Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 16 Wrz 2008, 15:28 Temat postu: |
|
|
Monika jest tu aerobic, joga, pilates, basen, siĹownia, sauna wiecej nie pamietam... a samemu to troche glupio chodzic. |
|
Powrót do góry |
|
|
| EndriuIS
| Dołączył: 24 Mar 2008 | Posty: 31 | Skąd: Keflavikur |
|
Wysłany: 16 Wrz 2008, 23:41 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | gatecrash napisał: | zacznij biegac, nie jedz po 20, nawet jak pracujesz...zrezyguj z pieczywa Bonusowego....miesiac i zejdziesz z wagi...nawet te 15 kg...ja zrzucilem 17 kg |
a jaki mam jesc inny chleb? bez kitu w keflaviku nie widzialam innego same takie tostowe tylko rozne formy, |
Wystarczy zawitaÄ do piekarni |
|
Powrót do góry |
|
|
| yo-asia
| Dołączył: 18 Wrz 2008 | Posty: 2 | Skąd: Szcz..K.. |
|
Wysłany: 18 Wrz 2008, 22:03 Temat postu: |
|
|
Czy ktos z Was wie gdzie mozna poboksowac.. tak dla..relaksu;p a moze zajecia "bokserskie" sa rowniez w silowniach o ktorych pisaliscie?? Bede wdzieczna za kazda informacje:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 19 Wrz 2008, 2:18 Temat postu: |
|
|
pobokosowac? ja mam duzy worek w domu,skakanke,itp,zapraszam na trening badz sparing a tak na serio,to w silowniach zazwyczaj sa worki treningowe,w World Classie przy stadionie jest na pewno.
Pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 19 Wrz 2008, 9:54 Temat postu: |
|
|
gdzies tam wczesniej chyba byla mowa o basenie wiec powiem co wiem hehehe w keflaviku basen kosztuje 250 koron i siedzisz ile chcesz i jest otwarty do godziny 21ej mmm nie ma to jak odprezyc sie na dobrym baseniku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 27 Sty 2009, 2:04 Temat postu: OdĹźywki |
|
|
Mam pytanie odnoĹnie sklepu z odĹźywkami.Gdzie mĂłgĹbym kupiÄ odĹźywki firmy UNIVERSAL i inne bo tylko wiem gdzie jest MUSCLETECH |
|
Powrót do góry |
|
|
| mkkmiec
| Dołączył: 30 Lis 2007 | Posty: 86 | Skąd: polska - wĹocĹawek |
|
Wysłany: 29 Sty 2009, 22:22 Temat postu: .. |
|
|
na kopavogur blisko Harmaborg jest bardz fajny basen i siĹowa karnet roczny kosztuje 28tyĹ w tym jest basen i siĹownia _________________ Gabriel GarcĂa MĂĄrquez
Nigdy nie przestawaj siÄ uĹmiechaÄ, nawet jeĹli jesteĹ smutny, poniewaĹź nigdy nie wiesz, kto moĹźe siÄ zakochaÄ w twoim uĹmiechu. |
|
Powrót do góry |
|
|
| wojtasmaja1 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 10 Cze 2008 | Posty: 21 | Skąd: REYKJAVIK 107 |
|
Wysłany: 5 Lut 2011, 0:40 Temat postu: Re: .. |
|
|
mkkmiec napisał: | na kopavogur blisko Harmaborg jest bardz fajny basen i siĹowa karnet roczny kosztuje 28tyĹ w tym jest basen i siĹownia |
a gdzie dokladniej jest ta silownia _________________ WOJTAS |
|
Powrót do góry |
|
|
| mkkmiec
|
Wysłany: 6 Lut 2011, 16:40 Temat postu: Re: .. |
|
|
wojtasmaja1 napisał: | mkkmiec napisał: | na kopavogur blisko Harmaborg jest bardz fajny basen i siĹowa karnet roczny kosztuje 28tyĹ w tym jest basen i siĹownia |
a gdzie dokladniej jest ta silownia |
koĹo harmaborg na hafnafjordur jedziesz prosto a na siĹownie w prawo _________________ Gabriel GarcĂa MĂĄrquez
Nigdy nie przestawaj siÄ uĹmiechaÄ, nawet jeĹli jesteĹ smutny, poniewaĹź nigdy nie wiesz, kto moĹźe siÄ zakochaÄ w twoim uĹmiechu. |
|
Powrót do góry |
|
|
| qwiat
| Dołączył: 07 Cze 2007 | Posty: 173 | |
|
Wysłany: 7 Lut 2011, 18:28 Temat postu: Re: .. |
|
|
mkkmiec napisał: | wojtasmaja1 napisał: | mkkmiec napisał: | na kopavogur blisko Harmaborg jest bardz fajny basen i siĹowa karnet roczny kosztuje 28tyĹ w tym jest basen i siĹownia |
koĹo harmaborg na hafnafjordur jedziesz prosto a na siĹownie w prawo |
harmaborg jest na kopavogur nie hafnarfjordur |
|
Powrót do góry |
|
|
| mkkmiec
|
Wysłany: 7 Lut 2011, 18:57 Temat postu: Re: .. |
|
|
qwiat napisał: | mkkmiec napisał: | wojtasmaja1 napisał: | mkkmiec napisał: | na kopavogur blisko Harmaborg jest bardz fajny basen i siĹowa karnet roczny kosztuje 28tyĹ w tym jest basen i siĹownia |
