reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COÅš NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JE¦LI KTO¦ CIÊ OBRA¯A LUB £AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIÊ SPROWOKOWAÆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   

prywatny nauczyciel islandzkiego w reykjanesbaer

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> JÄ™zyk
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
foo

Do³±czy³: 21 Pa¼ 2008
PostWys³any: 2 Pa¼ 2009, 0:04    Temat postu: prywatny nauczyciel islandzkiego w reykjanesbaer Odpowiedz z cytatem

Witam.
Czy może ktoś polecić jakiegoś prywatnego nauczyciela jezyka islandzkiego w reykjanesbaer? Chodzi mi o to, żeby "dopasował się" do mojego poziomu i uczył mnie języka a nie o języku.
Te masowe kursy mnie wkurzają, jestem tu 3 lata więc jestem na poziomie językowym powiedzmy rocznego czy dwuletniego dziecka, i zamiast uczyć się mówić - czyli gadać jak najwięcej to na takim kursie ucze się o "fołfatl i fongafatl", tylko co mi z tego, że przez dwie godziny dwa razy w tygodniu zrobię kilka ćwiczeń z odmiany wyrazów, jeżeli nie potrafię się wysłowić?
No więc jeszcze raz proźba: szukam sprawdzonego indywidualnego nauczyciela islandzkiego który uczy języka a nie o języku, no i żeby to było "legalne" czyli żebym dostał za to rachunek.

Dzięki.
Pzdr
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
stalin
Go¶æ
PostWys³any: 2 Pa¼ 2009, 8:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o, jakis glos rozsadku Very Happy , sprobuj u esmerki, jesli sie nie myle to ona uczy Very Happy
Powrót do góry
dam5

Do³±czy³: 19 Pa¼ 2008
PostWys³any: 17 Lis 2009, 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

www.sagaakademia.is. Mozesz miec prywatnego polskiego nauczyciela i wszystko legalnie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> JÄ™zyk Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiñska, tajska, indyjska, japoñska, wietnamska itd.