Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| WielkiBialyKrolik
| Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 2 Lis 2012, 21:26 Temat postu: |
|
|
Ja mam raczej maĹo wymagajace poczucie humoru, takze w/w link nie wywoĹaĹ u mnie uĹmiechu.
Dlatego wszystkim uposledzonym w podobnym stopniu co ja polecam ten link
http://www.youtube.com/watch?v=i6bn3JridsI
gisli74 napisał: |
Problem polega rĂłwnieĹź na tym, Ĺźe niektĂłrzy myĹlÄ
,[...] Ĺźe demokracja, to najlepsze co spotkaĹo ludzkoĹÄ od czasu wynalezienia koĹa |
Fajnie by byĹo, gdyby ludzie nie kĹamali, szanowali siebie nawzajem i przede wszystkim chcieliby dobrze dla innych, a nie dbali wyĹacznie o swoj wĹasny interes. Niestety nie jest tak dobrze, moim zdaniem naiwnoĹciÄ
jest wierzyc w krystaliczne sumienie politykĂłw oraz w ich obietnice. Niestety wĹadza i pieniÄ
dze przyciÄ
gajÄ
rĂłzny spoĹeczny element, niemniej to my decydujemy, kto bedzie nas reprezentowaĹ, (przynajmniej w obecnym ustroju). Nie zapominajmy jednak, ze sa tam rĂłwniez tacy, ktĂłrzy mimo wszystko majÄ
jakies szlachetne ideaĹy.
Pytanie tylko co ma sie zmieniÄ? Przede wszystkim nasze lenistwo. Jezeli zamiast dowiedziec sie czegos pozytecznego dla nas wolimy obejrzeÄ X Factor, Na WspĂłlnej czy przeleciec Pudelka.pl to nie dziwmy sie ze nic sie nie zmienia. Wygodnie jest nic nie robic. Nasza aktywnoĹÄ konczy sie na zaĹamywaniu rÄ
k i skwaszonej minie.
MaĹź/Ĺźona Cie zdradzi, kumpel nie odda Ci kasy, a Twojego dzieciaka bÄdÄ
popychaÄ w szkole a Ty co zrobisz?
Powiesz: - No a co ja moge zrobiÄ?
? _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
|
| turboneta
| Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 3 Lis 2012, 1:12 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | Moze kiedys zdecyduje sie tam wrĂłcic, boje sie jednak tego co tam zastanÄ. |
Nie rĂłb tego! SiedĹş na tyĹku tam gdzie siedzisz! |
|
Powrót do góry |
|
|
| turboneta
| Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 3 Lis 2012, 1:19 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | Nasza aktywnoĹÄ konczy sie na zaĹamywaniu rÄ
k i skwaszonej minie.
MaĹź/Ĺźona Cie zdradzi, kumpel nie odda Ci kasy, a Twojego dzieciaka bÄdÄ
popychaÄ w szkole a Ty co zrobisz?
Powiesz: - No a co ja moge zrobiÄ?
? |
No niekoniecznie.
CzyĹźby to lekkie rozgoryczenie spowodowaĹo krzywdzÄ
ce niektĂłrych uogĂłlnienie?
Nie kaĹźdy tak odpowie KrĂłliku Wielki i BiaĹy I nie kaĹźdy zaĹamuje tylko rÄce. Niestety pĂłki co jest tych osĂłb zbyt maĹo, aby w tym oceanie beznadziejnej obojÄtnoĹci i wygodnictwa zostaĹy dostrzeĹźone.
Ale sÄ
|
|
Powrót do góry |
|
|
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 3 Lis 2012, 1:48 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | ..niemniej to my decydujemy, kto bedzie nas reprezentowaĹ, (przynajmniej w obecnym ustroju).
|
To Ĺadnie, Ĺźe w to wierzysz. Podobno niektĂłrzy ludzie wierzÄ
w WielkÄ
StopÄ i Yeti. Podobno wiara gĂłry przenosi. |
|
Powrót do góry |
|
|
| WielkiBialyKrolik
|
|
Powrót do góry |
|
|
| Rademenez UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 15 Lis 2011 | Posty: 72 | |
|
Wysłany: 3 Lis 2012, 12:53 Temat postu: |
|
|
Wielki , czy to ma sens tak siÄ masturbowaÄ przeszĹoĹciÄ
? |
|
Powrót do góry |
|
|
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 3 Lis 2012, 12:58 Temat postu: |
|
|
To zalezy kto co lubi _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
|
| gisli74
|
Wysłany: 3 Lis 2012, 14:16 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: | To zalezy kto co lubi |
No wĹaĹnie. A prawdziwym dylematem jest pytanie, czy WĹadysĹaw I Ĺokietek zleciĹ zabĂłjstwo WacĹawa III, krĂłla czeskiego, czy nie. I czy wspomniany Ĺokietek byĹ tajnym agentem Jana Luksemburskiego o pseudonimie "ĹokieÄ"? |
|
Powrót do góry |
|
|
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 13:50 Temat postu: |
|
|
To prawda, ze nie kazdy musi interesowaÄ sie HistoriÄ
.
Ja tego nie rozumiem, no ale czego sie po mnie spodziewac? Jestem przeciez moherowym wyksztaĹciuchem z Ciemnogrodu, z zaburzeniami psychicznymi (paranoja, mania itd. - lista jest dĹuga i dosc barwna).
Dziwie sie, ze nikt mnie jeszcze nie wiesza, przepraszam, przejezyczyĹam sie, miaĹo byc "jeszcze sie nie powiesiĹam".
Pewnie w dziecinstwie cos mnie zĹego spotkaĹo i dlatego mam problem z zaufaniem i nie zawsze wierze w to co ktos mĂłwi. Lubie karmic swoja paranoje posadzaniem innych o to, ze moga mijac sie z prawda lub zwyczajnie kĹamac. Wszyscy normalni ludzie wiedza, ze Rosja jest i byĹa naszym przyjacielem oraz, ze Pan Premier D.T. chce dla nas bardzo dobrze, jako, ze nie jestem normalna to w to nie wierze. Nie jestescie w stanie mnie przekonac, skoro nawet psychiatrom to sie nie udaĹo.
Musze przyznac, ze podczas tych swoich silnych psychicznych atakĂłw, mam czesto niejasne przeswiadczenie, ze przeszĹosc ma znaczenie i, ze mam prawo do poznania prawdy chociazby w najmniejszym stopniu. _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
|
| gisli74
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 14:14 Temat postu: |
|
|
KaĹźdy ma prawo byÄ naiwnym.
A propos - jakie to przysĹowie ze szklankÄ
herbaty? |
|
Powrót do góry |
|
|
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 14:34 Temat postu: |
|
|
"Niestety "czĹowiek czĹowiekowi wilkiem" jest aktualne,ale moĹźe kiedyĹ jakiĹ pies na staroĹÄ poda MĹodej Parze przysĹowiowÄ
"szklankÄ herbaty."
Jest to cytat z komentarza umieszczonego pod artykuĹem na jednym z portali internetowych. Zazwyczaj umieszczam w swoim podpisie zdania, na ktĂłre natrafiam w internecie, a ktĂłre wydaja mi sie dosc zabawne, tak jak ten w/w.
Komentarz dotyczyĹ jednej z "afer" dotyczacej Ĺlubu Aleksandry KwaĹniewskiej. PoprosiĹa ona o przekazanie (zamiast zdaje sie kwiatĂłw i prezentĂłw-a moze tylko kwiatĂłw) pieniedzy do schroniska dla zwierzat. W/w komentarz nalezaĹ do jednej z osĂłb zbulwersowanych tÄ
proĹbÄ
, ktĂłra wolaĹa by pieniadze byĹy przeznaczone na pomoc dzieciom. Zdaje sie stad ten pies i "przysĹowiowa" szklana herbaty. ;] _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
|
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 14:36 Temat postu: |
|
|
*ww. ;] _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 16:36 Temat postu: |
|
|
Tak sobie czytam i czytam, i dochodzedowniosku ze WBK jakas przemiane duchowa przeszedl bo strasznie dlugie posty zaczal pisac i co najciekawsze poprawna polszczyzna i z sensem ( co nie znaczy ze podzielam jej poglady) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 16:39 Temat postu: |
|
|
A co do katastrofy to jestem ciekawy kiedy xxxxxxxx Maciarewicz znajdzie we wraku szczatki RADZIECKIEJ rakiety przeciwlotniczej |
|
Powrót do góry |
|
|
| gisli74
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 20:03 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | A co do katastrofy to jestem ciekawy kiedy xxxxxxxx Maciarewicz znajdzie we wraku szczatki RADZIECKIEJ rakiety przeciwlotniczej |
Nie wiesz, Ĺźe radzieckie rakiety p/lot nie zostawiajÄ
szczÄ
tkĂłw? Pozostaje tylko wirtualny Ĺlad w V wymiarze. |
|
Powrót do góry |
|
|
| gisli74
|
Wysłany: 4 Lis 2012, 20:06 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Zdaje sie stad ten pies i "przysĹowiowa" szklana herbaty. ;] |
Niezmiennie rozbawia mnie powoĹywanie siÄ na przysĹowia, ktĂłre nie istniejÄ
. |
|
Powrót do góry |
|
|
| aniak
| Dołączył: 23 Paź 2010 | Posty: 8 | |
|
|
Powrót do góry |
|
|
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 5 Lis 2012, 9:40 Temat postu: |
|
|
gisli74 napisał: | Cytat: | Zdaje sie stad ten pies i "przysĹowiowa" szklana herbaty. ;] |
Niezmiennie rozbawia mnie powoĹywanie siÄ na przysĹowia, ktĂłre nie istniejÄ
. |
Nie wiem czy zarzucasz mi brak wiedzy czy po prostu beznadziejne poczucie humoru. Jezeli chodzi o ten pierwszy przypadek, to chciaĹabym zauwazyc, ze nie bez przyczyny uĹźyĹam cudzysĹowia ----> "..." podkreslajac w ten sposĂłb (ironicznie) moj stosunek do ww. zdania.
Cytat: | Zdaje sie stad ten pies i "przysĹowiowa" szklana herbaty. ;] |
http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629876
Natomiast jezeli chodzi o poczucie humoru, to pewnie jest to u mnie skutek uboczny choroby.
Pewnie jeszcze zastanawiasz sie skad mam taki a nie inny nick, co przez niego chciaĹam powiedziec i dlaczego w sĹowu "Krolik" uĹźyĹam litery "o" zamiast "Ăł". Nie wstydĹş sie ĹmiaĹo pytaj!
Przeciez wcale nie musimy rozmawiac na temat ;] _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
|
| WielkiBialyKrolik
|
|
Powrót do góry |
|
|
| gisli74
|
Wysłany: 5 Lis 2012, 23:56 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: |
Pewnie jeszcze zastanawiasz sie skad mam taki a nie inny nick, co przez niego chciaĹam powiedziec i dlaczego w sĹowu "Krolik" uĹźyĹam litery "o" zamiast "Ăł". Nie wstydĹş sie ĹmiaĹo pytaj!
Przeciez wcale nie musimy rozmawiac na temat ;] |
OczywiĹcie, Ĺźe nie musimy. Bardziej interesujÄ
ce jest, dlaczego uĹźyĹaĹ litery "l" zamiast "Ĺ" w sĹowie "Bialy".
ZresztÄ
, i tak CiÄ lubiÄ |
|
Powrót do góry |
|
|
|