Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 20 Sie 2009, 23:00 Temat postu: |
|
|
Oj! Oj! Oj! WidzÄ, Ĺźe niektĂłrych bardzo mocno zajmuje moja osoba
JeĹźeli chodzi o milicjantkÄ to nie ma juz takiego zawodu wiÄc w sumie to nawet i w tej fabryce ryb mogĹaby pracowaÄ jakaĹ milicjantka ale mnie tam nie ma, a szkoda, bo to ciÄĹźka praca, a ja lubiÄ ciÄĹźko pracowaÄ
Jestem peĹna uznania dla ludzi pracujÄ
cych w fabryce ryb.
Co do tego samouwielbienie to nawet nie wiem czy chce mi siÄ do tego odnosiÄ, bo poziom tej wypowiedzi jest poniĹźej mojej chÄci klikania...wiÄc siÄ nie odniosÄ ale przynajmniej napiszÄ, Ĺźe zabawnie byĹo TO poczytaÄ
Jest zdaje siÄ takie przysĹowie "KaĹźdy mierzy swojÄ
miarÄ
"
Zdaje siÄ, Ĺźe temat znowu nieco zboczyĹ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
 | Dołączył: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Skąd: RKV |
|
Wysłany: 20 Sie 2009, 23:08 Temat postu: |
|
|
Grazyna napisał: | W takim razie proponujÄ dodatkowo w ramach relaksu zajÄcia z mniemanologii stosowanej z elementami myĹlenia przestrzennego poĹÄ
czonego z samouwielbieniem. TrochÄ pokory teĹź by siÄ przydaĹo WaÄ Pannie nabyÄ nawet z przeceny. | z tym siÄ zgodzÄ  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Jacek108
 | Dołączył: 06 Wrz 2008 | Posty: 137 | Skąd: ĹomĹźa / Reykjavik |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 6:03 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | Oj! Oj! Oj! WidzÄ, Ĺźe niektĂłrych bardzo mocno zajmuje moja osoba |
a ja widzÄ, Ĺźe co niektĂłrzy tylko czekajÄ
aby dodaÄ coĹ od siebie... to jak dzieci na nk, kto bedzie miaĹ wiecej znajomych... tylko Ĺźe maĹo kto zwraca uwagÄ na iloĹÄ znajomych i analogicznie na iloĹÄ postĂłw z ktĂłrych wiÄkszoĹÄ wyglada jak szukanie ''dziury w caĹym''... zgodzÄ siÄ Ĺźe forum sĹuĹźy wolnoĹci wypowiedzi, ale szukajÄ
c wÄ
tku na temat jej konfrontacji zajrzaĹbym na wÄ
tek typu: ''jestem zaje***ta i kto temu zaprzeczy?!''..!! a jeĹźeli ktoĹ uwaĹźa siÄ za chodzÄ
cy ideaĹ, znawcÄ prawa, polonistyki (czyli wszyskie rozumy pozjadaĹ) to powinien wedĹug przysĹowia ustÄ
piÄ,, a tak wĹaĹciwie to ciekawe co nowego na temat tej kradziezy i naszych rodakĂłw.. hmmm??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Stefan Burczymucha
 | Dołączył: 28 Lip 2009 | Posty: 44 | |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 7:37 Temat postu: |
|
|
[quote="police55"] Shadow napisał: | stara sie przeĹcignÄ
Ä wszystkich w iloĹci pisanych postĂłw, bez wzglÄdy na to czy ma o czym pisaÄ czy nie. UwielbiajÄ
wzbudzaÄ emocje i byÄ obecnymi w kaĹźdym moĹźliwym wÄ
tku. | JakoĹ nie zauwaĹźyĹem Ĺźeby T-neta pisaĹa dgdzie popadnie. Raczej pisze tam gdzie ponadprzeciÄtnÄ
wychylaja siÄ chamy i prostaki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| darek 13 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skąd: Z nie nacka |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 7:57 Temat postu: |
|
|
[quote="Stefan Burczymucha"] police55 napisał: | Shadow napisał: | stara sie przeĹcignÄ
Ä wszystkich w iloĹci pisanych postĂłw, bez wzglÄdy na to czy ma o czym pisaÄ czy nie. UwielbiajÄ
wzbudzaÄ emocje i byÄ obecnymi w kaĹźdym moĹźliwym wÄ
tku. | JakoĹ nie zauwaĹźyĹem Ĺźeby T-neta pisaĹa dgdzie popadnie. Raczej pisze tam gdzie ponadprzeciÄtnÄ
wychylaja siÄ chamy i prostaki. |
Przepraszam ale spoza ekranu nie widziaĹem Ĺźe siÄ wychyliĹeĹ. _________________ ZrĂłwnowaĹźona kobieta to wspaniaĹy przyjaciel czĹowieka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Motylek
 | Dołączył: 04 Lip 2009 | Posty: 49 | Skąd: Tu i tam :) |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 7:59 Temat postu: |
|
|
3KO27 napisał: | Motylek napisał: | hehe ciebie to wszystko razi w oczy  |
...mnie?? raczej ciebie..ja sie pierwszy nie przypieprzyĹem o okreĹlenie "klepaÄ bachory" wiÄc ogarnij sie troche  |
bo okreslenie somo w sobie jest tragiczne, wolalbys zebym zapytala Cie:
-Starasz sie o dziecko?
czy moze
-Bedziesz klepac bachory?
