| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
                | Autor | Wiadomość |  
                |  | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:49    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | aha jeszcze chcialem przeprosiÄ RafaĹ  i Policjancie

PRZEPRASZAM WAS

|  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | marika 

|  | Dołączył: 21 Wrz 2006 |  | Posty: 91 |  | Skąd: GDYNIA | 
 | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:50    Temat postu: Sex za granica |   |  
                                | 
 |  
                                | Niema co sie przejmowac Zyzakiem, przeciez on z EĹku, to chyba wszytsko wyjasnia     
 pozdrawiam rozwiniÄtych umysĹowo
 Marika
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | wredna_mimi 

|  | Dołączył: 13 Paź 2006 |  | Posty: 262 |  | Skąd: EĹk | 
 | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:51    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | Ireth napisał: |  	  |  	  | wredna_mimi napisał: |  	  | te forum robi sie totalnym szmelcem... | 
 Niemozliwe
  Tez to zauwazylas? Moze zatem spacyfikuj swojego chlopaka? | 

okay dam mu zaraz klapsa
                |  |  
                | |  |  | wredna_mimi 

| 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:54    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | marika no nie!! Gdynia tez duzo mowi   
 Pozdrawiam Gdynie!!!!
                |  |  
                |  | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:55    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | no tak wredna mini Twoj chlopak  zyzak proponowal  mi sprobowanie kaĹu ,spuszczanie sie w reczniczki i chusteczki ewentualnie do mojego gardla...ja i tak staralem sie nie brac tego do siebie,bo wiem,ze do takich zachowan  majacych miejsce na forum,nie w realu trzeba miec dystans...tak wiec moze jak to napisal(a)  ireth pouczanie moze zacznij od swojego faceta   
 Ja rowniez nie zamierzam juz prowadzic slownych przepychanek z kolega zyzakiem w tym,ani zadnym innym temacie
  |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                |  | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:56    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | ja zrywam boki 

ze smiechu
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | marika 

| 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:57    Temat postu: Sex za granica |   |  
                                | 
 |  
                                | Gdynia pozdrawia rowniez  |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                |  | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:57    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | ej nie oftopikujcie co ??????? 

|  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | wredna_mimi 

| 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 22:57    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | Rafal napisał: |  	  | no tak wredna mini Twoj chlopak  zyzak proponowal  mi sprobowanie kaĹu ,spuszczanie sie w reczniczki i chusteczki ewentualnie do mojego gardla...ja i tak staralem sie nie brac tego do siebie,bo wiem,ze do takich zachowan  majacych miejsce na forum,nie w realu trzeba miec dystans...tak wiec moze jak to napisal(a)  ireth pouczanie moze zacznij od swojego faceta   
 Ja rowniez nie zamierzam juz prowadzic slownych przepychanek z kolega zyzakiem w tym,ani zadnym innym temacie
  | 

zgadzam sie troche przesadzil...ale po co odrazu wplatujesz mnie w te "wasze" smieszne pogawedki??...
                |  |  
                |  | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 23:01    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | okey,tu masz racje,wiec i ja przepraszam  Cie wredna mini  |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | HARRY75 

|  | Dołączył: 15 Cze 2007 |  | Posty: 417 |  | Skąd: z KÄ
towni | 
 | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 23:25    Temat postu: Re: Sex za granica |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | marika napisał: |  	  | Niema co sie przejmowac Zyzakiem, przeciez on z EĹku, to chyba wszytsko wyjasnia     
 pozdrawiam rozwiniÄtych umysĹowo
 Marika
 | 

zawsze chciaĹem to napisaÄ i jakoĹ wylatywaĹo mi z gĹowy ...
 pyrlandia pozdrawia
  |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | marika 

| 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 23:37    Temat postu: Sex za granicÄ |   |  
                                | 
 |  
                                | Gdynia rowniez pozdrawia pyrlandie,moje rodzinne stronki     moj temat umarĹ, szkoda,ksiazka o ;Cybersex w sieci ;jest bardzo popularna, ciekawa byĹam opini co ludzie sadzÄ
, oprocz pana Z.
 pozdrawiam
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                |  | 

|  Wysłany: 15 Lut 2008, 23:47    Temat postu: Re: Sex za granicÄ |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | marika napisał: |  	  | Gdynia rowniez pozdrawia pyrlandie,moje rodzinne stronki     moj temat umarĹ, szkoda,ksiazka o ;Cybersex w sieci ;jest bardzo popularna, ciekawa byĹam opini co ludzie sadzÄ
, oprocz pana Z.
 pozdrawiam
 | 

sorki to jeszcze raz ja hehe
   nic o mnie bezemnie :p wiec odpiszÄ

gdybys zaznaczyla to na poczatku, ze nie jestes ciekawa mojej opinii, to bym to uszanowal i nic tutaj nie pisal.
 Wydaje mi sie ze pierdzielisz banialuki, bo przeciez czekalas az cos napisze, chcialas mnie przeciez sprowokowac, i nie tylko Ty, myslisz ze nie wiem ?
 A po za tym mam prawo do moich opinii, czy to Wam sie podoba czy nie
   Szkoda ,ze nie ma juz Hitlera , zrobiĹby z coponiektĂłrymi popaprancami porzÄ
dek, moze nawet ze mna tez
  hahahha 
 Dobranoc ludziki
 ajuto
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                |  | 

