reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JE¦LI KTO¦ CIÊ OBRA¯A LUB £AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIÊ SPROWOKOWAÆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   

Poszukuje muzyków do wspólnego muzykowania.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Kultura
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
Dziadek
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
Do³±czy³: 09 Sie 2007
Sk±d: Hafnarfjordur
PostWys³any: 26 Lut 2008, 2:06    Temat postu: Poszukuje muzyków do wspólnego muzykowania. Odpowiedz z cytatem

Gram na gitarze akustycznej,elektrycznej,basie i congach.
Mam doświadczenie muzyczne i sceniczne.
Preferuje ogólnie pojęty rock ale jestem otwarty na inne gatunki muzyczne.(Reykjavik i okolice)
AMATOROM DZIĘKUJE.
Zapraszam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
szczur4x4

Do³±czy³: 09 Sty 2008
Sk±d: Kopavogur
PostWys³any: 26 Lut 2008, 21:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niezły z Ciebie gagatek, chciałeś grać , odnowiłem Ci bas, pomalowałem, bo myślałem że będziemy grali, ale jak Cię można traktować poważnie jak zawinąłeś się bez słowa i nie dajesz znaku życia ? to nie stan wojenny-telefony dziłają, można było zadzwonić i powiedzieć że Ci nie pasuje, poza tym jak sobie wyobrażasz granie jeśli Ty spotykać się możes co trzeci weekend? kto będzie grał w tygodniu? jestem dziadek na Ciebie strasznie wkurw.....ny bo wygłąda mi na to że znowu szukasz jelenia, zawracasz ludzom cztery litery o graniu, zacznij od siebie kup sprzęt...wykaż wolę , a nie gadasz "jak będzie mi pasowało to kupię sprzęt..." już dwa miesiące kupujesz... mi zależy na graniu , kupuję sprzęt bo chcę grać i gram... a Ty kombinujesz jak koń pod górę... mam nadzięję że nikt więcej nie da się nabrać.... wydawało mi się że spoko gość z Ciebię -tylko mi się wydawało.... teraz , nawet do mnie nie dzwoń...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ WP Kontakt
Aga

Do³±czy³: 12 Lip 2007
PostWys³any: 27 Lut 2008, 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szczur4x4 napisa³:
niezły z Ciebie gagatek, chciałeś grać , odnowiłem Ci bas, pomalowałem, bo myślałem że będziemy grali, ale jak Cię można traktować poważnie jak zawinąłeś się bez słowa i nie dajesz znaku życia ? to nie stan wojenny-telefony dziłają, można było zadzwonić i powiedzieć że Ci nie pasuje, poza tym jak sobie wyobrażasz granie jeśli Ty spotykać się możes co trzeci weekend? kto będzie grał w tygodniu? jestem dziadek na Ciebie strasznie wkurw.....ny bo wygłąda mi na to że znowu szukasz jelenia, zawracasz ludzom cztery litery o graniu, zacznij od siebie kup sprzęt...wykaż wolę , a nie gadasz "jak będzie mi pasowało to kupię sprzęt..." już dwa miesiące kupujesz... mi zależy na graniu , kupuję sprzęt bo chcę grać i gram... a Ty kombinujesz jak koń pod górę... mam nadzięję że nikt więcej nie da się nabrać.... wydawało mi się że spoko gość z Ciebię -tylko mi się wydawało.... teraz , nawet do mnie nie dzwoń...

ble ble ble
to ty miałeś zadzwonić a nie ja(tak umiawialiśmy się przy ostatniej rozmowie) ..a poza tym nie obiecywałem Ci ,że będę z Tobą grał.
Kupie piec jak będzie PO CO bo puki co"nie widze " takiej potrzeby ....hahaha

ja sie nie prosiłem o odnawianie gitary !!!(ale dziękujjjjje bardzo)
a niezły to z Ciebie GAGATEK bo to ty szukasz basisty za moimi plecami od DAWNA ......papapa
-------------------------------------------------------------------------------------
MIEĆ SPRZĘT TO NIE WSZYSTKO !!!
tak jak NIE NARTY CZYNIĄ NARCIARZA !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Dziadek
PostWys³any: 27 Lut 2008, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aga napisa³:
szczur4x4 napisa³:

ble ble ble
to ty miałeś zadzwonić a nie ja(tak umiawialiśmy się przy ostatniej rozmowie) ..a poza tym nie obiecywałem Ci ,że będę z Tobą grał.
Kupie piec jak będzie PO CO bo puki co"nie widze " takiej potrzeby ....hahaha

ja sie nie prosiłem o odnawianie gitary !!!(ale dziękujjjjje bardzo)
a niezły to z Ciebie GAGATEK bo to ty szukasz basisty za moimi plecami od DAWNA ......papapa
-------------------------------------------------------------------------------------
MIEĆ SPRZĘT TO NIE WSZYSTKO !!!
tak jak NIE NARTY CZYNIĄ NARCIARZA !!!

DZIADEK
Powrót do góry
zyzak
Go¶æ
PostWys³any: 27 Lut 2008, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

teraz beda Sobie wyrzucac, na forum.......
Powrót do góry
szczur4x4

Do³±czy³: 09 Sty 2008
Sk±d: Kopavogur
PostWys³any: 27 Lut 2008, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cześc Tomek, nikt nie będzie nic wrzucać ... spodziewałem się tego.... Twój piec już gotowy... lol
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ WP Kontakt
zyzak
Go¶æ
PostWys³any: 27 Lut 2008, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szczur4x4 napisa³:
cześc Tomek, nikt nie będzie nic wrzucać ... spodziewałem się tego.... Twój piec już gotowy... lol

ciekawe....Wink
Powrót do góry
Dziadek
PostWys³any: 11 Mar 2008, 23:58    Temat postu: Re: Poszukuje muzyków do wspólnego muzykowania. Odpowiedz z cytatem

Dziadek napisa³:
Gram na gitarze akustycznej,elektrycznej,basie i congach.
Mam doświadczenie muzyczne i sceniczne.
Preferuje ogólnie pojęty rock ale jestem otwarty na inne gatunki muzyczne.(Reykjavik i okolice)
AMATOROM DZIĘKUJE.
Zapraszam

NIEAKTUALNE Very Happy
Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Kultura Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiñska, tajska, indyjska, japoñska, wietnamska itd.