Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| @ni@
| Dołączył: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysłany: 11 Paź 2011, 22:46 Temat postu: |
|
|
misiek i kasiajabĹonska-jeszcze troszkÄ i Wasze maleĹstwa bÄdÄ
z Wami,cudo,ajj mĂłj to juĹź taki duĹźy siÄ zdaje,hi hi
Powodzonka kochane i nic siÄ nie bĂłjcie,bo szczÄĹcia nie naleĹźy siÄ obawiaÄ |
|
Powrót do góry |
|
|
| @ni@
|
Wysłany: 11 Paź 2011, 22:47 Temat postu: |
|
|
maro przepraszam za pominiÄcie.Dla Ciebie i maleĹstwa rĂłwnieĹź wszystkiego dobrego |
|
Powrót do góry |
|
|
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 10:16 Temat postu: |
|
|
dziewczynki a powiedzcie mi jak urodze teraz w pazdz dziecko to pierwsze rodzinne bedzie wyplacone w lutym?? _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
|
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 10:42 Temat postu: |
|
|
tak. ja rodzilam synka w grudniu i w lutym pieniazki wplynely na konto.nie musialam nigdzie zglaszac,ani podawac nr konta ---oprocz meldowania i nadawania imienia,no ale to zaraz po urodzeniu.
a jak sie czuja przyszle mamusie?? i jak te ktore juz maja swoje malenstwa??
zna ktos moze jakiegos dobrego dermatologa dzieciecego? |
|
Powrót do góry |
|
|
| mario0206
| Dołączył: 31 Maj 2008 | Posty: 54 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 11:04 Temat postu: |
|
|
mstefa napisał: | tak. ja rodzilam synka w grudniu i w lutym pieniazki wplynely na konto.nie musialam nigdzie zglaszac,ani podawac nr konta ---oprocz meldowania i nadawania imienia,no ale to zaraz po urodzeniu. |
U nas tak samo byĹo maĹy urodziĹ siÄ 29 grudnia i teĹź nigdzie nic nie zgĹaszaliĹmy. |
|
Powrót do góry |
|
|
| anika
| Dołączył: 13 Lip 2009 | Posty: 92 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 12:41 Temat postu: |
|
|
mario0206 napisał: | mstefa napisał: | tak. ja rodzilam synka w grudniu i w lutym pieniazki wplynely na konto.nie musialam nigdzie zglaszac,ani podawac nr konta ---oprocz meldowania i nadawania imienia,no ale to zaraz po urodzeniu. |
U nas tak samo byĹo maĹy urodziĹ siÄ 29 grudnia i teĹź nigdzie nic nie zgĹaszaliĹmy. |
moja corcia urodzila sie 31 grudnia i tez pieniazki przyszly w lutum |
|
Powrót do góry |
|
|
| monikadob
| Dołączył: 19 Lut 2009 | Posty: 40 | |
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 13:13 Temat postu: hej |
|
|
A moja corka urodzila sie w styczniu i rodzinne otrzymalismy dopiero rok pozniej w lutym i nie dali zadnego wyrownania chodzilam pytalalam i nic oni nie wyrownuja.Poprostu czekalismy na pierwsze pieniazki rok. |
|
Powrót do góry |
|
|
| czita Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 24 Mar 2009 | Posty: 130 | |
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 14:10 Temat postu: |
|
|
Moje corki urodzily sie w marcu i w kwietniu, pierwsze rodzinne dostalam w lutym nastepnego roku a w sierpniu dostalam wyrownanie za poprzedni rok czyli za maj, sierien i listopad, tak bylo z pierwsza corka i z druga. _________________ "Nie moĹźemy utrzymaÄ Ĺźadnego dnia, ale moĹźemy go nie straciÄ" |
|
Powrót do góry |
|
|
| misiek21
| Dołączył: 04 Lut 2009 | Posty: 26 | |
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 20:07 Temat postu: |
|
|
No to mnie pocieszyĹyĹcie bo myĹlaĹam o tym dodatku na dziecko czy dostanÄ go w przyszĹym roku i czy muszÄ coĹ zaĹatwiaÄ czy nie |
|
Powrót do góry |
|
|
| misiek21
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 20:08 Temat postu: |
|
|
Kasia jak Ci siÄ dzidzia urodzi to daj znaÄ bo ja to tylko tym tematem teraz ĹźyjÄ. A zostaĹo Ci juĹź malutko |
|
Powrót do góry |
|
|
| kasiajablonska
|
Wysłany: 12 Paź 2011, 23:30 Temat postu: |
|
|
dzieki.tez tak wlasnie myslalam.ogolnie fajnie bo nie trzeba za dlugo czekac:) nie rozumiem tylko dlaczego nie ma zadnej pomocy na start...to troszke dziwne.wiem ze w malutkich miejcowosciach daja....poniewaz sie ciesza ze wioska sie powieksza
brzuchol mnie strasznie boli ja juz chce koniec
buziaki.dobranoc _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
|
| @ni@
|
Wysłany: 13 Paź 2011, 22:49 Temat postu: |
|
|
Kasia kiedyĹ pieniÄ
zki na start dawaĹy zwiÄ
zki,potem zaczÄĹo siÄ to traciÄ,jeszcze niedawno BARAN dawaĹ,ale siÄ skoĹczyĹo,bodajĹźe od tego roku nie ma,wiÄc i ja siÄ nie zaĹapaĹam. Ciekawe to z tymi wioskami he he
JeĹli chodzi o rodzinne to teĹź bardzo dziwne ,Ĺźe osoby,ktĂłre rodziĹy np w grudniu dostaĹy w lutym pieniÄ
Ĺźki,bo przecieĹź rodzinne jest za rok poprzedni,hmm. Chyba,Ĺźe ciÄ
Ĺźa siÄ wlicza,heh |
|
Powrót do góry |
|
|
| kasiajablonska
|
Wysłany: 14 Paź 2011, 12:37 Temat postu: |
|
|
no za rok poprzedni....czyli grudzien sie wlicza..... hihihih.
tylko ci ktorzy tak urodzili moga sie cieszyc:)
moje dziecko chce mnie zameczyc.....tak strasznie mnie boli prawa strona brzucha.....az plakac mi sie chce.jeszcze 14 dni do terminu,ciekawe ile jeszcze po....? _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
|
| misiek21
|
Wysłany: 17 Paź 2011, 10:17 Temat postu: |
|
|
Czy bezsennoĹÄ w ciÄ
Ĺźy < ostatni trymestr> to normalne ?? Dzisiaj prawie nie przespaĹam godziny bez wstawania i mÄczenia siÄ z ponownym zasypianiem. Masakra . Wy teĹź tak dziewczyny miaĹyĹcie ?? MĂłj dzieĹ bÄdzie juĹź inny bo czujÄ zmÄczenie i dziwny bĂłl gĹowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 17 Paź 2011, 10:57 Temat postu: |
|
|
misiek21--oj tak.ja jak bylam w ciazy to tez nie moglam spac.zasypialam kolo3-4...budzilam sie po godzinie z bolem rak i plecow.zasypialam ze lzami w oczach i o 7juz budzilam sie . w dzien spac mi sie chcialo,ale zasnac nie moglam. mimo ze staralam sie przemeczac w dzien nic to nie dawalo.
za to teraz bym spala ciagle,ale moj diabelek nie lubi tego.jak sam spi i chce sie polozyc to po 20min sie budzi i bawic sie chce.
mam kolezanke,ktora przez cala ciaze nie mogla spac,w dzien i w nocy. wygladala jak duch,przemeczona. masakra. |
|
Powrót do góry |
|
|
| misiek21
|
Wysłany: 17 Paź 2011, 13:03 Temat postu: |
|
|
Aha. No to maĹe pocieszenie, ale cóş zrobiÄ. Raz z gĂłrki raz pod gĂłrkÄ. A niby mĂłwiÄ
Ĺźe trzeba spaÄ duĹźo bo później juĹź nie bÄdzie na to czasu. JakoĹ przeĹźyjÄ. DziÄki za odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 17 Paź 2011, 19:06 Temat postu: Witam |
|
|
Dziewczyny co dajecie swoim pociechom na wzmocnienie organizmu macie jakies nazwy kropel tabletek lub cos w tym stylu pozdrawiam was serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
| kasiajablonska
|
Wysłany: 17 Paź 2011, 22:35 Temat postu: |
|
|
tez mam ten sam problem....jestem naprawde wykonczona:(
do terminu 10 dni...... _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
|
| norbi261107
| Dołączył: 16 Lut 2009 | Posty: 298 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 18 Paź 2011, 0:53 Temat postu: |
|
|
joanna na wzmocnienie organizmu zdrowa dieta, czÄste spacery i tranik.
PrzyszĹe mamuĹki przed snem kubek gorÄ
cego mleka czy melisy. Ja jestem w 28 tyg ale zasypiam w 5 sek tak mnie moje dziewczynki przez caĹy dzieĹ wymÄczÄ
. Misiek na zapas nigdy siÄ nie wyĹpisz:) PamiÄtajcie, Ĺźe za dokĹadnie rok Wy juĹź bÄdziecie laski, Wasze dzieciaki bÄdÄ
juĹź duĹźe i bÄdziecie miaĹy wyĹÄ
cznie powody do radoĹci:) CiÄ
Ĺźa to okres przejĹciowy, nie zawsze jest kolorowo ale za to jaki piÄkny finisz. Ja to siÄ czujÄ ostatnio jakbym jakiĹ dodatkowy silnik dostaĹa, jest we mnie wiÄcej siĹ niĹź przed ciÄ
ĹźÄ
.
Ĺťadko ostatnio mam czas wejĹÄ na forum i nie zorientowana jestem, czy ktĂłraĹ z Was urodzi synka?? JeĹli tak napiszcie mi jakie maluch miaĹ i ma tÄtno. Podobno czÄsto jest tak, Ĺźe dziewczynek serduszka bijÄ
szybciej. |
|
Powrót do góry |
|
|
| kasiajablonska
|
Wysłany: 18 Paź 2011, 9:18 Temat postu: |
|
|
hej ja czekam na synka...na oststniej wizycie u poloznej mial 150-170.ogolnie mniej wiecej w tym przedziale zawsze ma puls:) _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
|
|