reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COÅš NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JE¦LI KTO¦ CIÊ OBRA¯A LUB £AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIÊ SPROWOKOWAÆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   

Sylwester - zabawy, wasze pomysły

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Kultura
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
boombel

Do³±czy³: 09 Lis 2008
Sk±d: Dżangi
PostWys³any: 27 Lis 2010, 23:21    Temat postu: Sylwester - zabawy, wasze pomysÅ‚y Odpowiedz z cytatem

Nieprawdopodobne sytuacje
Mistrz ceremoni zwraca się do zebranych z prośbą, aby aby zgłaszali się ochotnicy obdarzeni bujną wyobrażnią. Ochotników nie powinno być więcej niż trzech, czterech. Następnie pierwszy ochotnik otrzymuje w kopercie opis nieprawdopobnej sytuacji. Na przykład: I nagle znalazłem się na zalanym słońcem placu Konstytucji, mając na głowie cylinder, na ciele niezmiernie - oszczędny kostium kąpielowy, a w ustach cygaro.
Albo - Obudziłem się i stwierdziłem, że leżę sam jeden na pokładzie łódki na środku Oceanu Spokojnego.

Z koleji ochotnik otrzymuje 3 minuty (najwyżej) na zastanowienie się i musi teraz opowiedzieć w ciągu 90 sekund, jak do tego doszło. Od razu wyklucza się takie możliwości, jak na przykład, że spacer był wynikiem zakładu.

Z koleji następny współzawodnik otrzymuje swoją nieprawdopodobną sytuacje i taki sam czas do namysłu. W końcu całe towarzystwo głosuje, kto się najlepiej wywiązał z zadania.

Potrzebuje kilka nieprawdopodobnych sytuacji. Albo inne ciekawe zabawy.
stalin
Go¶æ
PostWys³any: 27 Lis 2010, 23:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dobra boombel, a teraz nam opisz w jaki nieprawdopodobny sposob wszedles w posiadanie tych ziolek Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
boombel

PostWys³any: 28 Lis 2010, 15:52    Temat postu: Nieprawdopodobna sytuacja Odpowiedz z cytatem

Zanim zorientowałem się, o co chodzi, chwyciłem ze stołu tort i rzuciłem go w mojego dyrektora.
I jak do tego doszło...
boombel

PostWys³any: 28 Lis 2010, 15:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="Sxxxxn"]No dobra boombel, a teraz nam opisz w jaki nieprawdopodobny sposob wszedles w posiadanie tych ziolek Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy[/quote]

no wiesz trzeba sie bawić sesesese
a sposób bardzo prosty... lol lol
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Kultura Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiñska, tajska, indyjska, japoñska, wietnamska itd.