie, śledzę wątki szczura4x4 od dawna i jest to jeden z nielicznych ludzi, którzy mają naprawdę pojęcie o 4x4, ale nie tylko o tym, o czym świadczą posty na inne tematy niż 4x4. I kto jak kto, ale szczur4x4 ma prawo wypowiadania się gdzie tylko mu się podoba, bo myślę, że wielu jest zainteresowanych tym co się aktualnie u niego dzieje, a przypieprzanie się typu tu nie pisz a tam pisz, jest co najmniej zbędne!!!
Więc szczur4x4 pozdro dla Ciebie i nie zwracaj uwagi na burackie sugestie, tylko dawaj więcej fotek, bo sam jestem z mazur i nie mogę doczekać się rezultatów twej pracy!!!
Pozdrowienia dla wszystkich czepliwych i tych wyrozumiałych!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| roger9300 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 18:44 Temat postu: |
|
|
nie bede sie rozpisywal(czas to pieniadz), ale w pelni popieram milka, i darka,
pozdro _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 18:48 Temat postu: |
|
|
no i moi mili druga sprawa, co z wyjazdem na landmanna?
ilu bedzie chcetnych, rozumiem, ze ty raffi jedziesz , jest jeszcze jeden hilux , mysle na najodpowiedniejszym terminem bedzie sobota z noclegiem w chacie, co wy na to?
tel 8416645
Kill nothing but time.
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 20:35 Temat postu: |
|
|
ja sie pisze tyle ze nie wiem czy uruchomie pajero wrazie czego podlanczam sie do krisa i wale browca cala droge
a co do sprawy malego konfliktu w temacie moim zdaniem ADMIN nie powinien ingerowac |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 20:40 Temat postu: |
|
|
milek napisał: | Co tu za zbędne pierdo...enie, śledzę wątki szczura4x4 od dawna i jest to jeden z nielicznych ludzi, którzy mają naprawdę pojęcie o 4x4, ale nie tylko o tym, o czym świadczą posty na inne tematy niż 4x4. I kto jak kto, ale szczur4x4 ma prawo wypowiadania się gdzie tylko mu się podoba, bo myślę, że wielu jest zainteresowanych tym co się aktualnie u niego dzieje, a przypieprzanie się typu tu nie pisz a tam pisz, jest co najmniej zbędne!!!
Więc szczur4x4 pozdro dla Ciebie i nie zwracaj uwagi na burackie sugestie, tylko dawaj więcej fotek, bo sam jestem z mazur i nie mogę doczekać się rezultatów twej pracy!!!
Pozdrowienia dla wszystkich czepliwych i tych wyrozumiałych!!! |
ty milek a zktorych mazur ty jestes i gdzie ty sie chlopie w tym selfoss ukrywasz ze jeszcze sie nie zlapalismy
(SZCZUR SIE NIE PRZEJMAJ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 21:29 Temat postu: |
|
|
oczywiscie to żart ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
 | Dołączył: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skąd: z Kątowni |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 21:48 Temat postu: |
|
|
tańczyć nie dam rady bo mi drewniana noga znowu odpadnie ale mogę śpiewać psalmy
p.s dziaduniu i tak zostaliśmy opozycjonistami całe mazury przeciwko nam , boże co to będzie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 22:49 Temat postu: |
|
|
Niech cie dziadek .... ale humor ci sie trzyma ha ha |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
 | Dołączył: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skąd: z Kątowni |
|
Wysłany: 20 Kwi 2009, 23:26 Temat postu: |
|
|
i tak ma być ...
wykąpiemy się w błocie , pourywamy coś przy brykach i od razu wszystkim wróci humor ...
