Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| lubeross
| Dołączył: 14 Lis 2015 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 1 Lut 2016, 21:22 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Post o wynagrodzeniach został napisany przez Rafała L. który był u was na spotkaniu |
ciekawe - nie przedstawiałem się ani nie ma moich danych w informacjach o mnie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Lubsko
| Dołączył: 07 Gru 2005 | Posty: 73 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 1 Lut 2016, 23:10 Temat postu: |
|
|
lubeross napisał: | dzisiaj było spotkanie rekrutacyjne do IGS. Właśnie wróciłem z Łodzi. Aplikowałem do cateringu ale zostałem przydzielony do cleaningu... zaproponowana pensja to 293 000 netto więc chyba całkiem przyzwoicie, bez nadgodzin i bez premii. |
Spoko ale jak to zrozumieć inaczej, tak napisałeś, że ciężko to zrozumieć inaczej? OK spoko. Nic się nie stało.
Ja nigdy nie pracowałem na lotnisku. Wiem jednak, że bardzo dużo Polaków tam pracuje i to jest problem. Byli Polacy na spotkaniu, znają Twoje dane.
Nie ufaj nikomu, dobra rada.
Pozdrawiam i do zobaczenia na Islandii. Jak coś to daj znać, wypijemy browara. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Olimp
| Dołączył: 04 Lut 2016 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 4 Lut 2016, 22:05 Temat postu: |
|
|
Witam, praca będzie dla wszystkich? Chodzi mi o to czy nie jest tak jak w Holandii zatrudnionych jest masa ludzi gdzie nie ma pracy a są tylko zatrudnieni aby placic za mieszkanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lubeross
|
Wysłany: 20 Lut 2016, 16:36 Temat postu: |
|
|
Praca będzie dla wszystkich zatrudnionych. Ba, mogą się nawet zdarzyć nadgodziny
W przeciwieństwie do Holandii tutaj jesteśmy zatrudnieni bezpośrednio przez pracodawcę, bez żadnych pośredników/agencji... co jest mega wielkim plusem! Po zakończeniu kontraktu część osób (jeżeli będzie wola obu stron) będzie mogła zostać na stałe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sys
| Dołączył: 23 Lut 2016 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 25 Lut 2016, 23:25 Temat postu: |
|
|
jest jeszcze sznsa na taká prace na Islandii??  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lubeross
|
Wysłany: 26 Lut 2016, 7:16 Temat postu: |
|
|
W tym roku to już jest raczej za późno... rekrutacja się już zakończyła, teraz już powoli przygotowujemy się do odlotu |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sys
|
Wysłany: 26 Lut 2016, 13:09 Temat postu: |
|
|
😢 tak tez myślałam ale to nic plan podbicia Islandii wyznaczyłam na przyszły rok wpierw musze wypełnić pare zobowiązań w Pl .. Może uda się złapać podstawy irlandzkiego heh póki co próbuje się osłuchać z radiem saga 😁 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sys
|
Wysłany: 26 Lut 2016, 13:10 Temat postu: |
|
|
😢 tak tez myślałam ale to nic plan podbicia Islandii wyznaczyłam na przyszły rok wpierw musze wypełnić pare zobowiązań w Pl .. Może uda się złapać podstawy islandzkiego heh póki co próbuje się osłuchać z radiem saga 😁 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lubeross
|
Wysłany: 27 Lut 2016, 18:40 Temat postu: |
|
|
no to powodzenia kto wie, może w przyszłym roku będzie również prowadzona rekrutacja na lotnisko - w końcu pasażerów przybywa, lotnisko się rozwija więc jakaś szansa jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sys
|
Wysłany: 28 Lut 2016, 12:13 Temat postu: |
|
|
Jezeli nie lotnisko to może inny sektor nie ograniczam się 😁 tak się zastanawiam który wątek będzie dobry na poznanie ludzi i zwyczajów na Islandii |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Klakson
| Dołączył: 22 Mar 2016 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 22 Mar 2016, 23:07 Temat postu: |
|
|
Za półtora miesiąca kończę szkołę i zamierzam wyjechać do Islandii. Strasznie pociąga mnie praca w hotelarstwie, ale chwycę się wszystkiego.
Czytałem cały wątek i czy praca na lotnisku od końca maja/początku czerwca będzie jeszcze możliwa?
Jestem strasznie zdeterminowany i gotowy zaryzykować.
Gdybyście coś wiedzieli, dajcie znać proszę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|