Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 11 Kwi 2012, 23:10 Temat postu: |
|
|
adres znajdziesz na ich stronie:) udanych zakupow:) _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| frania2323
| Dołączył: 19 Mar 2010 | Posty: 27 | |
|
Wysłany: 12 Kwi 2012, 0:03 Temat postu: hej |
|
|
Dzekuje:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| frania2323
| Dołączył: 19 Mar 2010 | Posty: 27 | |
|
Wysłany: 12 Kwi 2012, 0:04 Temat postu: Re: hej |
|
|
frania2323 napisał: | Dziekuje:) |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
| Dołączył: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysłany: 12 Kwi 2012, 13:06 Temat postu: |
|
|
mstefa napisał: | uffff u nas juz po...ale 5dni to masakra.najgorsze pierwsze 2dni,pozniej mogl juz jesc malutko. czego to ja mu nie dawalam, stosowalam wszystko co wyczytalam.
Dziekuje kochane za wszystkie rady!!!! |
Jak dobrze,Ĺźe juĹź po,wiem przez co przeszĹaĹ,bo moje dziecko teĹź to miaĹo,masakra jakaĹ normalnie,oby nigdy wiecej,wrr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| evelin1984
| Dołączył: 14 Gru 2007 | Posty: 40 | |
|
Wysłany: 12 Kwi 2012, 13:32 Temat postu: :) |
|
|
Witam kobietki
Czy moĹźe ktĂłraĹ z mam leci z dzieckiem do Warszawy 28 kwietnia? Fajnie byĹoby spotkaÄ siÄ,byĹoby raĹşniej i dzieciaczkom weselej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| juzia21
| Dołączył: 09 Lip 2011 | Posty: 60 | |
|
Wysłany: 12 Kwi 2012, 22:30 Temat postu: |
|
|
Hej! Czy ktĂłraĹ z Was musiaĹa iĹÄ z dzieckiem na zabieg wsadzenia drenu do ucha? MĂłj 3 letni synek miaĹ dzisiaj zabieg i zaniepokoiĹ mnie wyciek krwi z ucha po powrocie do domu...MoĹźe ktĂłraĹ z Was mogĹaby Mi napisaÄ jak to u Was byĹo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Kwi 2012, 22:53 Temat postu: dreny do ucha |
|
|
Witam wiec tak mĂłj synek tez ma dreny w uszach od roku niech siÄ pani nie martwi ucho siÄ oczyszcza wiec ta krew na poduszce to normalne musi gdzieĹ ta wydzielina wypĹynÄ
Ä takĹźe spokojnej nocki ĹźyczÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 13 Kwi 2012, 9:51 Temat postu: |
|
|
hej dziewczynki jak tam wasze pociechy sie chowaja? u nas wszystko ok...maly zaczol juz zabkowac pierwszy zabek juz mu wyszedl i ida dalej ,jest troche marudny ale dajemy rade.nie wiem kiedy ten czas zlecial ale ja juz za 2 tyg wracam do pracy i powiem szczerze ze wogole mi sie to nie widzi.tzn do pracy chce wrocic bo juz mam dosyc siedzenia w domu ale z drugiej strony jak pomysle ze mam go zostawic u kogos pod opieka to odechciewa mi sie juz pracy.teraz zaczyna sie najfajniejszy czas ze zaczyna siedziec moze zaraz zacznie raczkowac a ja bede musiala byc w pracy.mam straszny dylemat..isc do pracy czy zostac w domu.inna sprawa ze kasa potrzebna ...aj ciezko bedzie:( pozdrawiam was i zycze milego dzionka:) _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| juzia21
| Dołączył: 09 Lip 2011 | Posty: 60 | |
|
Wysłany: 13 Kwi 2012, 12:47 Temat postu: |
|
|
Joanna11 dziÄkuje za odp.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 17 Kwi 2012, 16:19 Temat postu: butelka 330ml |
|
|
Witam! Mam pytanie, gdzie mogÄ kupiÄ butelkÄ do mleka 330ml?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| qwiatuszek
| Dołączył: 01 Lut 2008 | Posty: 82 | Skąd: Reykjanesbaer |
|
Wysłany: 17 Kwi 2012, 16:35 Temat postu: kolka |
|
|
Witam drogie mamy. Mam takie pytanie, czy udalo sie moze ktorejs z Was kupic na Islandii rurke antykolkowa? Moje 3 tygodniowe malensko steka calymi dniami, spac nie moze. Masaze i herbartki z koperku nie pomagaja, kropelni Minifon tez, szkoda mi malucha... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| becia25
| Dołączył: 05 Sty 2011 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 26 Kwi 2012, 20:30 Temat postu: CiÄ
Ĺźa bezzarodkowa |
|
|
PotrzebujÄ porady w sprawie ciÄ
Ĺźy bezzarodkowej,czy ktĂłrejĹ z Was przytrafiĹo siÄ to nieszczÄĹcie na Islandii?Mi niestety to siÄ przytrafiĹo i chciaĹabym siÄ dowiedzieÄ jak siÄ Wami tu zaopiekowano itp z gĂłry dziÄkuje |
|
Powrót do góry |
|
 |
| emi65
| Dołączył: 23 Maj 2009 | Posty: 17 | Skąd: Reykjavik 105 |
|
Wysłany: 29 Kwi 2012, 21:47 Temat postu: szczepienie przeciwko ospie |
|
|
Witam wszystkie mamy!
