reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COÅš NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JE¦LI KTO¦ CIÊ OBRA¯A LUB £AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIÊ SPROWOKOWAÆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   

łączenie rodzin-jak wyglada ta sprawa na wyspie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> PozostaÅ‚e tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
nika6929

Do³±czy³: 25 Maj 2006
Sk±d: Kraków
PostWys³any: 22 Sie 2006, 22:07    Temat postu: łączenie rodzin-jak wyglada ta sprawa na wyspie? Odpowiedz z cytatem

Jestem ciekawa jak wygląda sprawa łaczenia rodzin w wydaniu islandzkim.Jakie trzeba spełniać kryteria i czy jest to jakos prawnie określone.Szukałam tego ale nie znalazłam nic konkretnego,może ktoś mógłby coś bliżej na ten temat napisać lub podać jakiś link.Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Numer GG
Slawomir 70

Do³±czy³: 23 Sie 2006
PostWys³any: 24 Sie 2006, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie że nie ma żadnego programu łączenia rodzin. Takie programy są np. w USA (tzw. sponsorowanie członka rodziny). Na Islandii po prostu rodzina przyjeżdza do ciebie i już. Na miejscu załatwiasz formalności. W końcu to EOG a Ty jesteś obywatelem UE.

Być może nigdy nie wyjadę na wyspę, ale jeżeli nie spróbuję to wiem, że całe życie będę żałował.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Numer GG
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> PozostaÅ‚e tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiñska, tajska, indyjska, japoñska, wietnamska itd.