|  Wysłany: 16 Lut 2008, 0:05    Temat postu: Re: Sex za granicÄ |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | zyzak napisał: |  	  | Wydaje mi sie ze pierdzielisz banialuki, bo przeciez czekalas az cos napisze, chcialas mnie przeciez sprowokowac, i nie tylko Ty, myslisz ze nie wiem ?
 | 
 Dla mnie jedynym celem Ĺźycia jest prowokowanie kolegi Zyzaka. Z powodu wielkoĹci jego ego.

| zyzak napisał: |  	  | Szkoda ,ze nie ma juz Hitlera , zrobiĹby z coponiektĂłrymi popaprancami porzÄ
dek, moze nawet ze mna tez
  hahahha 
 | 
 Raczej na pewno, niemniej moĹźna wybaczyc tak idiotycznÄ
 opiniÄ, poniewaĹź niektĂłrzy nie majÄ
 pojÄcia o czym mĂłwiÄ
.
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | Grazyna 

|  | Dołączył: 06 Gru 2005 |  | Posty: 1093 |  | Skąd: Islandia | 
 | 

|  Wysłany: 16 Lut 2008, 12:12    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Panie Zyzak jeĹli siÄ panu wydajÄ ,Ĺźe jest pan inteligentym, ciekawym ,eksentrycznym  i mĹodym czĹowiekiem i kaĹźdy jest spragniony PaĹskich przemyĹleĹ i PaĹskiego sĹownictwa. To Pana niestety rozczarujÄ, jest Pan wedĹug mojej skromnej opinii osobÄ
 zĹoĹliwÄ
 i maĹostkowÄ
 o nienajwyĹźszym poziomie inteligencji. A Pana poczucie humoru moĹźna porĂłwnaÄ do poziomu pewnych piosenek z disco polo. Ma Pan jakieĹ komleksy? _________________
 Brunetka
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                |  | 

|  Wysłany: 16 Lut 2008, 12:24    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | dziendobry wlasnie wstalem, dzis bede dla Was dobry   
 papa
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | wredna_mimi 

| 

|  Wysłany: 16 Lut 2008, 12:46    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | a to ciekawe  od kiedy mozna tak naprawde pwiedziec o kims kiedy kogos sie nie zna ...nie widzi...nie slyzy..??hm..mozesz tylko przepuszczac a to roznica..i tak na marginesie co to komleksy??  _________________
 ***ĹmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtĂrE KaĹťdY MoĹťe SoBiE PrZePiSaÄ***
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | wredna_mimi 

| 

|  Wysłany: 16 Lut 2008, 12:47    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | slyszy*  _________________
 ***ĹmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtĂrE KaĹťdY MoĹťe SoBiE PrZePiSaÄ***
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | marika 

| 

|  Wysłany: 16 Lut 2008, 13:12    Temat postu: Sex za granica |   |  
                                | 
 |  
                                | SĹowo pisane, rowniez daje ocene osoby z ktĂłra  chce  sie dyskutowac lub nie,a niestety Pan Z potrafi tylko obrazac i bulwersowac,a nie dyskutowac a to chyba zasadnicza roznica??.Pan Z , chyba chciaĹ pokazac, ze za granice wyjechali sami fizyczni,<przenosnia>,ale nieudaĹo mu sie, bo jak widac wiecej tu sensownych i myĹlacych umysĹowo ktĂłrzy reaguja na sĹowo pisane.DorwaĹo sie  dziecko do PC i jest jak jest. pozdrawiam
 MiĹej soboty
 Marika
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                | |  |  | Froskur 

|  | Dołączył: 10 Lut 2007 |  | Posty: 484 |  | Skąd: Reykjavik | 
 | 

|  Wysłany: 16 Lut 2008, 13:42    Temat postu: Re: Sex za granica |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | marika napisał: |  	  | SĹowo pisane, rowniez daje ocene osoby z ktĂłra  chce  sie dyskutowac lub nie,a niestety Pan Z potrafi tylko obrazac i bulwersowac,a nie dyskutowac a to chyba zasadnicza roznica??.Pan Z , chyba chciaĹ pokazac, ze za granice wyjechali sami fizyczni,<przenosnia>,ale nieudaĹo mu sie, bo jak widac wiecej tu sensownych i myĹlacych umysĹowo ktĂłrzy reaguja na sĹowo pisane.DorwaĹo sie  dziecko do PC i jest jak jest. pozdrawiam
 MiĹej soboty
 Marika
 | 

Popieram, i jeszcze adwokata ma na tym samym poziomie..

zoĹzak i nudna_mimi..
 |  |  
                | Powrót do góry |  |  
                |  |  
                |  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach