reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

perfidna kradzieĹź!!!!!!!!!!!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
turboneta

PostWysłany: 20 Sie 2009, 23:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj! Oj! Oj! Widzę, że niektórych bardzo mocno zajmuje moja osoba Smile

Jeżeli chodzi o milicjantkę to nie ma juz takiego zawodu więc w sumie to nawet i w tej fabryce ryb mogłaby pracować jakaś milicjantka ale mnie tam nie ma, a szkoda, bo to ciężka praca, a ja lubię ciężko pracować Smile
Jestem pełna uznania dla ludzi pracujących w fabryce ryb.

Co do tego samouwielbienie to nawet nie wiem czy chce mi się do tego odnosić, bo poziom tej wypowiedzi jest poniżej mojej chęci klikania...więc się nie odniosę ale przynajmniej napiszę, że zabawnie było TO poczytać Smile
Jest zdaje się takie przysłowie "Każdy mierzy swoją miarą " Wink

Zdaje się, że temat znowu nieco zboczył Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mkwr45

PostWysłany: 20 Sie 2009, 23:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grazyna napisał:
W takim razie proponuję dodatkowo w ramach relaksu zajęcia z mniemanologii stosowanej z elementami myślenia przestrzennego połączonego z samouwielbieniem. Trochę pokory też by się przydało Wać Pannie nabyć nawet z przeceny.
z tym się zgodzę Wink
Jacek108

PostWysłany: 21 Sie 2009, 6:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

turboneta napisał:
Oj! Oj! Oj! Widzę, że niektórych bardzo mocno zajmuje moja osoba Smile

a ja widzę, że co niektórzy tylko czekają aby dodać coś od siebie... to jak dzieci na nk, kto bedzie miał wiecej znajomych... tylko że mało kto zwraca uwagę na ilość znajomych i analogicznie na ilość postów z których większość wyglada jak szukanie ''dziury w całym''... zgodzę się że forum służy wolności wypowiedzi, ale szukając wątku na temat jej konfrontacji zajrzałbym na wątek typu: ''jestem zaje***ta i kto temu zaprzeczy?!''..!! a jeżeli ktoś uważa się za chodzący ideał, znawcę prawa, polonistyki (czyli wszyskie rozumy pozjadał) to powinien według przysłowia ustąpić,, a tak właściwie to ciekawe co nowego na temat tej kradziezy i naszych rodaków.. hmmm???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Stefan Burczymucha

PostWysłany: 21 Sie 2009, 7:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="police55"]
Shadow napisał:
stara sie prześcignąć wszystkich w ilości pisanych postów, bez względy na to czy ma o czym pisać czy nie. Uwielbiają wzbudzać emocje i być obecnymi w każdym możliwym wątku.
Jakoś nie zauważyłem żeby T-neta pisała dgdzie popadnie. Raczej pisze tam gdzie ponadprzeciętną wychylaja się chamy i prostaki.
Powrót do góry
darek 13
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
PostWysłany: 21 Sie 2009, 7:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="Stefan Burczymucha"]
police55 napisał:
Shadow napisał:
stara sie prześcignąć wszystkich w ilości pisanych postów, bez względy na to czy ma o czym pisać czy nie. Uwielbiają wzbudzać emocje i być obecnymi w każdym możliwym wątku.
Jakoś nie zauważyłem żeby T-neta pisała dgdzie popadnie. Raczej pisze tam gdzie ponadprzeciętną wychylaja się chamy i prostaki.

Przepraszam ale spoza ekranu nie widziałem że się wychyliłeś.
Motylek

PostWysłany: 21 Sie 2009, 7:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

3KO27 napisał:
Motylek napisał:
hehe ciebie to wszystko razi w oczy Cool Cool Cool

...mnie?? raczej ciebie..ja sie pierwszy nie przypieprzyłem o określenie "klepać bachory" więc ogarnij sie troche Wink

bo okreslenie somo w sobie jest tragiczne, wolalbys zebym zapytala Cie:
-Starasz sie o dziecko?
czy moze
-Bedziesz klepac bachory?

I przestan glupio komentowac, bo jak juz napisalam wczesniej, szczeniackie docinki Ci nie wychodza Rolling Eyes
marika

PostWysłany: 21 Sie 2009, 8:06    Temat postu: perfidna kradzieĹź Odpowiedz z cytatem

Chamy i prostaki są na całym swiecie tak samo jak madrzy i sensowni ludzie.Nawet w Islandii tak jest,kryzys dopał panstwo i czas czepiac sie teraz wszytskiego.Ludzie ktorzy nudza się musza sie wykazac prawoscią,zostało im forum,no bo coz w Islandii moze zrobic polak?Jesli niema pracy?Gaworzy bzdury i chce chyba w ten sposob się dowartosciowac lub sam/a mial problem z prawem,sam nie jest w porządku z sobą .Aby zagłuszyc siebie probuje naprawic innych.
Co za bełkot...........
pozdrowienia dla tych co potrafią dyskutowac tutaj i maja cos sensownego do powiedzenia.
marika
Powrót do góry
svavec
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
PostWysłany: 21 Sie 2009, 8:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Utworzcie sobie nowy watek na takie przepychanki ......zamkna nam "kwiatki" bo to juz dawno nie na temat plynie.............. Wink
Powrót do góry
marika

PostWysłany: 21 Sie 2009, 8:14    Temat postu: perfidna kradzieĹź Odpowiedz z cytatem

SmileSmileSmile
Powrót do góry
turboneta

PostWysłany: 21 Sie 2009, 9:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

darek 13 napisał:
W tym problem, sprawiedliwość jest ślepa. Puszczą gościa od ręki i włos z głowy mu nie spadnie. Wygląda na to że tu nie ma kar dla pospolitych przestępców.

Zdaje się, że ten post był jednym z tych ostatnich sensownych zanim rozgorzała dyskusja zupełnie nie na temat.

Zgodzę się, że bardzo często kary są niewspółmierne do rodzaju popełnionego przestępstwa. Przepisy regulujące prawo na Islandii zdaje się należą do tych łagodniejszych i aż się prosi aby wprowadzić jakieś zmiany.
Powrót do góry
Stefan Burczymucha

PostWysłany: 21 Sie 2009, 9:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

darek 13 napisał:

Przepraszam ale spoza ekranu nie widziałem że się wychyliłeś.

super Ĺźarcik
Powrót do góry
Łukasz

PostWysłany: 21 Sie 2009, 10:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z 1 postu zrobilo sie 6 stron i to glupie xxxxxxx.zwykle Kurwy i nic wiecej. nie potrafia zarobic tylko krasc.xxx im w xxxx kiedys sie nadzieja!!!Pozdro dla osob ktorzy podchodza powaznie do sprawy bo reszta to smiechu warta!
rafal26

PostWysłany: 21 Sie 2009, 11:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Łukasz napisał:
z 1 postu zrobilo sie 6 stron i to glupie xxxxxxx.zwykle Kurwy i nic wiecej. nie potrafia zarobic tylko krasc.*** im w **** kiedys sie nadzieja!!!Pozdro dla osob ktorzy podchodza powaznie do sprawy bo reszta to smiechu warta!

Zgadzam sie z Toba
Stefan Burczymucha

PostWysłany: 21 Sie 2009, 11:23    Temat postu: Re: perfidna kradzieĹź Odpowiedz z cytatem

marika napisał:
coz w Islandii moze zrobic polak?Jesli niema pracy?
Powinien wracać do kraju i nie przynosić wstydu za granicą.
marika napisał:
Gaworzy bzdury i chce chyba w ten sposob się dowartosciowac marika
twój post jest właśnie doskonałym tego przykładem
Powrót do góry
marika

PostWysłany: 21 Sie 2009, 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiscie szkoda jednak słowa pisanego tutaj.Wypowiedzi swiadczą same za siebie.Tego mozna było sie spodziewac.Polak zawsze bedzie wilkiem dla swoich ,ktorzy sa zmuszeni ,byc i pracowac za granicą.
A kradziez jest kradzieżą ,nic dodac nic ujać.
Powrót do góry
turboneta

PostWysłany: 21 Sie 2009, 13:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Łukasz napisał:
z 1 postu zrobilo sie 6 stron i to glupie xxxxxxx.zwykle Kurwy i nic wiecej. nie potrafia zarobic tylko krasc.*** im w **** kiedys sie nadzieja!!!Pozdro dla osob ktorzy podchodza powaznie do sprawy bo reszta to smiechu warta!

Ostra wypowiedź ale trudno z tym się nie zgodzić.

Najbardziej w tym wszystkim denerwujące jest to, ze ktoś ciężko pracuje niejednokrotnie odmawiając sobie nie tylko przyjemności ale też podstawowych rzeczy aby odłożyć na coś co jest np. jego marzeniem, a inny przyjdzie i bez mrugnięcia okiem to ukradnie.

Wyciąganie łapsk po coś co nie jest moje zawsze wzbudzało u mnie obrzydzenie.
Powrót do góry
3KO27
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 21 Sie 2009, 14:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Motylek napisał:
3KO27 napisał:
Motylek napisał:
hehe ciebie to wszystko razi w oczy Cool Cool Cool

...mnie?? raczej ciebie..ja sie pierwszy nie przypieprzyłem o określenie "klepać bachory" więc ogarnij sie troche Wink

bo okreslenie somo w sobie jest tragiczne, wolalbys zebym zapytala Cie:
-Starasz sie o dziecko?
czy moze
-Bedziesz klepac bachory?

I przestan glupio komentowac, bo jak juz napisalam wczesniej, szczeniackie docinki Ci nie wychodza Rolling Eyes

...jak napisał wyżej Jacek108 Arrow "..forum służy wolności wypowiedzi.." więc bede pisał co mi sie podoba...i nie tylko ja,ale Ty i inni forumowicze także maja do tego prawo,czy sie to komuś podoba czy nie....a propo docinek to sama nie jestes święta stwirdzeniem typu "czy tak sie mówi u ciebie na wsi" bo to równiez można zaliczyc do jak to nazwałaś szczeniackich docinek Rolling Eyes ...także powtarzam jeszcze raz ogarnij sie i skończ już te swoje przemądrzałe wywody Rolling Eyes masz problem to pisz na priva i nie zaśmiecajmy tego tematu Confused
seba76

PostWysłany: 21 Sie 2009, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proponuje zalozyc nowy dzial "rodakow rozmowy i docinki" Twisted Evil .Kazdy bedzie mogl sie wypowiedziec o d..ie Maryni,kto ile i z kim pije,kto komu daje,a kto nie i kto ile zarabia i czemu wiecej niz ja po głowie .Zabawa bedzie przednia i gwarantowana lol lol lol
Grazyna

PostWysłany: 21 Sie 2009, 15:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może być ciekawsze od działu kupię sprzedam.
Ja też wiem po czy poznać naszego rodaka- chama na Islandii. ( nie mam tu na mysli ludzi ze wsi) . "A mnie to wszytko je...ie". w puste miejsce trzeba wsadzić literkę b. Zasłyszane ale mocne i szkoda,że prawdziwe.
janik

PostWysłany: 21 Sie 2009, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, wiesza się psy na złodziejach, ok słusznie, tylko zadajcie sobie pytanie, jeśli nikt nie kupi od niego tego co skradł, to czy złodziej daej będzie kradł.
Trzeba zadać sobie pytanie ile razy kupiliśmy podejrzanie tanie rzeczy, co do pochodzenia których były watpliwości. Wystarczy nie kupywać i po problemie, nie usprawiedliwiać siebie że inni to robią to czemu ja nie mogę. Przestańmy być wspólnikami tych co kradną.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 6 z 15

Skocz do: