Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| foo
 | Do潮czy: 21 Pa 2008 | Posty: 659 | |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 22 Cze 2009, 20:03 Temat postu: |
|
|
tylko zaproponowa艂am  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| SebastianZ2
| Do潮czy: 06 Sie 2008 | Posty: 89 | Sk眃: warszawa/reykjavik |
|
Wys砤ny: 22 Cze 2009, 21:03 Temat postu: .... |
|
|
a ktos zna na breidholt jakis plac zabaw?? _________________ 2 good 2 be U |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 22 Cze 2009, 21:44 Temat postu: |
|
|
na breitholtdzie jest pe艂no plac贸w zabaw  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| PF82
| Do潮czy: 24 Pa 2008 | Posty: 3 | |
|
Wys砤ny: 22 Cze 2009, 22:13 Temat postu: |
|
|
Od parku z woda obok polskiego ko艣cio艂a idzie si臋 w d贸艂 do du偶ego parku i tam jest plac zabaw za szko艂膮 . Pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
| Do潮czy: 08 Cze 2009 | Posty: 75 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 22 Cze 2009, 23:06 Temat postu: |
|
|
PF82 napisa: | Od parku z woda obok polskiego ko艣cio艂a idzie si臋 w d贸艂 do du偶ego parku i tam jest plac zabaw za szko艂膮 . Pozdrawiam |
to mo偶e tam? jutro 19:00? _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 22 Cze 2009, 23:19 Temat postu: þþþ |
|
|
czemu zawsze tak pozno pod wieczor ,dzieci cyba maja sie bawic w dzien na placach zabaw? to ja odpadam bo co to za zabawa:))))))) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 22 Cze 2009, 23:51 Temat postu: |
|
|
boszszszeee, staram si臋 dogodzi膰 wszystkim!! aaaaaaaaaaaaa!!! napisa艂am na pocz膮tku, 偶e jedno spotkanie b臋dzie pod wiecz贸r a drugie w po艂udnie, tak aby ka偶dy m贸gl dopasowa膰 godziny! Przecie偶 s膮 i mamy pracuj膮ce. A poza tym nie przesadzajmy, 偶e godzina 19:00 jest a偶 tak p贸藕n膮 godzin膮... _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 22 Cze 2009, 23:54 Temat postu: |
|
|
I jeszcze jedno poza tym: ostatnio spotkanie by艂o w sobot臋 o 12:00 i te偶 Ci臋 zelda nie by艂o  _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 0:04 Temat postu: ææ |
|
|
bo ja mam 7.5miesieczna coreczke i mieszkam na hafnafiordzie to zaczym bym dojechala a moja mala zawsze idzie spac o 20 wiec pozno dla mnie:) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| DarkAngelKate
 | Do潮czy: 15 Lut 2009 | Posty: 186 | Sk眃: K贸pavogur |
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 0:21 Temat postu: Re: þþþ |
|
|
zelda napisa: | czemu zawsze tak pozno pod wieczor ,dzieci cyba maja sie bawic w dzien na placach zabaw? to ja odpadam bo co to za zabawa:))))))) |
zelda skoro twoja coreczka jest taka mala to watpie czy bawilaby sie na placu zabaw w piaskownicy z dziecmi, sadze ze w twoim przypadku jest to obojetne gdzie czasami lepiej dziecko przetrzymac dluzej, niech sie wychasa za dworzu, lepiej bedzie w nocy spalo pozdrawiam _________________ Nie bierz zycia na serio.
I tak nie wyjdziesz z niego zywy. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 11:53 Temat postu: Re: þþþ |
|
|
DarkAngelKate napisa: | zelda napisa: | czemu zawsze tak pozno pod wieczor ,dzieci cyba maja sie bawic w dzien na placach zabaw? to ja odpadam bo co to za zabawa:))))))) |
zelda skoro twoja coreczka jest taka mala to watpie czy bawilaby sie na placu zabaw w piaskownicy z dziecmi, sadze ze w twoim przypadku jest to obojetne gdzie czasami lepiej dziecko przetrzymac dluzej, niech sie wychasa za dworzu, lepiej bedzie w nocy spalo pozdrawiam |
to 偶e zeldy c贸rka ma dopiero 7,5 miesi膮ca oznacza 偶e co nie mo偶e przyj艣膰 bo nie b臋dzie si臋 bawi膰 z dzie膰mi tak??? ale mo偶e zelda mog艂a by sobie pogada膰 z innymi mamusiami!!!
wida膰 ze faktycznie jeste艣cie otwarci...to ja ju偶 wog贸le nie wchodz臋 w gr臋 bo moja c贸rcia ma nieca艂e 4
nic zelda chyba jeste艣my zdane na siebie
damy rade
pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 12:26 Temat postu: Re: þþþ |
|
|
kolczatka_22 napisa: | DarkAngelKate napisa: | zelda napisa: | czemu zawsze tak pozno pod wieczor ,dzieci cyba maja sie bawic w dzien na placach zabaw? to ja odpadam bo co to za zabawa:))))))) |
zelda skoro twoja coreczka jest taka mala to watpie czy bawilaby sie na placu zabaw w piaskownicy z dziecmi, sadze ze w twoim przypadku jest to obojetne gdzie czasami lepiej dziecko przetrzymac dluzej, niech sie wychasa za dworzu, lepiej bedzie w nocy spalo pozdrawiam |
to 偶e zeldy c贸rka ma dopiero 7,5 miesi膮ca oznacza 偶e co nie mo偶e przyj艣膰 bo nie b臋dzie si臋 bawi膰 z dzie膰mi tak??? ale mo偶e zelda mog艂a by sobie pogada膰 z innymi mamusiami!!!
wida膰 ze faktycznie jeste艣cie otwarci...to ja ju偶 wog贸le nie wchodz臋 w gr臋 bo moja c贸rcia ma nieca艂e 4
nic zelda chyba jeste艣my zdane na siebie
damy rade
pozdrawiam |
To ja chyba tez musze dolaczyc do was bo moj maly ma 7m-cy. A mialo byc tak fajnie niestety juz na samym poczatku jakies problemy  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 13:17 Temat postu: |
|
|
moze my zrobimy sobie osbne spotkania skoro nas nie chc膮 bo mamy za malutkie pociechy...a mo偶e to nawet i lepiej
bedziemy mia艂y wiecej wsp贸lnych temat贸w
miko艂aj,zelda co wy na to??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 13:39 Temat postu: maluszki |
|
|
kolczatka_22 napisa: | moze my zrobimy sobie osbne spotkania skoro nas nie chc膮 bo mamy za malutkie pociechy...a mo偶e to nawet i lepiej
bedziemy mia艂y wiecej wsp贸lnych temat贸w
miko艂aj,zelda co wy na to??? |
Ja jestem za " a nawet przeciw" to co moze jutro miedzy 17 a 18 bo dzis leje. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 13:41 Temat postu: |
|
|
a skad jestes ze tak moge zapytac?? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 14:22 Temat postu: |
|
|
Wiecie co? Brak mi cierpliwo艣膰. Gorzej ni偶 z dzie膰mi! Cz艂owiek zastanawia si臋 jak wszystkim dogodzi膰, proponuje dwie godziny - wieczorn膮 i popo艂udniow膮 - na 偶adn膮 godzin臋 偶adna z skrzecz膮cych wy偶ej pa艅 si臋 nie stawi艂a i jeszcze 艣miecie m贸wi膰, 偶e nie "jeste艣my" otwarci???!!! Bez komentarza, ja si臋 ju偶 nie udzielam: "r贸bta co chceta".
pzdr. _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 14:28 Temat postu: |
|
|
sorki ale to nie od nas sie zacze艂o poczytaj petie uwaznie DARKANGEL napisa艂a 偶e zeldy c贸rcia jest zama艂a 偶eby si臋 bawi膰 z innymi dzie膰mi wi臋c co dopiero moja kt贸ra ma 4 miesi膮ce???
poprostu nastepnym razem piszcie wyrazniej o co wam chodzi!!!!
napiszcie jakis przedzia艂 wiekowy a nie pozniej wychodzi tak jak tutaj!!!
zero organizacji a pozniej jeszcze zazalenia;/
czyli ja proponuje spotkania mam z pociechami kt贸re maj膮 mniej ni偶 roczek...spotkac sie pogadac co wy na to??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 15:17 Temat postu: |
|
|
Ale do tego typu spotka艅 nie jest potrzebna "wielka organizacja", zwyczajnie nie mo偶na da膰 si臋 sprowokowa膰, je艣li jaka艣 wypowied藕 nas dotkn臋艂a! Wpadaj膮c na pomys艂 wsp贸lnej zabawy dzieci na placach zabaw nie mia艂am na my艣li konkretnego przedzia艂u wiekowego, bo to bez sensu. Za chwil臋 wasze szkraby b臋d膮 biega膰 i skaka膰, a poza tym jak b臋d膮 obserwowa膰 starsze dzieci to b臋dzie dla nich r贸wnie偶 kszta艂c膮ce. Moja Werka(20 miesi臋cy) ma kole偶anki w wieku 7 i 10 lat i 艣wietnie si臋 z nimi bawi. Dlatego my艣l臋, 偶e taki podzia艂 mija si臋 z celem... _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| petite
|
Wys砤ny: 23 Cze 2009, 17:49 Temat postu: |
|
|
PF82 napisa: | Od parku z woda obok polskiego ko艣cio艂a idzie si臋 w d贸艂 do du偶ego parku i tam jest plac zabaw za szko艂膮 . Pozdrawiam |
Zatem potwierdzam to miejsce, dzisiaj o 19:00! Zapraszam starych, m艂odych, Murzyn贸w, Arab贸w, Indian, Bia艂ych i 呕贸艂tych, brzydkich i 艂adnych!!! Rozja艣nia si臋 na dworzu, wi臋c nie b臋dzie 藕le  _________________ Wiem, 偶e nic nie wiem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|