Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| Grazyna
| Do潮czy: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Sk眃: Islandia |
|
Wys砤ny: 26 Wrz 2009, 11:58 Temat postu: |
|
|
Mo偶ecie wzi膮艣膰 ze sob膮 normalny w贸zek, a nawet powiem wi臋cej za艂adowa膰 jego ile si臋 da. Czasami jest taka mo偶liwo艣膰 , 偶e maluch mo偶e jecha膰 nim a偶 do samego samolotu. Fotelik samochodowy nie wchodzi w kilogramy baga偶u i te偶 mo偶ecie go zda膰 przy zdawaniu baga偶u dodatkowo,bez 偶adnej 艂aski . Gorzej sprawa wygl膮da z baga偶em dla maluszka, ale troch臋 odpowiedniej mowy potrafi stopi膰 lody i nadbaga偶 mo偶e by膰 bez dodatkowych op艂at . Ale to ju偶 dobra wola obs艂ugi lotniska. _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| beatka:)
| Do潮czy: 15 Lis 2008 | Posty: 145 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 26 Wrz 2009, 12:11 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie Mamusie!
Mam pytanko a raczej prosbe mozecie mi dac jakies namiary gdzie mozna zrobic badanie krwi beta-hcg?
Bede wdzieczna. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 26 Wrz 2009, 12:29 Temat postu: |
|
|
tak mi jakos jest smutno... juz tyle czasu staramy sie z mezem o dziecko...a tu ciagle nic...zaczynalam miec nadzieje, ze to moze juz teraz, bo miesiaczka zaczynala sie spozniac...dwa dni po przewidywanej dacie zrobilam test... ale nic... mysle sobie ok moze za wczesnie... dzisisj mija dziesiaty dzien a miesiaczki nie widac... i drugiej kreseczki tez nie... czy ktoras z Was miala podobnie... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| myth1
| Do潮czy: 15 Cze 2009 | Posty: 6 | |
|
Wys砤ny: 26 Wrz 2009, 13:11 Temat postu: |
|
|
Dziekuje za namiar na te str.o bad.3D. Teraz to juz na pewno sie zdecyduje Tylko musze troszke poczekac,az Dzidzia podrosnie...
Pozdrawiam... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Anna2
| Do潮czy: 13 Lut 2009 | Posty: 33 | |
|
Wys砤ny: 26 Wrz 2009, 20:17 Temat postu: |
|
|
Hej Dziewczyny!!!!! Czy ktoras moze mi powiedziec jak przedluzyc macierzynski z 6 na 9 miesiecy????? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
 | Do潮czy: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Sk眃: Gda艅sk |
|
Wys砤ny: 26 Wrz 2009, 20:48 Temat postu: |
|
|
beatka:) napisa: | tak mi jakos jest smutno... juz tyle czasu staramy sie z mezem o dziecko...a tu ciagle nic...zaczynalam miec nadzieje, ze to moze juz teraz, bo miesiaczka zaczynala sie spozniac...dwa dni po przewidywanej dacie zrobilam test... ale nic... mysle sobie ok moze za wczesnie... dzisisj mija dziesiaty dzien a miesiaczki nie widac... i drugiej kreseczki tez nie... czy ktoras z Was miala podobnie... |
Beatko nie martw si臋 przedwcze艣nie. Mia艂am w艂asnie tak膮 sytuacj臋, test podawa艂 wynik negatywny, a by艂am juz wtedy w ci膮偶y.
Tobie 偶ycz臋 tego samego. Powodzenia  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Anna2
| Do潮czy: 13 Lut 2009 | Posty: 33 | |
|
Wys砤ny: 27 Wrz 2009, 10:08 Temat postu: |
|
|
beatka:) napisa艂:
tak mi jakos jest smutno... juz tyle czasu staramy sie z mezem o dziecko...a tu ciagle nic...zaczynalam miec nadzieje, ze to moze juz teraz, bo miesiaczka zaczynala sie spozniac...dwa dni po przewidywanej dacie zrobilam test... ale nic... mysle sobie ok moze za wczesnie... dzisisj mija dziesiaty dzien a miesiaczki nie widac... i drugiej kreseczki tez nie... czy ktoras z Was miala podobnie...
ja tez tak mialam pierwszy test nic ie wykazal wiec za kilka dni zrobilam dwa kolejne jeden z rana a drugi popoludniu i oba byly na plus:) takze cierpliwosci i powoadzenia |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
|
Wys砤ny: 27 Wrz 2009, 10:22 Temat postu: |
|
|
Beatka trzymamy za Was kciuki!!!  _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
|
Wys砤ny: 27 Wrz 2009, 10:25 Temat postu: |
|
|
Do Anny: Zadzwo艅 tam i powiesz,偶e chcesz rozci膮gn膮膰 okres na d艂u偶szy okres. Kwot臋 dostaniesz roz艂o偶on膮 na raty. Czyli tyle samo pieni臋dzy tylko ,偶e przezd艂u偶szy okres. _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 27 Wrz 2009, 11:30 Temat postu: |
|
|
hmm... to poczekam sobie jeszcze troszeczke... moze zrobie za kilka dni znow test... ale tak po sobie czuje, ze to moze byc chyba juz teraz... ciekawe czy intuicja mnie nie myli...
dzieki, uspokoily mnie wasze odpowiedzi troche...
A wiecie moze gdzie mozna wykonac podane przeze mnie badanie krwi Beta-hCG... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| dasha
| Do潮czy: 23 Kwi 2008 | Posty: 48 | |
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 9:55 Temat postu: masc na zabki |
|
|
witajcie, mam pytanko bo nie chce mi sie biec niepotrzebie do apteki z moim smykiem...czy kupie tutaj masc na wychodzace zabki czy moze jakis inny preparat? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 10:30 Temat postu: |
|
|
Jes jaki艣 偶el do z膮bk贸w , bo moja kole偶anka tu kupowa艂a, ale nie wiem jak si臋 nazywa niestety. _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| dasha
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 11:05 Temat postu: zel na zabki |
|
|
dziekuje za odpowiedz teraz juz wiem ze warto sie przejsc do apteki:))) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| renia71 Og艂oszeniodawca zweryfikowany
| Do潮czy: 10 Sty 2009 | Posty: 16 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 11:05 Temat postu: |
|
|
- Bonjella- na zabkowanie taki mi polecila pielegniarka,ale jeszcze nie kupowalam,wiec nie wiem czy dobry
pozdrawiam wszystkie mamusie! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| dasha
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 13:58 Temat postu: zela na zabki |
|
|
no to sie przeszlam do apteki ale uslyszalam ze nie maja nic na zabkowanie a ta masc o ktorej pisalas nie jest juz od 5 miesiecy sprowadzana:(((zostalo mi teraz sciagnac masc z pl...super:( |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 15:48 Temat postu: |
|
|
Witam...
a czy moze ktoras z Was wie gdzie na Breiðhold jest przychodnia lekarska?
Lekarz pierwszego kontaktu czy cos w tym stylu? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 16:07 Temat postu: |
|
|
Tego nie wzie艂am pod uwag臋, faktycznie kole偶anka na pocz膮tku tego roku kupowa艂a. _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
 | Do潮czy: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 16:40 Temat postu: |
|
|
ja ju偶 ponad miesi膮c temu by艂am w aptece i pyta艂am o 偶el na z膮bkowanie.oczywi艣cie nie mieli i nie wiedzieli kiedy b臋dzie.wiec przywioz艂am sobie z polski.super 偶el o nazwie Dentinox.jest drogi bo 23z艂 za malutk膮 tubeczk臋 ale sprawdzony i polecam. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 17:02 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | ja ju偶 ponad miesi膮c temu by艂am w aptece i pyta艂am o 偶el na z膮bkowanie.oczywi艣cie nie mieli i nie wiedzieli kiedy b臋dzie.wiec przywioz艂am sobie z polski.super 偶el o nazwie Dentinox.jest drogi bo 23z艂 za malutk膮 tubeczk臋 ale sprawdzony i polecam. |
rowniez go polecam jest super bez porownania do bobodent. Na zabkowanie sa tez dobre czopki viburkol nie pamietam ile bylo w op. ale tez cos kosztowaly ok. 20 zl. Sa to czopki homeopatyczne. Czasami stosuje je zamiast paracetamolu. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| renia71 Og艂oszeniodawca zweryfikowany
| Do潮czy: 10 Sty 2009 | Posty: 16 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 28 Wrz 2009, 17:14 Temat postu: |
|
|
no to fajnie....mi teraz 22-go dala ta nazwe zelu dla corci na dziaselka.
Pewnie sama nie wiedziala,ze juz nie maja go w aptekach:( |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|