Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| 3KO27 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Lis 2008 | Posty: 537 | Skąd: z tamtÄ
d |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 14:29 Temat postu: |
|
|
pitu,pitu...czas pokaĹźe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
| Dołączył: 22 Sty 2008 | Posty: 343 | |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 14:46 Temat postu: Re: ... |
|
|
seljahverfi napisał: | AleĹź ja nie strasze ja to wiem. |
zobaczyĹeĹ to w krysztaĹowej kuli jak wróşka  _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dariuszr
| Dołączył: 22 Sty 2008 | Posty: 343 | |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 14:58 Temat postu: re |
|
|
3KO27 napisał: | ...sĹszaĹem,ze podczas co miesiÄcznego logowania sie an stronie trzeba wpisywac,ze aktywnie szuka sie pracy i trzeba wpisywac gdzie sie byĹo..czy to prawda czy ktos piep*zy farmazony???  | rok temu chodziĹem po zakĹadach Ĺźeby ktoĹ podpisaĹ a z koĹcem roku juĹź to zawiesili i nie trzeba byĹo zdobywaÄ co najmniej trzech podpisĂłw.... _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| seljahverfi ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 12 Lip 2009 | Posty: 187 | Skąd: z KÄ
dĹ |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 16:04 Temat postu: .. |
|
|
Tak,w krysztsaĹowej kuli ale kula naleĹźaĹa do pracownikĂłw urzedu,wiec jak zadzwonia do ciebie to pochwal sie  _________________ MĂŠr er alvara ™ |
|
Powrót do góry |
|
 |
d |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 17:09 Temat postu: Re: ... |
|
|
seljahverfi napisał: | To moze tak z innej beczki.Od nowego roku skoĹczy sie siedzenie w domu na zasiĹku dla tych osĂłb ktĂłre sÄ
juz na nim rok czasu.BedÄ
oni wzywani przez urzÄ
d do rĂłznych prac (przy zieleni i takie tam...) |
....no beda wzywani szegĂłlnie ci,ktĂłrzy sie nudzÄ
i na forum siejÄ
panike oraz wypisuja roĹźne ploty  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dĹ |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 17:22 Temat postu: .. |
|
|
To nie plota kolego,ale pyt.typu ze zasiĹek jest rok czasu czy inne to dopiero bzdura bo nie pojdzie jeden z drugim zeby sie zapytac w urzedzie tylko na forum pytacie to taki wlasnie jest zajety jak cholera,pozyjemy zobaczymy. _________________ MĂŠr er alvara ™ |
|
Powrót do góry |
|
 |
d |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 17:45 Temat postu: Re: .. |
|
|
seljahverfi napisał: | To nie plota kolego,ale pyt.typu ze zasiĹek jest rok czasu czy inne to dopiero bzdura bo nie pojdzie jeden z drugim zeby sie zapytac w urzedzie tylko na forum pytacie to taki wlasnie jest zajety jak cholera,pozyjemy zobaczymy. |
...niechce byÄ zĹoĹliwy,ale z tego co wiem to ani ty moim ani ja twoim kolegÄ
nie jestem,nawet sie nie znamy .....specjalnie do urzedu nie bede leciaĹ i sie wypytywaĹ czy planuja jakies roboty spoĹeczne dla bezrobotnych (zresztÄ
byĹem 1,5tyg.temu i Ĺźaden pracownik nic takiego nie mĂłwiĹ). Jak juz to czemu tylko dla tych,ktĂłrzy sÄ
rok lub 1<.. na zasiĹku moĹźe masz takie info czemu akurat oni ..i mam nadzieje,Ĺźe maja od wuja pracy dla ok.15tysiecy ludu...z czego napewno wieksza czÄĹc jest lub do koĹca 2009r. bedzie przeszĹo lub rok na zasiĹku ...ale jak napisaĹem wczesniej czas pokaĹźe ostatnia moja wypowiedĹş w w/w temacie pozdro 4 all  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 19:36 Temat postu: |
|
|
jesli urzad pracy zmusi nygusow do kopania grzÄ
dek to beda strajki + plonace samochody - sezonowe roboty publiczne to fucha szkolnej mlodziezy & tak latwo tych latwych pieniedzy to oni nie oddadza ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 22 Paź 2009, 21:56 Temat postu: |