naprzód  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | Dołączył: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 21 Kwi 2009, 19:21 Temat postu: |
|
|
witam Was ...dziadek ma rację, takie foty rozbijają wątek... jeszcze w zeszłym roku albo wcześniej, w jednym z moich postów proponowałem adminowi aby utworzył nam nowy wątek odnośnie naszego klubu 4x4 gdzie byłyby tylko ustawki na wyjazd i rozmowy lub foty po przyjeżdzie... ale dobrze jest jak jest... ważne że nadal jeździcie i że następni się zarażają... zainterasowani foty mogą oglądać pod linkiem picasaweb, w mojej sygnaturze.... i życzę pourywania wałów oczywiście, a my tu coś łykniemy aby nam tu na pięknych Mazurach mordy szuwarami nie zarosły ..heheh...
pozdrawiam ALOHA |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 22 Kwi 2009, 19:00 Temat postu: |
|
|
szczur4x4 napisał: | witam Was ...dziadek ma rację, takie foty rozbijają wątek... jeszcze w zeszłym roku albo wcześniej, w jednym z moich postów proponowałem adminowi aby utworzył nam nowy wątek odnośnie naszego klubu 4x4 gdzie byłyby tylko ustawki na wyjazd i rozmowy lub foty po przyjeżdzie... ale dobrze jest jak jest... ważne że nadal jeździcie i że następni się zarażają... zainterasowani foty mogą oglądać pod linkiem picasaweb, w mojej sygnaturze.... i życzę pourywania wałów oczywiście, a my tu coś łykniemy aby nam tu na pięknych Mazurach mordy szuwarami nie zarosły ..heheh...
pozdrawiam ALOHA |
....spoko szczur ....jedziemy dalej
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Kwi 2009, 19:24 Temat postu: jakis wyjazd??????????????????? |
|
|
witam no i co slychac w temacie wekendowego wypadu na Landmannalaugur jadymy czy nie moze jakies inne opcje??? czekam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Kwi 2009, 21:08 Temat postu: |
|
|
ja jestwem jak najbardziej za, ale widze, ze reszta wysiada, moze powinnismy poszukac innego zajecia , moze szachy, pewnie znajdzie sie wiecej fascynatow, teraz to nawet nie wiadomo, czy brac w piatek klucze, czy nie?
Kill nothing but time.
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Kwi 2009, 21:54 Temat postu: |
|
|
wyglada nato ze jednak szachy a nie off road w ten wekend bedziemy preferowac albo rowerkiem pojezdzic sobie mozna
chyba trzeba przelozyc wyjazd na kolejny wekend moze bedzie wiecej chetnych i warunki beda lepsze http://www.vegagerdin.is/english/road-conditions-and-weather/south-iceland/south1.html
mysle roger9300 ze dwa auta na te warunki to troszke szalony pomysl
no ale jest dopiero czwartek i moze sie cos zmieni
moze ktos wie co sie dzieje z rokforem i marjiuszem |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | Dołączył: 09 Sty 2008 | Posty: 251 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 24 Kwi 2009, 18:12 Temat postu: |
|
|
i co nikt nie jedzie? napiszcie co się dzieje , jaka pogoda? zasypało? ja po pogodę lookam tu ale to nie to co widzicie Wy: (kliknijcie interesujący Was obszar wyspy) : http://www.vegagerdin.is/umferd-og-faerd/faerd-og-astand/vefmyndavelar/ , aby zobaczyć jak drogi, ale piszcie co się dzieje.... ja zaraz pakuję padaczkę na lawetę i o 4 rano wylatujemy na rajd za Warszawę sprawdzić sprzęta... padaczkę dopiero dziś skończyłem bo jeszcze o 6 rano wysyłaliśmy małolata po nową chłodnicę do Wawy... ale chodzi jak szatan... zobaczymy jak długo? hehe... tu jest dzisiejszy filmik zrobiony zaraz po skończonej robocie: http://www.youtube.com/watch?v=qOF2jyblA04&fmt=18 3majta się |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 24 Kwi 2009, 18:47 Temat postu: |
|
|
rozumiem, ze ta padaczka to na 1/4 mili ,a nie na rajdy przeprawowe )))
niezłe xxxxxxxęcie.
pozdrawiam _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
|
Powrót do góry |
|
 |
|