reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COÅš NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JE¦LI KTO¦ CIÊ OBRA¯A LUB £AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIÊ SPROWOKOWAÆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   

Szukam dziewczyny "z samolotu";)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> PozostaÅ‚e tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
keller

Do³±czy³: 16 Pa¼ 2014
PostWys³any: 17 Pa¼ 2014, 1:40    Temat postu: Szukam dziewczyny "z samolotu";) Odpowiedz z cytatem

Dobra ostatnia szansa tutaj;)

Mianowicie szukam pewnej ślicznej dziewczyny która 7.10 leciała samolotem z Keflaviku do Berlina, tak ok 170cm wzrostu, długie włosy hmm takie trochę blond (jestem facetem i nie wiem jak ten kolor się nazywa pomiędzy blondynką "ciemnymi"Smile, i miała kilka charakterystycznych pieprzyków no i oczywiście śliczny uśmiech.
W samolocie byłem przekonany że to Niemka, chociaż co prawda zbyt ładna na Niemkę: )
Później wracaliśmy PolskimBusem do Wrocławia, nie to że jestem nieśmiały, ale tak trochę dziwnie zagadać do dziewczyny w autobusie tekstem w stylu "dokąd jedziesz" skoro wiadomo że tylko we Wrocławiu się zatrzymuje, a z drugiej strony wiadomo każdy chce sobie odpocząć przez drogę i może nie życzy sobie do tego celu jakiegoś towarzystwa:) bądź co bodź zmarnowałem okazję...
Godzinę później mijałem ja na dworcu we Wrocławiu jak czekała na autobus hmm nie wiem Wałbrzych Rybnik, coś chyba okolice Ślaska:)

Dobra wracając do tematu, jeśli znajdzie sie ktoś kto potrafi pomóc, lub sama zainteresowana będę wdzięczny, a jeśli nie no cóż człowiek uczy się na błędach...

Pozdrawiam:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
WielkiBialyKrolik

Do³±czy³: 08 Cze 2008
Sk±d: Reykjavik
PostWys³any: 17 Pa¼ 2014, 7:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przestan spamic
andresowa81

Do³±czy³: 18 Cze 2014
Sk±d: Opole
PostWys³any: 19 Lis 2014, 14:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I co, dotarłeś do niej ? Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> PozostaÅ‚e tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiñska, tajska, indyjska, japoñska, wietnamska itd.