reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COÅš NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JE¦LI KTO¦ CIÊ OBRA¯A LUB £AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIÊ SPROWOKOWAÆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   

wynagrodzenie i dodatek 50 tys
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Jak wyglÄ…da praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jad052

Do³±czy³: 11 Lis 2008
PostWys³any: 13 Cze 2011, 17:50    Temat postu: informacje w sprawie podwyżek pÅ‚ac Odpowiedz z cytatem

Wiele osób tak bardzo chce pracować,ale jak napisałam w imieniu pracodawcy ogłoszenie o pracy na ponad 600 wejść na forum odezwało się 2.... parę osób / tylko jedna osoba wyraziła chęć podjęcia pracy/.Wszyscy narzekamy na niskie stawki ale wiadomo w sezonie można zarobić 250 tyś,poza sezonem 180 tyś . Ale coś trzeba robić , nie chciała bym zaliczyć szeregu osób na zasiłku .Na początku na pewno jest ok można się wyspać iść na basen,ale co potem... Podaję nr tel do osoby która w imieniu Eflinga udziela wszelkich informacji w różnych sprawach .... ja osobiście z niej skorzystałam 777-91-55 /w języku polskim/ Pozdrawiam tych pracujących , jak również tych na zasiłku.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
darek 13
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
Do³±czy³: 10 Kwi 2008
Sk±d: Z nie nacka
PostWys³any: 13 Cze 2011, 22:43    Temat postu: Re: informacje w sprawie podwyżek pÅ‚ac Odpowiedz z cytatem

jad052 napisa³:
.... napisałam w imieniu pracodawcy ogłoszenie o pracy...

Czy mogłabyś podać link do ogłoszenia o którym piszesz, lub powtórz w tym wątku. Znam wiele osób które będą ci wdzięczne za samą szansę na znalezienie pracy.
jad052

Do³±czy³: 11 Lis 2008
PostWys³any: 15 Cze 2011, 0:22    Temat postu: Re: informacje w sprawie podwyżek pÅ‚ac Odpowiedz z cytatem

[quote="jad052"]Wiele osób tak bardzo chce pracować,ale jak napisałam w imieniu pracodawcy ogłoszenie o pracy na ponad 600 wejść na forum odezwało się 2.... parę osób / tylko jedna osoba wyraziła chęć podjęcia pracy/.Wszyscy narzekamy na niskie stawki ale wiadomo w sezonie można zarobić 250 tyś,poza sezonem 180 tyś . Ale coś trzeba robić , nie chciała bym zaliczyć szeregu osób na zasiłku .Na początku na pewno jest ok można się wyspać iść na basen,ale co potem... Podaję nr tel do osoby która w imieniu Eflinga udziela wszelkich informacji w różnych sprawach .... ja osobiście z niej skorzystałam 777-91-55 /w języku polskim/ Pozdrawiam tych pracujących , jak również tych na zasiłku.[/quote]

Proszono mnie o dane Pracy / PRACA BY�A SEZONOWA OBECNIE NIEAKTUALNE JAK M�ODZIEŻ PÓJDZIE DO SZKO�Y MOŻE KTOŚ BEDZIE POTRZEBNY NAPEWNO SIĘ ODEZWĘ/ POZDRAWIAM
Powrót do góry
katta

Do³±czy³: 17 Lip 2011
Sk±d: Selfoss
PostWys³any: 29 Lis 2011, 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie o desemberuppbót i dodatek, który mają wypłacać w grudniu czyli 15.000 kr - czy na macierzyńskim wypłacają? kto to wypłaca?

DostaÅ‚am rozliczenie z fædingarorlofs i tam nie ma Sad Może pracodawca?
Powrót do góry
helicopter3
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
Do³±czy³: 25 Wrz 2008
PostWys³any: 30 Lis 2011, 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powinno być nieco ponad 60 tyś brutto razem z dodtakiem 15 tyś
MARCINIS1

Do³±czy³: 26 Cze 2009
Sk±d: husavik
PostWys³any: 30 Lis 2011, 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

katta napisa³:
Mam pytanie o desemberuppbót i dodatek, który mają wypłacać w grudniu czyli 15.000 kr - czy na macierzyńskim wypłacają? kto to wypłaca?

DostaÅ‚am rozliczenie z fædingarorlofs i tam nie ma Sad Może pracodawca?
wyplaca to pracodawca i ma czas do 15 grudnia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Numer GG
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Jak wyglÄ…da praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiñska, tajska, indyjska, japoñska, wietnamska itd.