Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| roger9300 ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
| Do潮czy: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wys砤ny: 4 Cze 2009, 16:27 Temat postu: |
|
|
niestety na lodowiec nie bylo chetnych, ale jedziemy na landmannalaugar, ktos chetny, wolne miejsca. tel 8416645 _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 10 Cze 2009, 14:08 Temat postu: spotkania dla dzieci |
|
|
petite
Do艂膮czy艂: 07 Cze 2009
Sk膮d: Reykjavik
Wys艂any: 8 Cze 2009, 0:02 Temat postu: spotkania dzieci
--------------------------------------------------------------------------------
Witam wszystkich!
Zwracam si臋 g艂贸wnie do mam ma艂ych dzieci. Mam dziewczynk臋 w wieku 19 miesi臋cy. Za ka偶dym razem jak id臋 z Ni膮 na plac zabaw niestety nikogo nie spotykam (wszystkie dzieci siedz膮 w domach??). Wpad艂am wi臋c na pomys艂, aby organizowa膰 spotkania dla naszych ma艂ych szkrab贸w na placach zabaw. Spotkania mog艂yby si臋 odbywa膰 raz, dwa razy w tygodniu w konkretnym miejscu. Celem spotka艅 by艂aby wsp贸lna zabawa dzieci.
Co o tym my艣licie?
Ja bym sie pod tym tez podpisala, co wy na to? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| hanuszka1305
| Do潮czy: 15 Maj 2008 | Posty: 24 | Sk眃: reykjavik |
|
Wys砤ny: 11 Cze 2009, 0:38 Temat postu: Re: spotkania dla dzieci |
|
|
mikolaj napisa: | Witam wszystkich!
Zwracam si臋 g艂贸wnie do mam ma艂ych dzieci. Mam dziewczynk臋 w wieku 19 miesi臋cy. Za ka偶dym razem jak id臋 z Ni膮 na plac zabaw niestety nikogo nie spotykam (wszystkie dzieci siedz膮 w domach??). Wpad艂am wi臋c na pomys艂, aby organizowa膰 spotkania dla naszych ma艂ych szkrab贸w na placach zabaw. Spotkania mog艂yby si臋 odbywa膰 raz, dwa razy w tygodniu w konkretnym miejscu. Celem spotka艅 by艂aby wsp贸lna zabawa dzieci.
Co o tym my艣licie?
Ja bym sie pod tym tez podpisala, co wy na to? |
je偶eli jest kto艣 zainteresowany ale w godzinach 18-19 to ja ch臋tnie -mieszkam w Rkv 101 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
| Do潮czy: 08 Cze 2009 | Posty: 75 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 11 Cze 2009, 12:57 Temat postu: |
|
|
No to 艣wietnie, robi si臋 coraz t艂oczniej:)
Proponowa艂abym jakie艣 miejsce centralne. Je艣li kto艣 nie jest zmotoryzowany, my艣l臋 偶e kt贸ra艣 z mam by podwioz艂a? _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 11 Cze 2009, 15:33 Temat postu: |
|
|
petite napisa: | No to 艣wietnie, robi si臋 coraz t艂oczniej:)
Proponowa艂abym jakie艣 miejsce centralne. Je艣li kto艣 nie jest zmotoryzowany, my艣l臋 偶e kt贸ra艣 z mam by podwioz艂a? |
A moze by tak bardziej weekendowo moj maly to ma dopiero 7m-cy i o 19 - 20 to juz idzie lulu. A tak np w sobote w godzinach wczesno-popoludniowych, no i jeszcze miejsce ja mieszkam na 111 R-vik |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 11 Cze 2009, 17:25 Temat postu: |
|
|
my艣l臋, 偶e spotkania powinny odbywa膰 si臋 dwa razy w tygodniu - w po艂udnie i wieczorem, tak aby wszyscy mogli dopasowa膰 sobie godzin臋 Np. Wtorek godz. 19, Sb. godz. 12. Miejsce te偶 mo偶emy zmienia膰 - ka偶dy znalaz艂by fajne miejsce w swojej okolicy i po kolei by艣my je odwiedzali:) Co wy na to? A i przepraszam, ca艂y czas pisze tak jakby do mam, tatusi贸w r贸wnie偶 to si臋 tyczy:)
Pzdr. _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 11 Cze 2009, 17:29 Temat postu: |
|
|
ciekawe to jest ja tez sie do艂膮czam momo i偶 moja c贸rcia ma dopiero trzy miesi膮ce:)
jestem z breitholt  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 11 Cze 2009, 22:11 Temat postu: æ |
|
|
ja tez sie bardzo chetnie doloncze mam 7 miesieczna coreczke:) mieszkam na hafnafiordzie ))))))) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
 | Do潮czy: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Sk眃: Gda艅sk |
|
Wys砤ny: 11 Cze 2009, 23:06 Temat postu: Re: æ |
|
|
zelda napisa: | ja tez sie bardzo chetnie doloncze mam 7 miesieczna coreczke:) mieszkam na hafnafiordzie ))))))) |
Odno艣nik tej iejscowo艣ci w Polsce np. by艂by "mieszkam w Warszawowie..."