|
|
 _________________ Divided We Stand, United We Fall!
NSK |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bednarczyk
| Dołączył: 17 Sie 2009 | Posty: 52 | |
|
Wysłany: 23 Paź 2009, 17:45 Temat postu: |
|
|
i jak moze byc nie platna czlowieku?? jak pracujesz to ci placa, zasilek placa za szukanie pracy, a jak ci znajda obojetnie jaka to ci wstrzymuja zasilek lub placa procentowo jezeli nie masz pelnego etatu. kolezki firma byla na skraju bankructwa i dogadali sie z zatrudniakiem ze od pon do srody pracuja i placi pracodawca, a czwartek i piatek placÄ
zasiĹki. a takie ''newsy'' to chyba z filipinki. takie ploty i rozpisywanie ich na forach dziala na mnie jak sledzik na nk, ''ja juz nie mam sledzika! wlej to wiadomosc a i ty nie bedziesz mial!!'' zenada!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Paź 2009, 18:52 Temat postu: zasilek macierzynski |
|
|
Jesli oczekujecie dziecka i zamierzacie starac sie o zasilek macierzynski, a w okresie poprzedzajacym przyjscie dziecka na swiat jestescie na zasilku dla bezrobotnych uwazajcie zeby nie przerwac ciaglosci gotowosci do podjecia pracy (co najmniej 6 miesiecy przed narodzinami). Chodzi mi glownie o to, zeby przypadkiem nie zawieszac zasilku z powodu wyjazdu do Polski, gdzyz skutkuje to odmowa przyznania pelnego swiadczenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dĹ |
|
Wysłany: 23 Paź 2009, 20:56 Temat postu: Do Bednarczyk |
|
|
SĹuchaj,nie zrozumiaĹes tematu ,nie chodzi o to ze urzad znajdzie ci prace i automatycznie jestes na etacie ,tylko ze w ramach bycia na zasiĹku pracujesz bedac dalej na nim,wiec dostajesz tylko zasiĹek a robota jaka ci dadzÄ
musisz wykonac i nie bedzie to np.8 godz.pracy i 5 dni w tyg.tylko przykĹadowo 3 dni po 6 godz.w zaleznosci co bedzie do roboty. _________________ MĂŠr er alvara ™ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Paź 2009, 21:52 Temat postu: |
|
|
sluchaj czlowieku, nie rozumiesz o co chodzi wiec po jaka cholere wtracasz swoje posty i mieszasz ludziom w glowach. czytaj tekst ze zrozumieniem a pozniej dodawaj post. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Paź 2009, 21:55 Temat postu: do seljahverfi |
|
|
sorki, pomylka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mucha09
| Dołączył: 02 Wrz 2009 | Posty: 21 | Skąd: Rekjavik |
|
Wysłany: 24 Paź 2009, 12:46 Temat postu: |
|
|
Jacek,MichaĹa i Marek ze Sarych Juch to moi kumple ,chcesz w dziup odczep siÄ od nich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lampeczka
 | Dołączył: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wysłany: 4 Lis 2009, 17:43 Temat postu: |
|
|
hej hej heloĹ
mam pytanko!
w grudniu pobieram ostatnie piniÄdzory za macierzyĹski.pragnÄ przejĹÄ od stycznia na zasiĹek.czy wystarczy Ĺźe pĂłjde to vinnumaulastofnun i tam to zgĹosze czy musze mieÄ jakieĹ dokumenty.jak to przejscia z macierzynskiego na zasilek ma wygladaÄ(dodam iĹź przed macierzyĹskim byĹam na zasiĹku jakiĹ czas).jeĹźeli ktoĹ wie i miaĹ takÄ
sytuejszyn to bardzo proszÄ o informejszyn.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 9 Lis 2009, 23:48 Temat postu: RRRRRRRRRRRRR |
|
|
CZY KTOS Z WAS TEZ DOSTAĹ WEZWANIE DO URZEDU PRACY ......Z DATA I GODZINA .... ZEBY SIE WSTAWIC ....JESTEM JUZ ROK NA ZASIĹKU CIEKAWE CA CHCA...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| svavec OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 02 Lis 2008 | Posty: 532 | Skąd: Gdynia |
|
Wysłany: 10 Lis 2009, 0:15 Temat postu: |
|
|
Wyrywkowo sprawdzaja ,czy czasami biorcy zasilku nie baluja za granica
Musisz tam isc ,pokazac sie z ID i ladnie sie usmiechnac .
Po sprawie.
( lepiej byc bo wstrzymuja zasilek uznajac ,ze nie ma Cie na Islandii ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
d |
|
Wysłany: 10 Lis 2009, 2:16 Temat postu: Re: RRRRRRRRRRRRR |
|
|
edzia napisał: | CZY KTOS Z WAS TEZ DOSTAĹ WEZWANIE DO URZEDU PRACY ......Z DATA I GODZINA .... ZEBY SIE WSTAWIC ....JESTEM JUZ ROK NA ZASIĹKU CIEKAWE CA CHCA...... |
...teĹź bym chciaĹ sie u nich wstawiÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|