Czy orientujecie siÄ czy jest tu szczepienie dla dzieci przeciwko ospie ?i ile kosztuje? z gĂłry dziÄkujÄ za odpowiedĹş.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 30 Kwi 2012, 0:03 Temat postu: Re: szczepienie przeciwko ospie |
|
|
emi65 napisał: | Witam wszystkie mamy!
Czy orientujecie siÄ czy jest tu szczepienie dla dzieci przeciwko ospie ?i ile kosztuje? z gĂłry dziÄkujÄ za odpowiedĹş.pozdrawiam |
o wlasnie o to samo mialam sie pytac ostatnio. moze ktoras z Was wie.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ulaaa3 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 25 Lis 2009 | Posty: 29 | |
|
Wysłany: 30 Kwi 2012, 17:53 Temat postu: |
|
|
czy wie ktoras z mam czy moge kupic w aptece lub ma moze do odsprzedania cos na biegunke dla dziecka rocznego z gory dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tamiza
| Dołączył: 03 Maj 2012 | Posty: 45 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 3 Maj 2012, 12:41 Temat postu: szukam kolezanek |
|
|
hej jestem mama 13 miesiecznego chlopczyka, mieszkam w Reykjaviku na 105. szukam mam, ktore maja dzieci w podobnym wieku i mieszkaja nie daleko mnie, w celu wspolnych spotkan z dzieciaczkami oczywiscie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| titka
| Dołączył: 28 Lut 2009 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 3 Maj 2012, 18:11 Temat postu: |
|
|
witam mam wanienkÄ i INFACOL (06.2012)moĹźe ktĂłraĹ z mam potrzebuje, oddam za paczkÄ chusteczek dla dzieci |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 4 Maj 2012, 0:48 Temat postu: Re: szukam kolezanek |
|
|
tamiza napisał: | hej jestem mama 13 miesiecznego chlopczyka, mieszkam w Reykjaviku na 105. szukam mam, ktore maja dzieci w podobnym wieku i mieszkaja nie daleko mnie, w celu wspolnych spotkan z dzieciaczkami oczywiscie pozdrawiam |
hej. ja jestem mama 17miesiecznego lobuza,mieszkamy na 105. fajnie byloby sie spotkac,a dzieciaczki by sie pobawily. teraz piekna pogoda. moze jest ktos jeszcze???
mamy macie moze jakis sposob na niejadka...ta moja mala zaraza to jesc nie chce,obady zupy masakra. za to jogurty to by jadl litrami.ale ile mozna...hehehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
|
Wysłany: 4 Maj 2012, 10:36 Temat postu: Re: szczepienie przeciwko ospie |
|
|
mstefa napisał: | emi65 napisał: | Witam wszystkie mamy!
o wlasnie o to samo mialam sie pytac ostatnio. moze ktoras z Was wie.
pozdrawiam |
Ja teĹź jestem ciekawa czy tu takie szczepionki sÄ
,ale dla nas juĹź za późno. Synek wĹaĹnie koĹczy swojÄ
udrÄkÄ-byĹo ciÄĹźko,wiÄc gdybym mogĹa cofnÄ
Ä czas to bym siÄ na taka szczepionkÄ zdecydowaĹa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
|
Wysłany: 4 Maj 2012, 10:41 Temat postu: Re: szukam kolezanek |
|
|
mstefa napisał: | tamiza napisał: | hej jestem mama 13 miesiecznego chlopczyka, mieszkam w Reykjaviku na 105. szukam mam, ktore maja dzieci w podobnym wieku i mieszkaja nie daleko mnie, w celu wspolnych spotkan z dzieciaczkami oczywiscie pozdrawiam |
hej. ja jestem mama 17miesiecznego lobuza,mieszkamy na 105. fajnie byloby sie spotkac,a dzieciaczki by sie pobawily. teraz piekna pogoda. moze jest ktos jeszcze???
mamy macie moze jakis sposob na niejadka...ta moja mala zaraza to jesc nie chce,obady zupy masakra. za to jogurty to by jadl litrami.ale ile mozna...hehehe |
Buuu,czemu ja mam do Was tak daleko,no
Mstefa moĹźe TwĂłj synek nie niejadek tylko wybrednuĹ maĹy :-D Wiesz co ,w Polsce dostawaĹam na starsza cĂłrÄ kiedyĹ syropki na apetyt,ale szczerze to nie pomagaĹy-moja cĂłra to taki typ nie lubiÄ
cy jeĹÄ i juĹź,zreszta po mamusi to ma MoĹźe prĂłbuj go na kolorki,jakieĹ zabawy z jedzeniem wziÄ
Ä,takie sztuczki magiczki czasem cuda potrafia zdziaĹaÄ,oby nie na siĹÄ,bo siÄ MaĹy caĹkiem zniechÄci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|