tak wiem a napisaĹam ze na hafnafjordur jedziesz prosto a na siĹownie w prawo, czytaj dokĹadnie _________________ Gabriel GarcĂa MĂĄrquez
|
Powrót do góry |
|
|
| mario0206
| Dołączył: 31 Maj 2008 | Posty: 54 | Skąd: Reykjavik |
|
|
Powrót do góry |
|
|
| madzia
| Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 32 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2011, 0:52 Temat postu: Re: .. |
|
|
mkkmiec napisał: | qwiat napisał: | mkkmiec napisał: | wojtasmaja1 napisał: | mkkmiec napisał: | na kopavogur blisko Harmaborg jest bardz fajny basen i siĹowa karnet roczny kosztuje 28tyĹ w tym jest basen i siĹownia |
tak wiem a napisaĹam ze na hafnafjordur jedziesz prosto a na siĹownie w prawo, czytaj dokĹadnie |
To trzeba byĹo dokĹadniej stawiaÄ znaki przestankowe
Pozdro! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 8 Lut 2011, 2:12 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | gatecrash napisał: | zacznij biegac, nie jedz po 20, nawet jak pracujesz...zrezyguj z pieczywa Bonusowego....miesiac i zejdziesz z wagi...nawet te 15 kg...ja zrzucilem 17 kg |
a jaki mam jesc inny chleb? bez kitu w keflaviku nie widzialam innego same takie tostowe tylko rozne formy, i co nic nie robiles i tyle schudles? niewierze !! tez tak chce... |
Po 1-sze nawet w Polskim sklepie zawsze jest ĹwieĹźe pyszne pieczywo, ale jesli juz chcesz stracic pare kg bo o 15 to zapomnij to jakaĹ bajka, to nie jedz biaĹego pieczywa ! ja jem razowe fitnes, jest syte i ma tylko ponad 200 Kcl na 100 gr. a paczka ma 250 i starcza mi na 3 czy 4 dni po kilku dnia poczujesz sie lĹźej choc waga niewiele moĹźe sie ruszyc, a potem lub odrazu basenik i siĹownia na zmiane. lepiej stopniowo zrzucac wage niz nic nie jesc zejsc 15 kg a potem wrzucic na nowo 25 hahaha.
Powodzonka I ziemniaczkĂłw nie okrasaj |
|
Powrót do góry |
|
|
| qwiat
|
Wysłany: 8 Lut 2011, 20:44 Temat postu: Re: .. |
|
|
madzia napisał: | mkkmiec napisał: | qwiat napisał: | mkkmiec napisał: | wojtasmaja1 napisał: | mkkmiec napisał: | na kopavogur blisko Harmaborg jest bardz fajny basen i siĹowa karnet roczny kosztuje 28tyĹ w tym jest basen i siĹownia |
tak wiem a napisaĹam ze na hafnafjordur jedziesz prosto a na siĹownie w prawo, czytaj dokĹadnie |
To trzeba byĹo dokĹadniej stawiaÄ znaki przestankowe
Pozdro! |
hm dokladnie brak interpunkcji mnie troche zmylil:) |
|
Powrót do góry |
|
|
| milek
| Dołączył: 23 Paź 2007 | Posty: 61 | Skąd: Selfoss |
|
Wysłany: 8 Lut 2011, 20:47 Temat postu: |
|
|
A gdzie w hafnafjordur jest sklepik z odzywkami, bo podobno takowy jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
| madzia
| Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 32 | |
|
Wysłany: 8 Lut 2011, 23:20 Temat postu: |
|
|
milek napisał: | A gdzie w hafnafjordur jest sklepik z odzywkami, bo podobno takowy jest? |
Na Kaplakriki, naprzeciwko stadionu,niedaleko dawnego Baru Polonia czy jak mu tam byĹo |
|
Powrót do góry |
|
|
| qwiat
|
Wysłany: 9 Lut 2011, 14:55 Temat postu: |
|
|
madzia napisał: | milek napisał: | A gdzie w hafnafjordur jest sklepik z odzywkami, bo podobno takowy jest? |
Na Kaplakriki, naprzeciwko stadionu,niedaleko dawnego Baru Polonia czy jak mu tam byĹo |
rowniez zaraz kolo bonusa na hafnafjordur tego gdzie jest kfc |
|
Powrót do góry |
|
|
| milek
| Dołączył: 23 Paź 2007 | Posty: 61 | Skąd: Selfoss |
|
Wysłany: 9 Lut 2011, 23:10 Temat postu: |
|
|
qwiat napisał: | madzia napisał: | milek napisał: | A gdzie w hafnafjordur jest sklepik z odzywkami, bo podobno takowy jest? |
rowniez zaraz kolo bonusa na hafnafjordur tego gdzie jest kfc |
MoĹźe jest mozliwosc podania ulic gdzie one sÄ
bo jestem z poza RKV i nie znam zbyt dobrze tych rejonĂłw!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
| Rozpierdalator w oczekiwaniu na zablokowanie
| Dołączył: 08 Lut 2011 | Posty: 11 | Skąd: ZakĹad Karny |
|
Wysłany: 10 Lut 2011, 0:41 Temat postu: |
|