R臋ze i nogi opadaj膮...;
Jestem za艂amana...Hafnarfjordur...czyli mieszkam a Hafnarjfjordur |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
|
Wys砤ny: 11 Cze 2009, 23:07 Temat postu: |
|
|
Za liter贸wk臋 przepraszam bij膮c si臋 w piersi...  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 0:54 Temat postu: Re: æ |
|
|
turboneta napisa: | zelda napisa: | ja tez sie bardzo chetnie doloncze mam 7 miesieczna coreczke:) mieszkam na hafnafiordzie ))))))) |
R臋ze i nogi opadaj膮...;
Jestem za艂amana...Hafnarfjordur...czyli mieszkam a Hafnarjfjordur | troszke nie zrozumialam twojego postu  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 13:42 Temat postu: Re: æ |
|
|
zelda napisa: | turboneta napisa: | zelda napisa: | ja tez sie bardzo chetnie doloncze mam 7 miesieczna coreczke:) mieszkam na hafnafiordzie ))))))) |
R臋ze i nogi opadaj膮...;
Jestem za艂amana...Hafnarfjordur...czyli mieszkam a Hafnarjfjordur | troszke nie zrozumialam twojego postu  |
Bez z艂osliwo艣ci powolutku punkcik po punkciku
1- napisa艂a艣 "mieszkam na Hafnafiordzie"
2- ja napisa艂am "Hafnarfjordur...czyli mieszkam w Hafnarfjordur"3- chodzi艂o mi o podanie przyk艂adu i dlatego te偶 napisa艂am "w Warszawowie" cho膰 bardziej pasowa艂oby id膮c za ciosem napisa膰 "mieszkam na Warszawowie"
Ciekawe kto zacznie pierwszy krzycze膰... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 13:46 Temat postu: |
|
|
krzyczec nie bede , chetnie sie z wnusiem przylacze, moze pozna sobie jakas kolezanke w jego wieku, a ja moze jakas babcie  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 13:54 Temat postu: Re: æ |
|
|
Bez z艂osliwo艣ci powolutku punkcik po punkciku
2- ja napisa艂am "Hafnarfjordur...czyli mieszkam w Hafnarfjordur"3- chodzi艂o mi o podanie przyk艂adu i dlatego te偶 napisa艂am "w Warszawowie" cho膰 bardziej pasowa艂oby id膮c za ciosem napisa膰 "mieszkam na Warszawowie"
wiesz co Turboneta ja tez nie chcem sie za bardzo wymadrzac ale JAK TY JESTES TAKA PRZEMADRZALA TO CZEMU JESZCZE KSIAZKI NIE WYDALAS.....
BEZ ZLOSLIWOSCI  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 14:06 Temat postu: Re: æ |
|
|
zelda napisa: | Bez z艂osliwo艣ci powolutku punkcik po punkciku
wiesz co Turboneta ja tez nie chcem sie za bardzo wymadrzac ale JAK TY JESTES TAKA PRZEMADRZALA TO CZEMU JESZCZE KSIAZKI NIE WYDALAS.....
BEZ ZLOSLIWOSCI  |
W艂a艣nie pisz臋
B臋dzie mi臋dzy innymi o takich kt贸rzy strasznie si臋 obra偶aj膮 je艣li zwr贸ci si臋 im uwag臋...
A przecie偶 to 偶adna ujma je艣li si臋 b艂膮d pope艂ni, bo ka偶demu si臋 to zdarza. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mkwr45
 | Do潮czy: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Sk眃: RKV |
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 14:09 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisa: | krzyczec nie bede , chetnie sie z wnusiem przylacze, moze pozna sobie jakas kolezanke w jego wieku, a ja moze jakas babcie  | a juzef znowu tylko o tych xxxx  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mkwr45
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 14:10 Temat postu: |
|
|
xxxx...ch _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mkwr45
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 14:11 Temat postu: |
|
|
wow jaka nowosc na forum nie mozna juz brzydkich s艂ow pisac  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 14:13 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisa: | Sxxxxn napisa: | krzyczec nie bede , chetnie sie z wnusiem przylacze, moze pozna sobie jakas kolezanke w jego wieku, a ja moze jakas babcie  | a juzef znowu tylko o tych ****  |
Czy to wa偶ne? "Juzefy czy W艂otki czy inne Grarzynki"...wa偶ne 偶eby spotkanie si臋 uda艂o )
呕ycz臋 udanego spotkania jak ju偶 dojdzie do niego  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 15:11 Temat postu: |
|
|
Drogie Panie, u艂贸偶cie swoje nastroszone pi贸rka i schowajcie pazurki. Przejd藕my do rzeczy! Proponuje pierwsze spotkanie we wtorek o 19:00. Kto艣 zaproponuje ciekawe miejsce, czy mam pierwsza co艣 poleci膰? Niedaleko Kringlana (albo Kringlany, bo to rodzaj 偶e艅ski;) widzia艂am przedszkole z do艣膰 du偶ym placem zabaw. Mo偶e by膰? _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|