I przestan glupio komentowac, bo jak juz napisalam wczesniej, szczeniackie docinki Ci nie wychodza  _________________ Somewhere, over the rainbow... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marika
| Dołączył: 21 Wrz 2006 | Posty: 91 | Skąd: GDYNIA |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 8:06 Temat postu: perfidna kradzieĹź |
|
|
Chamy i prostaki sÄ
na caĹym swiecie tak samo jak madrzy i sensowni ludzie.Nawet w Islandii tak jest,kryzys dopaĹ panstwo i czas czepiac sie teraz wszytskiego.Ludzie ktorzy nudza siÄ musza sie wykazac prawosciÄ
,zostaĹo im forum,no bo coz w Islandii moze zrobic polak?Jesli niema pracy?Gaworzy bzdury i chce chyba w ten sposob siÄ dowartosciowac lub sam/a mial problem z prawem,sam nie jest w porzÄ
dku z sobÄ
.Aby zagĹuszyc siebie probuje naprawic innych.
Co za beĹkot...........
pozdrowienia dla tych co potrafiÄ
dyskutowac tutaj i maja cos sensownego do powiedzenia.
marika |
|
Powrót do góry |
|
 |
| svavec OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 02 Lis 2008 | Posty: 532 | Skąd: Gdynia |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 8:07 Temat postu: |
|
|
Utworzcie sobie nowy watek na takie przepychanki ......zamkna nam "kwiatki" bo to juz dawno nie na temat plynie..............  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marika
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 8:14 Temat postu: perfidna kradzieĹź |
|
|
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 9:07 Temat postu: |
|
|
darek 13 napisał: | W tym problem, sprawiedliwoĹÄ jest Ĺlepa. PuszczÄ
goĹcia od rÄki i wĹos z gĹowy mu nie spadnie. WyglÄ
da na to Ĺźe tu nie ma kar dla pospolitych przestÄpcĂłw. |
Zdaje siÄ, Ĺźe ten post byĹ jednym z tych ostatnich sensownych zanim rozgorzaĹa dyskusja zupeĹnie nie na temat.
ZgodzÄ siÄ, Ĺźe bardzo czÄsto kary sÄ
niewspĂłĹmierne do rodzaju popeĹnionego przestÄpstwa. Przepisy regulujÄ
ce prawo na Islandii zdaje siÄ naleĹźÄ
do tych Ĺagodniejszych i aĹź siÄ prosi aby wprowadziÄ jakieĹ zmiany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Stefan Burczymucha
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 9:39 Temat postu: |
|
|
darek 13 napisał: |
Przepraszam ale spoza ekranu nie widziaĹem Ĺźe siÄ wychyliĹeĹ. |
super Ĺźarcik |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Ĺukasz
| Dołączył: 27 Lis 2007 | Posty: 46 | Skąd: PoznaĹ Hfj |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 10:22 Temat postu: |
|
|
z 1 postu zrobilo sie 6 stron i to glupie xxxxxxx.zwykle Kurwy i nic wiecej. nie potrafia zarobic tylko krasc.xxx im w xxxx kiedys sie nadzieja!!!Pozdro dla osob ktorzy podchodza powaznie do sprawy bo reszta to smiechu warta! _________________ West Coast |
|
Powrót do góry |
|
 |
| rafal26
| Dołączył: 29 Paź 2008 | Posty: 156 | Skąd: HafnarfjĂśrður |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 11:02 Temat postu: |
|
|
Ĺukasz napisał: | z 1 postu zrobilo sie 6 stron i to glupie xxxxxxx.zwykle Kurwy i nic wiecej. nie potrafia zarobic tylko krasc.*** im w **** kiedys sie nadzieja!!!Pozdro dla osob ktorzy podchodza powaznie do sprawy bo reszta to smiechu warta! |
Zgadzam sie z Toba _________________ gabeer |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Stefan Burczymucha
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 11:23 Temat postu: Re: perfidna kradzieĹź |
|
|
marika napisał: | coz w Islandii moze zrobic polak?Jesli niema pracy? | Powinien wracaÄ do kraju i nie przynosiÄ wstydu za granicÄ
.
marika napisał: | Gaworzy bzdury i chce chyba w ten sposob siÄ dowartosciowac marika | twĂłj post jest wĹaĹnie doskonaĹym tego przykĹadem |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marika
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 11:38 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiscie szkoda jednak sĹowa pisanego tutaj.Wypowiedzi swiadczÄ
same za siebie.Tego mozna byĹo sie spodziewac.Polak zawsze bedzie wilkiem dla swoich ,ktorzy sa zmuszeni ,byc i pracowac za granicÄ
.
A kradziez jest kradzieĹźÄ
,nic dodac nic ujaÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 13:01 Temat postu: |
|
|
Ĺukasz napisał: | z 1 postu zrobilo sie 6 stron i to glupie xxxxxxx.zwykle Kurwy i nic wiecej. nie potrafia zarobic tylko krasc.*** im w **** kiedys sie nadzieja!!!Pozdro dla osob ktorzy podchodza powaznie do sprawy bo reszta to smiechu warta! |
Ostra wypowiedĹş ale trudno z tym siÄ nie zgodziÄ.
Najbardziej w tym wszystkim denerwujÄ
ce jest to, ze ktoĹ ciÄĹźko pracuje niejednokrotnie odmawiajÄ
c sobie nie tylko przyjemnoĹci ale teĹź podstawowych rzeczy aby odĹoĹźyÄ na coĹ co jest np. jego marzeniem, a inny przyjdzie i bez mrugniÄcia okiem to ukradnie.
WyciÄ
ganie Ĺapsk po coĹ co nie jest moje zawsze wzbudzaĹo u mnie obrzydzenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 3KO27 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Lis 2008 | Posty: 537 | Skąd: z tamtÄ
d |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 14:07 Temat postu: |
|
|
Motylek napisał: | 3KO27 napisał: | Motylek napisał: | hehe ciebie to wszystko razi w oczy  |
...mnie?? raczej ciebie..ja sie pierwszy nie przypieprzyĹem o okreĹlenie "klepaÄ bachory" wiÄc ogarnij sie troche  |
bo okreslenie somo w sobie jest tragiczne, wolalbys zebym zapytala Cie:
-Starasz sie o dziecko?
czy moze
-Bedziesz klepac bachory?
I przestan glupio komentowac, bo jak juz napisalam wczesniej, szczeniackie docinki Ci nie wychodza  |
...jak napisaĹ wyĹźej Jacek108 "..forum sĹuĹźy wolnoĹci wypowiedzi.." wiÄc bede pisaĹ co mi sie podoba...i nie tylko ja,ale Ty i inni forumowicze takĹźe maja do tego prawo,czy sie to komuĹ podoba czy nie....a propo docinek to sama nie jestes ĹwiÄta stwirdzeniem typu "czy tak sie mĂłwi u ciebie na wsi" bo to rĂłwniez moĹźna zaliczyc do jak to nazwaĹaĹ szczeniackich docinek ...takĹźe powtarzam jeszcze raz ogarnij sie i skoĹcz juĹź te swoje przemÄ
drzaĹe wywody masz problem to pisz na priva i nie zaĹmiecajmy tego tematu  _________________ --- nie sztukÄ
jest zdjÄ
Ä majtki,sztukÄ
jest mieÄ co pokazaÄ --- |
|
Powrót do góry |
|
 |
| seba76
 | Dołączył: 30 Cze 2009 | Posty: 16 | Skąd: Reykjavik\Bydgoszcz |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 14:33 Temat postu: |
|
|
Proponuje zalozyc nowy dzial "rodakow rozmowy i docinki" .Kazdy bedzie mogl sie wypowiedziec o d..ie Maryni,kto ile i z kim pije,kto komu daje,a kto nie i kto ile zarabia i czemu wiecej niz ja .Zabawa bedzie przednia i gwarantowana  _________________ „Wady Ĺźon trzeba albo usuwaÄ, albo znosiÄ. Kto wady usuwa, czyni ĹźonÄ milszÄ
, kto je znosi, czyni lepszym samego siebie.” |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
| Dołączył: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 15:07 Temat postu: |
|
|
To moĹźe byÄ ciekawsze od dziaĹu kupiÄ sprzedam.
Ja teĹź wiem po czy poznaÄ naszego rodaka- chama na Islandii. ( nie mam tu na mysli ludzi ze wsi) . "A mnie to wszytko je...ie". w puste miejsce trzeba wsadziÄ literkÄ b. ZasĹyszane ale mocne i szkoda,Ĺźe prawdziwe. _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| janik
| Dołączył: 16 Mar 2008 | Posty: 197 | Skąd: KOPAVOGUR |
|
Wysłany: 21 Sie 2009, 15:22 Temat postu: |
|
|
Tak, wiesza siÄ psy na zĹodziejach, ok sĹusznie, tylko zadajcie sobie pytanie, jeĹli nikt nie kupi od niego tego co skradĹ, to czy zĹodziej daej bÄdzie kradĹ.
Trzeba zadaÄ sobie pytanie ile razy kupiliĹmy podejrzanie tanie rzeczy, co do pochodzenia ktĂłrych byĹy watpliwoĹci. Wystarczy nie kupywaÄ i po problemie, nie usprawiedliwiaÄ siebie Ĺźe inni to robiÄ
to czemu ja nie mogÄ. PrzestaĹmy byÄ wspĂłlnikami tych co kradnÄ
. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|