reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Matki matkom i dzieciom - porady, wątpliwości, pomoc
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 80, 81, 82  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Ĺťycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiajablonska

PostWysłany: 11 Kwi 2012, 23:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

adres znajdziesz na ich stronie:) udanych zakupow:)
frania2323

PostWysłany: 12 Kwi 2012, 0:03    Temat postu: hej Odpowiedz z cytatem

Dzekuje:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
frania2323

PostWysłany: 12 Kwi 2012, 0:04    Temat postu: Re: hej Odpowiedz z cytatem

frania2323 napisał:
Dziekuje:)
Powrót do góry
@ni@

PostWysłany: 12 Kwi 2012, 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mstefa napisał:
uffff u nas juz po...ale 5dni to masakra.najgorsze pierwsze 2dni,pozniej mogl juz jesc malutko. czego to ja mu nie dawalam, stosowalam wszystko co wyczytalam.
Dziekuje kochane za wszystkie rady!!!!

Jak dobrze,że już po,wiem przez co przeszłaś,bo moje dziecko też to miało,masakra jakaś normalnie,oby nigdy wiecej,wrr.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
evelin1984

PostWysłany: 12 Kwi 2012, 13:32    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

Witam kobietki Smile
Czy może któraś z mam leci z dzieckiem do Warszawy 28 kwietnia? Fajnie byłoby spotkać się,byłoby raźniej i dzieciaczkom weselej Smile
Powrót do góry
juzia21

PostWysłany: 12 Kwi 2012, 22:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej! Czy któraś z Was musiała iść z dzieckiem na zabieg wsadzenia drenu do ucha? Mój 3 letni synek miał dzisiaj zabieg i zaniepokoił mnie wyciek krwi z ucha po powrocie do domu...Może któraś z Was mogłaby Mi napisać jak to u Was było?
Powrót do góry
joanna11
Gość
PostWysłany: 12 Kwi 2012, 22:53    Temat postu: dreny do ucha Odpowiedz z cytatem

Witam wiec tak mój synek tez ma dreny w uszach od roku niech się pani nie martwi ucho się oczyszcza wiec ta krew na poduszce to normalne musi gdzieś ta wydzielina wypłynąć także spokojnej nocki życzę Smile
Powrót do góry
kasiajablonska

PostWysłany: 13 Kwi 2012, 9:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej dziewczynki jak tam wasze pociechy sie chowaja? u nas wszystko ok...maly zaczol juz zabkowac pierwszy zabek juz mu wyszedl i ida dalej ,jest troche marudny ale dajemy rade.nie wiem kiedy ten czas zlecial ale ja juz za 2 tyg wracam do pracy i powiem szczerze ze wogole mi sie to nie widzi.tzn do pracy chce wrocic bo juz mam dosyc siedzenia w domu ale z drugiej strony jak pomysle ze mam go zostawic u kogos pod opieka to odechciewa mi sie juz pracy.teraz zaczyna sie najfajniejszy czas ze zaczyna siedziec moze zaraz zacznie raczkowac a ja bede musiala byc w pracy.mam straszny dylemat..isc do pracy czy zostac w domu.inna sprawa ze kasa potrzebna ...aj ciezko bedzie:( pozdrawiam was i zycze milego dzionka:)
juzia21

PostWysłany: 13 Kwi 2012, 12:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Joanna11 dziękuje za odp. Smile
Powrót do góry
SnakDak
Gość
PostWysłany: 17 Kwi 2012, 16:19    Temat postu: butelka 330ml Odpowiedz z cytatem

Witam! Mam pytanie, gdzie mogę kupić butelkę do mleka 330ml??
Powrót do góry
qwiatuszek

PostWysłany: 17 Kwi 2012, 16:35    Temat postu: kolka Odpowiedz z cytatem

Witam drogie mamy. Mam takie pytanie, czy udalo sie moze ktorejs z Was kupic na Islandii rurke antykolkowa? Moje 3 tygodniowe malensko steka calymi dniami, spac nie moze. Masaze i herbartki z koperku nie pomagaja, kropelni Minifon tez, szkoda mi malucha...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
becia25

PostWysłany: 26 Kwi 2012, 20:30    Temat postu: Ciąża bezzarodkowa Odpowiedz z cytatem

Potrzebuję porady w sprawie ciąży bezzarodkowej,czy którejś z Was przytrafiło się to nieszczęście na Islandii?Mi niestety to się przytrafiło i chciałabym się dowiedzieć jak się Wami tu zaopiekowano itp z góry dziękuje
Powrót do góry
emi65

