Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| petite
| Do潮czy: 08 Cze 2009 | Posty: 75 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 12 Cze 2009, 15:13 Temat postu: |
|
|
P.S.: Oczywi艣cie dowiem si臋 o ulic臋 i numer budynku. _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 10:29 Temat postu: |
|
|
no, mamuski , sprawdzalem prognoze pogody na jutro , rigna, rigna, rigna  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 13:00 Temat postu: |
|
|
Przedszkole znajduje si臋 przy ulicy Hæðargarður (niedaleko Skeifan). Zapraszam (je艣li pogoda dopisze). _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 13:41 Temat postu: |
|
|
turboneta napisa: | mkwr45 napisa: | Sxxxxn napisa: | krzyczec nie bede , chetnie sie z wnusiem przylacze, moze pozna sobie jakas kolezanke w jego wieku, a ja moze jakas babcie  | a juzef znowu tylko o tych ****  |
Czy to wa偶ne? "Juzefy czy W艂otki czy inne Grarzynki"...wa偶ne 偶eby spotkanie si臋 uda艂o )
呕ycz臋 udanego spotkania jak ju偶 dojdzie do niego  | a Ty sie nie wybierasz?  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Do潮czy: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 14:41 Temat postu: |
|
|
to moze i ja z kotem wpadne!  _________________ "Najcz臋艣ciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet maj膮 膰wokowate oblechy. " |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
 | Do潮czy: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Sk眃: Gda艅sk |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 15:51 Temat postu: |
|
|
A ja si臋 nie wybieram, bo p贸ki co nie ma mnie na Islandii ale b臋d臋 ju偶 niebawem i je偶eli co艣 w tym czasie zorganizujecie to wpadn臋 z przyjemno艣ci膮  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 16:00 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisa: | to moze i ja z kotem wpadne!  |
Zapraszamy, szkraby zapewne odpowiednio zajm膮 si臋 sier艣ciuchem:D _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 16:05 Temat postu: |
|
|
turboneta napisa: | A ja si臋 nie wybieram, bo p贸ki co nie ma mnie na Islandii ale b臋d臋 ju偶 niebawem i je偶eli co艣 w tym czasie zorganizujecie to wpadn臋 z przyjemno艣ci膮  |
Turboneta b艂臋dy interpunkcyjne to r贸wnie偶 b艂臋dy! Popracuj nad nimi a sukcesy w pi艣miennictwie na pewno b臋d膮 w Twoim zasi臋gu  _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 16:22 Temat postu: |
|
|
petite napisa: | turboneta napisa: | A ja si臋 nie wybieram, bo p贸ki co nie ma mnie na Islandii ale b臋d臋 ju偶 niebawem i je偶eli co艣 w tym czasie zorganizujecie to wpadn臋 z przyjemno艣ci膮  |
Turboneta b艂臋dy interpunkcyjne to r贸wnie偶 b艂臋dy! Popracuj nad nimi a sukcesy w pi艣miennictwie na pewno b臋d膮 w Twoim zasi臋gu  |
Dzi臋ki za uwag臋
Ca艂e 偶ycie si臋 uczymy, mo偶e jako weso艂a staruszka zbli偶臋 si臋 do idea艂u  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 18:16 Temat postu: |
|
|
turboneta napisa: |
Dzi臋ki za uwag臋
I o to w艂a艣nie chodzi Kiedy wracasz na wysp臋? _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 18:32 Temat postu: |
|
|
petite napisa: | turboneta napisa: |
Dzi臋ki za uwag臋
I o to w艂a艣nie chodzi Kiedy wracasz na wysp臋? |
Nie ma mowy o powrocie. Po tylu latach mieszkania na pi臋knej wysepce b臋d臋 j膮 tylko odwiedza膰  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 18:39 Temat postu: æ |
|
|
TURBONETA DOBRZE KOLEZANKA POWIEDZIALA ZEBYS POPRACOWALA NAD BLEDAMI,BO PRZECIEZ JAK MI PISALAS WCZESNIEJ TO KSIAZKE WYDAJESZ I GLUPIO BYLOBY ZEBY KTOS CZYTAL Z BLEDAMI CO NIE ))  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 19:18 Temat postu: |
|
|
Zelda a Ty mam nadziej臋 si臋 pojawisz? _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 19:25 Temat postu: æ |
|
|
petite napisa: | Zelda a Ty mam nadziej臋 si臋 pojawisz? | ALE GDZIE BO NIE JESTEM W TEMACIE TERAZ????? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| SebastianZ2
| Do潮czy: 06 Sie 2008 | Posty: 89 | Sk眃: warszawa/reykjavik |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 19:34 Temat postu: .... |
|
|
domyslam sie ze patrz wyzej
o przedszkolu jakims gadacie:P _________________ 2 good 2 be U |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 20:13 Temat postu: Re: æ |
|
|
zelda napisa: | TURBONETA DOBRZE KOLEZANKA POWIEDZIALA ZEBYS POPRACOWALA NAD BLEDAMI,BO PRZECIEZ JAK MI PISALAS WCZESNIEJ TO KSIAZKE WYDAJESZ I GLUPIO BYLOBY ZEBY KTOS CZYTAL Z BLEDAMI CO NIE ))  |
Szanowna kole偶anko! Nie musisz krzycze膰 capslockami
Ksi膮偶k臋 napisz臋 w okolicach staro艣ci czyli jak nauka nie p贸jdzie w las to uda mi si臋 pozby膰 b艂臋d贸w interpunkcyjnych
W zdaniu powy偶ej daj臋 wam mo偶liwo艣膰 dowolnego wstawiania przecink贸w...ale mog膮 wzi膮膰 w tym udzia艂 tylko te osoby, kt贸re w艂adaj膮 w miar臋 poprawn膮 polszczyzn膮...czyli ty zelda odpadasz  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mkwr45
 | Do潮czy: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Sk眃: RKV |
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 21:04 Temat postu: |
|
|
upss wiec ja te偶 odpadam a o czym ta ksi臋ga bedzie  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 15 Cze 2009, 21:45 Temat postu: |
|
|
Przepraszam czy mo偶ecie za艂o偶y膰 sobie oddzielny w膮tek - Klub Mi艂o艣nik贸w Miodka?
Spotkanie dla dzieci odb臋dzie si臋 jutro o 19:00 na terenie przedszkola przy ulicy Hæðargarður (niedaleko Skeifan). Jeszcze raz podkre艣l臋 - je艣li nie b臋dzie pada膰. _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
|
Wys砤ny: 16 Cze 2009, 9:30 Temat postu: |
|
|
petite napisa: | Przepraszam czy mo偶ecie za艂o偶y膰 sobie oddzielny w膮tek - Klub Mi艂o艣nik贸w Miodka?
Spotkanie dla dzieci odb臋dzie si臋 jutro o 19:00 na terenie przedszkola przy ulicy Hæðargarður (niedaleko Skeifan). Jeszcze raz podkre艣l臋 - je艣li nie b臋dzie pada膰. |
呕ycz臋 s艂onecznej pogody  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 16 Cze 2009, 10:32 Temat postu: |
|
|
turboneta napisa: | petite napisa: | Przepraszam czy mo偶ecie za艂o偶y膰 sobie oddzielny w膮tek - Klub Mi艂o艣nik贸w Miodka?
Spotkanie dla dzieci odb臋dzie si臋 jutro o 19:00 na terenie przedszkola przy ulicy Hæðargarður (niedaleko Skeifan). Jeszcze raz podkre艣l臋 - je艣li nie b臋dzie pada膰. |
呕ycz臋 s艂onecznej pogody  | nie zapowiada sie  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|