Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Joanna02
| Dołączył: 29 Kwi 2011 | Posty: 43 | |
|
Wysłany: 16 Wrz 2011, 21:58 Temat postu: Islandia |
|
|
Witam.Mieszkan na tej uroczej wyspie juz,a moze tylko 5 lat.Ciagle podoba mi sie.Zimy tez:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 16 Wrz 2011, 22:07 Temat postu: |
|
|
jak dobrze pojdzie to mozna se dzis zorze oblukać, nie to co w zimie, ale sezon sie juz rozpoczał
http://www.gi.alaska.edu/AuroraForecast/2011/09/13/3 _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| demandsandnotions
 | Dołączył: 31 Sty 2013 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 31 Sty 2013, 16:00 Temat postu: |
|
|
Cześć wszystkim!
Marek, 21 lat, uwielbiam kraje nordyckie i nordycką muzykę, nie ukrywam, że kiedyś opuszczę Polskę i przywitam ziemię islandzką :> |
|
Powrót do góry |
|
 |
| norska
| Dołączył: 28 Maj 2013 | Posty: 2 | Skąd: Trójmiasto |
|
Wysłany: 2 Cze 2013, 19:43 Temat postu: |
|
|
To teraz kolej na mnie! Nazywam się Karolina i mam 15 lat, jestem z Trójmiasta. Kocham kraje nordyckie, choć na razie nie zwiedziłam ich wiele - tylko Szwecję i Danię. Lubię uczyć się języków obcych - uczę się angielskiego, niemieckiego oraz szwedzkiego, w przyszłości planuję islandzki, zainteresowałam się także farerskim, węgierskim i czeskim Uwielbiam także muzykę - moje klimaty to Alice in Chains, Pantera, Sigur Rós, Kyuss, Soundgarden, Megadeth, a także wiele innych, to tylko kropla w morzu Czytam też trochę książek, oglądam chętnie komedie. To chyba wszystko na dzisiaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| beny
| Dołączył: 18 Wrz 2013 | Posty: 7 | Skąd: Wrocław |
|
Wysłany: 18 Wrz 2013, 14:05 Temat postu: |
|
|
No to i ja się przedstaiw
Witam , nazywam się Benjamin i mieszkam we Wrocławiu . W Islandi byłem 4 razy bo mam tam rodzine . Wspaniały kraj jak i wyspa , mam nadzieje że kiedyśtam zamieszkam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| regularna
| Dołączył: 01 Lis 2013 | Posty: 5 | Skąd: Sopot |
|
Wysłany: 1 Lis 2013, 20:52 Temat postu: |
|
|
Hej jestem karol i planuje wyjazd do islandii w tym roku jeszcze Myśle ze znajde tam mój dom  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| malczewska.alicja
| Dołączył: 11 Paź 2013 | Posty: 24 | |
|
Wysłany: 4 Lis 2013, 13:27 Temat postu: |
|
|
Mam na imię Alicja Islandia mnie pasjonuje, ale na razie w kraju trzymają mnie zobowiązania, które nie pozwalają teraz na wyjazd. Cieszę się więc przynajmniej z tego, że na forum mogę o Islandii poczytać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Tapioka
| Dołączył: 19 Lis 2013 | Posty: 4 | |
|
Wysłany: 20 Lis 2013, 10:21 Temat postu: |
|
|
Witam, mam na imię Agnieszka, lat niepełne 23. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum ponieważ w styczniu wylatuję na 4 miesiące z hakiem do Akureyri w ramach Erasmusa. znajduję tu wiele praktycznych informacji co gdzie i jak. Czy jestem 'islandofilką'? Nie potrafię tego stwierdzić na 100%. Ale uwielbiam współczesną islandzką scenę muzyczną oraz śnieg  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adammak
| Dołączył: 17 Sty 2014 | Posty: 6 | Skąd: Warszawa |
|
Wysłany: 26 Mar 2014, 12:23 Temat postu: |
|
|
Mnie również pasjonuje Islandia. Sama nazwa brzmi magicznie. Interesuje mnie wszystko co z nią związane. Mam nadzieję, że niebawem zawitam w tamtych stronach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pikala
| Dołączył: 31 Sie 2015 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 31 Sie 2015, 22:48 Temat postu: |
|
|
Dla mnie Islandia jest marzeniem, które całym sercem chciałbym spełnić |
|