PostWysłany: 29 Kwi 2012, 21:47    Temat postu: szczepienie przeciwko ospie Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkie mamy!
Czy orientujecie się czy jest tu szczepienie dla dzieci przeciwko ospie ?i ile kosztuje? z góry dziękuję za odpowiedź.pozdrawiam
Powrót do góry
mstefa
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 30 Kwi 2012, 0:03    Temat postu: Re: szczepienie przeciwko ospie Odpowiedz z cytatem

emi65 napisał:
Witam wszystkie mamy!
Czy orientujecie się czy jest tu szczepienie dla dzieci przeciwko ospie ?i ile kosztuje? z góry dziękuję za odpowiedź.pozdrawiam

o wlasnie o to samo mialam sie pytac ostatnio. moze ktoras z Was wie.
pozdrawiam
Powrót do góry
ulaaa3
PostWysłany: 30 Kwi 2012, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy wie ktoras z mam czy moge kupic w aptece lub ma moze do odsprzedania cos na biegunke dla dziecka rocznego z gory dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
tamiza

PostWysłany: 3 Maj 2012, 12:41    Temat postu: szukam kolezanek Odpowiedz z cytatem

hej Very Happy jestem mama 13 miesiecznego chlopczyka, mieszkam w Reykjaviku na 105. szukam mam, ktore maja dzieci w podobnym wieku i mieszkaja nie daleko mnie, w celu wspolnych spotkan z dzieciaczkami oczywiscie Smile pozdrawiam
Powrót do góry
titka

PostWysłany: 3 Maj 2012, 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam mam wanienkę i INFACOL (06.2012)może któraś z mam potrzebuje, oddam za paczkę chusteczek dla dzieci
Powrót do góry
mstefa
PostWysłany: 4 Maj 2012, 0:48    Temat postu: Re: szukam kolezanek Odpowiedz z cytatem

tamiza napisał:
hej Very Happy jestem mama 13 miesiecznego chlopczyka, mieszkam w Reykjaviku na 105. szukam mam, ktore maja dzieci w podobnym wieku i mieszkaja nie daleko mnie, w celu wspolnych spotkan z dzieciaczkami oczywiscie Smile pozdrawiam

hej. ja jestem mama 17miesiecznego lobuza,mieszkamy na 105. fajnie byloby sie spotkac,a dzieciaczki by sie pobawily. teraz piekna pogoda. moze jest ktos jeszcze???

mamy macie moze jakis sposob na niejadka...ta moja mala zaraza to jesc nie chce,obady zupy masakra. za to jogurty to by jadl litrami.ale ile mozna...hehehe
Powrót do góry
@ni@

PostWysłany: 4 Maj 2012, 10:36    Temat postu: Re: szczepienie przeciwko ospie Odpowiedz z cytatem

mstefa napisał:
emi65 napisał:
Witam wszystkie mamy!

o wlasnie o to samo mialam sie pytac ostatnio. moze ktoras z Was wie.
pozdrawiam

Ja też jestem ciekawa czy tu takie szczepionki są,ale dla nas już za późno. Synek właśnie kończy swoją udrękę-było ciężko,więc gdybym mogła cofnąć czas to bym się na taka szczepionkę zdecydowała
Powrót do góry
@ni@

PostWysłany: 4 Maj 2012, 10:41    Temat postu: Re: szukam kolezanek Odpowiedz z cytatem

mstefa napisał:
tamiza napisał:

hej. ja jestem mama 17miesiecznego lobuza,mieszkamy na 105. fajnie byloby sie spotkac,a dzieciaczki by sie pobawily. teraz piekna pogoda. moze jest ktos jeszcze???

mamy macie moze jakis sposob na niejadka...ta moja mala zaraza to jesc nie chce,obady zupy masakra. za to jogurty to by jadl litrami.ale ile mozna...hehehe

Buuu,czemu ja mam do Was tak daleko,no Sad

Mstefa może Twój synek nie niejadek tylko wybrednuś mały Wink :-D Wiesz co ,w Polsce dostawałam na starsza córę kiedyś syropki na apetyt,ale szczerze to nie pomagały-moja córa to taki typ nie lubiący jeść i już,zreszta po mamusi to ma Wink Może próbuj go na kolorki,jakieś zabawy z jedzeniem wziąć,takie sztuczki magiczki czasem cuda potrafia zdziałać,oby nie na siłę,bo się Mały całkiem zniechęci Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Ĺťycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 80, 81, 82  Następny
Strona 59 z 82

Skocz do: