Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| morsuczek
| Dołączył: 26 Lis 2008 | Posty: 79 | |
|
Wysłany: 28 Lut 2011, 23:36 Temat postu: TABLETKI ODCHUDZAJÄCE NA ISLANDII ... |
|
|
czy ktos stosowal kiedys tu na Islandii tabletki odchudzajace ?
tabletki lub cos w stylu AQUASLIM ...
jest tu takie cudo? ;>
bylabym wdzieczna za wszelkie informacje na ten temat .. |
|
Powrót do góry |
|
|
| kgsbaduk
| Dołączył: 28 Lut 2011 | Posty: 7 | |
|
Wysłany: 28 Lut 2011, 23:51 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze sprawdĹş skĹadniki i jeĹźeli to dobry farmaceutyk to nazwy skĹadnikĂłw powinny byÄ podane po Ĺacinie i moĹźesz poszukaÄ odpowiednika w polsce. No i co planujesz osiÄ
gnÄ
Ä poprzez stosowanie tego suplementu diety?
Po drugie to dobre odĹźywianie
Po trzecie to aktywnoĹÄ fizyczna
Takie jest zdanie specjalisty |
|
Powrót do góry |
|
|
| Zbigniew_Przewrotka ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Lut 2011 | Posty: 36 | Skąd: ( P ) sycho_ DwĂłr |
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 1:04 Temat postu: |
|
|
tak jak poprzednik napisaĹ tabletki mozesz stosowac jako splement diety do tego podstawa dieta 5/6 posiĹkĂłw na dzien wÄglowodany rano biaĹko na wieczĂłr duzo owocĂłw i warzyw oczyszczaja organizm posiĹki zjadac co 2/5 do 3 godz do tego krecic aeroby na poczatek po 25 min jak co kondycja pozwoli 3 razy w tygodniu co tydzien zwiekszac o minute dwie i dodawac po jednym dniu jeden dzien musi byc caĹkowicie wolny np niedziela aeroby to bieganie ,pĹywanie jazda na rowerze itd najlepiej je wykonywac z rana odrazu po przebudzeniu na pusty zaĹÄ
dek albo pod wieczĂłr zjesc posiĹek odczekac godz i naprzĂłd po wysiĹku tlenowym zjesc np banana albo jabĹko i potem normalny posiĹek i przed snem samo biaĹko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 1:19 Temat postu: |
|
|
ps jak uwzasz ze jestes zalany/na to wykonuj cwiczenia na brzuch aerobiczna 6 weidera i krÄc aeroby a6w jest to doskonaĹe cwiczenie dla osĂłb co chca schudnac jak i dlatych co chca osiÄ
gnac tz kaloryler |
|
Powrót do góry |
|
|
| alda
| Dołączył: 13 Gru 2010 | Posty: 7 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 10:54 Temat postu: |
|
|
AquaSlim to nie tabletki tylko plyn,rozciecza sie go z woda i pije przez caly dzien, sklad to L-karnityna, chrom, garcia cambodia. Mozna kupic na allegro albo w polskiej aptece wysylkowej www.aptekaslonik.pl wysylaja do Islandii, koszt listu poleconego ok 16 zl. cena 14 saszetek 24 zl |
|
Powrót do góry |
|
|
| morsuczek
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 11:12 Temat postu: |
|
|
alda napisał: | AquaSlim to nie tabletki tylko plyn,rozciecza sie go z woda i pije przez caly dzien, sklad to L-karnityna, chrom, garcia cambodia. Mozna kupic na allegro albo w polskiej aptece wysylkowej www.aptekaslonik.pl wysylaja do Islandii, koszt listu poleconego ok 16 zl. cena 14 saszetek 24 zl |
i to bez problemu tu dojdzie?
nie bedzie zadnych oplat celnych, albo nie zabiora tego ? |
|
Powrót do góry |
|
|
| alda
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 13:04 Temat postu: |
|
|
Ja caly czas tam kupuje, z tym ze zawsze place clo, ale i tak wychodzi taniej jak w Islandii, pewnych zreszta zeczy tu sie nie da kupic. Zamawiam rowniez leki,ziola, witaminy i kosmetyki, oczywiscie nie w hurtowej ilosci. |
|
Powrót do góry |
|
|
| morsuczek
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 13:07 Temat postu: |
|
|
alda napisał: | Ja caly czas tam kupuje, z tym ze zawsze place clo, ale i tak wychodzi taniej jak w Islandii, pewnych zreszta zeczy tu sie nie da kupic. Zamawiam rowniez leki,ziola, witaminy i kosmetyki, oczywiscie nie w hurtowej ilosci. |
a jak tu z clem wychodzi ? |
|
Powrót do góry |
|
|
| alda
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 14:19 Temat postu: |
|
|
podatek vat liczony jest od kwoty lacznej za towar plus koszty przesylki
clo to 10% naliczone od kwoty juz z vatem plus 550 kr za zrobienie rozliczenia.
Czyli np. 24 zl+16 zl =40zl x 40 ( tyle kosztuje zlotowka)
=1.600 kr x25,5% vat = 408 kr ;
408 kr+550kr= 958 kr. do zaplaty na poczcie
czasami doliczaja jeszcze 10- 15 % cla zalezy kto robi rozliczenie
Czyli 14 saszetek z przesylka wyniosa cie 1.600 +958 =2.558 kr albo 2.758kr., ale 24 saszetki , ktore kosztuja 64 zl wyniosa cie 4.968,-
Kwota za zrobienie rozliczenia nie ulega zmianie ze wzgledu na wieksza wartosc pod warunkiem ze jest to proste rozliczenie( pare zeczy )
Jak kupisz na allegro i poprosisz zeby wyslano jako prywatna osoba nie firma to nie zaplacisz nic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 14:20 Temat postu: znawca |
|
|
diety redukcyjne ( ckd , tkd , low carb ) zapraszam do zapoznania sie |
|
Powrót do góry |
|
|
| alda
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 14:21 Temat postu: |
|
|
Sorki , 35 saszetek kosztuje 60,50 plus przesylka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 14:31 Temat postu: |
|
|
jako dobry spalacz tĹuszczu moze sĹuzyc zielona herbata bez cukru dobre spalacze tĹuszczu mozna kupic tu w islandii i nie sÄ
takie drogie mozna je nabyc w sklepie na kopavogur strona internetowa sklepu perform.is sa one w tym dziale Fitubrennsla mozna porĂłwnac ceny z polskimi |
|
Powrót do góry |
|
|
| alda
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 14:55 Temat postu: do zbigniewa |
|
|
Uwiez mi probowalam juz wszystkiego, a jesli chodzi o zielona chebate to tylko taka pije, tabletki tzw.spalaczem tluszczu tez bralam tylko tyle ze nie moglam spac i bolalo mnie serce ale nic nie schudlam.
Chodzilam 2-3 razy w tygodniu na silownie zawsze potem bylam strasznie glodna tak ze efekt byl zaden.
Aquaslim pomaga mi panowac nad glodem,nie mam problemow ze snem ani zadnych kolatan serca. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 15:04 Temat postu: znawca |
|
|
jak nie schudĹas to tylko swiadczy ze Twoja dieta kulaĹa siĹownia to za maĹo do tego trzeba wykonywac mnĂłstwo aerobĂłw dieta = trening = aeroby ja mam staz treningowy 4 lata i sam co jakis czas stosuje diete low carb i wykonuje aeroby 3 razy w tygodniu biegam i 2 dni na basenie zeby mnie zabardzo nie podlewaĹo tylko trzeba chciec i odzucic smieciowe jedzenie ograniczyc kawe napoje kolorowe sĹodycze i fast foddy inp. jak juz jest ktos zwolenikiem kawy wypĹukuje magnez to niech pije bez cukru i z mlekiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 15:10 Temat postu: znawca |
|
|
na spalnaie fatu z caĹgo brzucha i tz boczkĂłw jest najlepsz aerobiczna 6 weidera wykonuje jÄ
sie codzienie przez 42 dni jest to ciezkie cwiczenie i dĹugo trwaĹe ale opĹaca sie jes robic bo efekty sÄ
po niej naprawde zadowalajace |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 15:13 Temat postu: znawca |
|
|
mnĂłstwo cwiczen dla kobiet mysle ze kazda znajdzie cos dla siebie cwiczenia.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
| alda
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 15:17 Temat postu: |
|
|
Uwazasz ze gotowane piersi z kurczaka z brokulami to smieciowe jedzenie?Nie jem swinskiego miesa , nie jem innego pieczywa poza pelnoziarnistym , nie jem cukru jesli juz to tylko z trzciny, nie pije coli ani zadnych takich, ser jem tylko bialy. A protein dla tzw, sportowcow brac nie mam zamoiaru bo to jest tylko sama soja , ktora jak sobie przeczytasz wg najnowszych badan jest szkodliwa. Mam 42 lata i moj metaboliz zaczal zwalniac i im wiecej bede cwiczyc ponad norme tym szybciej poznie przytyje jak tylko zwolnie tempo.Po drugie jak ktos bral lub bierze hormony to sie moze zaciupac na silce i tak mu to nie pomoze ( mowie o kobietach, faceci to inna bajka) Ja nie mowie ze nie schudlam,tylko ze nie wszystkim pasuja te same metody, kazdy musi wybrac dla siebie najlepsza . Wkurzaja mnie tacy pseudo fitness trenerzy co to wszystko wiedza lepiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 15:35 Temat postu: znawca |
|
|
a gdzie ja napisaĹem ze to jest smieciowe jedzenie sĹuchaj ja ci nie kaze brac zadnych odzywek energie masz dostarczac przez posiĹki wciagu dnia sple i rozne wspomagacze sa tylko do uzupeĹniania braku w diecie to moze napisz dlaczego boĹo cie serce i nie mogĹa spac a widz ja wiem bo bo spalacze przyjmuje sie w ciagu dnia miedzy posiĹkami 15 min przed i 15 min po posiĹku do godz max 17 im puzniej tym wĹasnie sÄ
bojawy typu bezsenosc itp sĹuchaj ja sie nie uwzama za trenera fitness tylko mam nabyta wiedze o tym i wiem z czym to sie je wszystko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 15:36 Temat postu: Re: znawca |
|
|
[quote="Zbigniew_Przewrotka"]a gdzie ja napisaĹem ze to jest smieciowe jedzenie sĹuchaj ja ci nie kaze brac zadnych odzywek energie masz dostarczac przez posiĹki wciagu dnia suple i rozne wspomagacze sa tylko do uzupeĹniania braku w diecie to moze napisz dlaczego boĹo cie serce i nie mogĹa spac a widz ja wiem bo bo spalacze przyjmuje sie w ciagu dnia miedzy posiĹkami 15 min przed i 15 min po posiĹku do godz max 17 im puzniej tym wĹasnie sÄ
bojawy typu bezsenosc itp sĹuchaj ja sie nie uwzama za trenera fitness tylko mam nabyta wiedze o tym i wiem z czym to sie je wszystko[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
|
| kgsbaduk
| Dołączył: 28 Lut 2011 | Posty: 7 | |
|
Wysłany: 1 Mar 2011, 15:46 Temat postu: |
|
|
jedzenie 15 minut przed wysiĹkiem fizycznym to za wczeĹnie zdecydowanie. Zaleca siÄ od godziny do dwĂłch zaleĹźnie od obfitoĹci. 3 razy w tygodniu Äwiczenia to takĹźe za maĹo.
Powinno siÄ ÄwiczyÄ do 6 razy w tygodniu z niskim natÄĹźeniem ÄwiczeĹ, ale za to dĹugotrwaĹy wysiĹek. Dlatego lepiej potruchtaÄ przez godzinÄ albo pojeĹşdziÄ na rowerze po trudnym terenie niĹź raz a dobrze siÄ zmachaÄ na siĹowni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|