Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 13:23 Temat postu: Re: eghm... |
|
|
Mr TIG napisał: | Tigarch napisał: | Fajnie, ze jestes, bo dawno tak nie zalatywalo, a nie ma jak swojskie klimaty znad Wisly.. |
I jeszcze pytanko?????
Sugerujesz, Ĺźe POLACY ĹmierdzÄ
?
Panie sprzedawczyku - Islandczyku?
Skoro taki jesteĹ odwaĹźny w pisaniu, puĹÄ mi fotkÄ na Forum - chÄtnie siÄ spotkam, myĹlÄ, Ĺźe nie tylko ja...
TIG |
wydaje mi sie, mr tig, ze to nie sugestia ze polacy smierdza tylko, ze ty smierdzisz. & przypomnij sobie swoje akapity o frajerach co tu siedza i czekaja az euro spadnie... itd itp no ale przeciez jestes lepszy i od tej choloty co zasuwa za najnizsze stawki i od tej, co jest pol-pseudo-islandczykami. jedyny prawdziwy polaku.
& takie grozby sobie daruj. domyslam sie, ze kryzys wieku sredniego doskwiera nieco, ale dla wlasnego dobra moglbys przestac sie publicznie osmieszac. _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 13:26 Temat postu: |
|
|
Mr TIG napisał: | DM, ja spokojny czĹowiek, tylko jak sie madrala odezwie, co krajan obraza, nu to wisz, siekiera i pagib!!! |
obronca ucisnionych (frajerow)?
Mr TIG napisał: | Kobietka w banku mĂłwiĹa, ze pod koniec roku spadnie... A jak sie spytalem czy ze 180 do 160 to sie rozesmiaĹa i powiedziala "kanski"...
Taka prognoza... |
islandczycy przeciez na niczym sie nie znaja. nic nie potrafia. wiec ta prognoza to dobra czy niedobra? _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 13:41 Temat postu: Re: eghm... |
|
|
mjkl napisał: | Mr TIG napisał: | Skoro taki jesteĹ odwaĹźny w pisaniu, puĹÄ mi fotkÄ na Forum - chÄtnie siÄ spotkam, myĹlÄ, Ĺźe nie tylko ja...
TIG |
nagly atak spawacza. |
Znam tÄ
grupÄ - mĂłj ulubiony album to "Walenie w basenie"...
A co do powyĹźszego,
Nie bÄdzie Polak pluĹ mi w twarz i dzieci mi islandczyĹ...
ZresztÄ
co ja piszÄ? Jaki Polak? Polacy to IslandiÄ postawili na nogi! A to zwykĹy ĹmieÄ, ktĂłry siÄ wymÄ
drza, bo na gotowe przyjechaĹ i pana inzyniera bÄdzie zgrywaĹ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 13:54 Temat postu: Re: eghm... |
|
|
mjkl napisał: | Mr TIG napisał: | Tigarch napisał: | Fajnie, ze jestes, bo dawno tak nie zalatywalo, a nie ma jak swojskie klimaty znad Wisly.. |
I jeszcze pytanko?????
Sugerujesz, Ĺźe POLACY ĹmierdzÄ
?
Panie sprzedawczyku - Islandczyku?
Skoro taki jesteĹ odwaĹźny w pisaniu, puĹÄ mi fotkÄ na Forum - chÄtnie siÄ spotkam, myĹlÄ, Ĺźe nie tylko ja...
TIG |
wydaje mi sie, mr tig, ze to nie sugestia ze polacy smierdza tylko, ze ty smierdzisz. & przypomnij sobie swoje akapity o frajerach co tu siedza i czekaja az euro spadnie... itd itp no ale przeciez jestes lepszy i od tej choloty co zasuwa za najnizsze stawki i od tej, co jest pol-pseudo-islandczykami. jedyny prawdziwy polaku.
& takie grozby sobie daruj. domyslam sie, ze kryzys wieku sredniego doskwiera nieco, ale dla wlasnego dobra moglbys przestac sie publicznie osmieszac. |
Jakie groĹşby?
No Panie InĹźynierku? MoĹźe na swoich cyferkach z Polibudy coĹ tam siÄ znasz ale na prawie to nie bardzo
Hehe,
I nie wycofuj siÄ z odpowiedzi, napisaĹeĹ wyraĹşnie, Ĺźe "czuÄ smrĂłd znad WisĹy"....
Kolejne porzekadĹo chiĹskie "Lepiej siÄ wycofaÄ z dyskusji niĹź na 101 zÄbĂłw szukaÄ..."
I jeszcze jedno......
WolÄ siÄ oĹmieszaÄ na tym Forum niĹź codziennie o 8 rano Islandczyka w xxxxÄ caĹowaÄ.....
Poza tym, jest 12:40 - powinieneĹ byÄ w pracy? A skoro masz wolne to podziwiaj magiczne widoki.... To forum nie dla Ciebie.... TY TU juĹź mieszkasz przecieĹź....
A jeĹli jeĹli jesteĹ w pracy i czas spÄdzasz na klepanie na Forum, to oszukujesz kilka tysiÄcy kolegĂłw, ktĂłrzy teraz ciÄĹźko pracujÄ
....
Nie, no czekam na Twoje zdjÄcie........
PozdrĂłwka,
TIG |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
 | Dołączył: 10 Maj 2006 | Posty: 492 | Skąd: z piekĹa |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 14:12 Temat postu: Re: eghm... |
|
|
Mr TIG napisał: |
A jeĹli jeĹli jesteĹ w pracy i czas spÄdzasz na klepanie na Forum, to oszukujesz kilka tysiÄcy kolegĂłw, ktĂłrzy teraz ciÄĹźko pracujÄ
....
|
Wszystkim rĂłwno wedĹug potrzeb!
Dobra i wydajna praca to szpila w serce Ĺwiatowego imperializmu!
RĂłwnoĹÄ spoĹeczna i klasowa!
JesteĹmy z wami towarzyszu TiG _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 14:19 Temat postu: Re: eghm... |
|
|
Mr TIG napisał: | Znam tÄ
grupÄ - mĂłj ulubiony album to "Walenie w basenie"...
A co do powyĹźszego,
Nie bÄdzie Polak pluĹ mi w twarz i dzieci mi islandczyĹ... |
haha
Mr TIG napisał: | ZresztÄ
co ja piszÄ? Jaki Polak? Polacy to IslandiÄ postawili na nogi! A to zwykĹy ĹmieÄ, ktĂłry siÄ wymÄ
drza, bo na gotowe przyjechaĹ i pana inzyniera bÄdzie zgrywaĹ... |
z tego co wypisujesz na forum to raczej ty na to miano zaslugujesz. _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 14:31 Temat postu: Re: eghm... |
|
|
Mr TIG napisał: |
Jakie groĹşby? |
chcesz zdjecie. chcesz sie spotkac. numer telefonu tez? numer buta?
Mr TIG napisał: | No Panie InĹźynierku? MoĹźe na swoich cyferkach z Polibudy coĹ tam siÄ znasz ale na prawie to nie bardzo
Hehe,
I nie wycofuj siÄ z odpowiedzi, napisaĹeĹ wyraĹşnie, Ĺźe "czuÄ smrĂłd znad WisĹy".... |
zwracaj uwage kto co pisze - to ze 'czuc smrod znad wisly' to napisal tigarch. ja dopisalem, ze to nie sugestia, ze polacy smierdza, tylko ze to konkretnie o ciebie chodzi. wprost. troche jestes wiesniak chlopaku.
Mr TIG napisał: | Kolejne porzekadĹo chiĹskie "Lepiej siÄ wycofaÄ z dyskusji niĹź na 101 zÄbĂłw szukaÄ..." |
ok
Mr TIG napisał: | I jeszcze jedno......
WolÄ siÄ oĹmieszaÄ na tym Forum niĹź codziennie o 8 rano Islandczyka w xxxxÄ caĹowaÄ..... |
czyli kazdy kto nie narzeka tak jak ty = caluje kogos w xxxx. bo jest tu za kare. bo chce do domu. bo umi wszystko lepiej.
Mr TIG napisał: | Poza tym, jest 12:40 - powinieneĹ byÄ w pracy? A skoro masz wolne to podziwiaj magiczne widoki.... To forum nie dla Ciebie.... TY TU juĹź mieszkasz przecieĹź....
.... |
czyli jednak blizej ci 40tki a nie 30tki? swiatopoglad taki poprzedni. rownosc spoleczna i klasowa!
Mr TIG napisał: | Nie, no czekam na Twoje zdjÄcie........
PozdrĂłwka,
TIG |
moze byc takie? http://ccrch.com/trsh/sphinx.jpg
& dobra rada - ogarnij sie nieco & przestan innych mierzyc swoja miara czy dopasowywac do swoich pogladow czy porazek zyciowych.
& lepiej sie nie wozic za bardzo jesli nie jestes pewien z kim masz do czynienia. _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
 | Dołączył: 24 Lis 2004 | Posty: 628 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 14:42 Temat postu: |
|
|
Mam tylko nadzieje, ze tigarch sie jednak nie wkurzy... bo beda ofiary w ludziach... Kto go zna ten wie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 14:44 Temat postu: Re: eghm... |
|
|
Cytat: | & lepiej sie nie wozic za bardzo jesli nie jestes pewien z kim masz do czynienia. |
bo jeszcze cie inowroclaw dopadnie
 _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 14:46 Temat postu: |
|
|
Ludzie odpierdziela Wam ????
Napijcie sie lepiej browaru !!!!!!!!!!!!!!!!!!! na placz juz jest i tak za pozno, ale nie jest za pozno na picie!!!!!!!!!!!!!!!
,albo zwiniecie manatkow ''stont''
ja i tysdiace jeszcze wybralismy PIWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 14:48 Temat postu: |
|
|
!Piwo& napisał: | Ludzie odpierdziela Wam ????
Napijcie sie lepiej browaru !!!!!!!!!!!!!!!!!!! na placz juz jest i tak za pozno, ale nie jest za pozno na picie!!!!!!!!!!!!!!!
,albo zwiniecie manatkow ''stont''
ja i tysdiace jeszcze wybralismy PIWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 |
ale my teraz nie o euro tylko o mr tigu. ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 14:50 Temat postu: |
|
|
 _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Tigarch
| Dołączył: 24 Maj 2006 | Posty: 13 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 15:05 Temat postu: bzzzzz.... |
|
|
Powinienes miec ksywe Ms MIG, bo tak szybko bedziesz wial do stoczni w Gdansku....
Jestes intelektualnym bledziaszkiem i tylko obrazac potrafisz. Nie masz zadnej linii konceptualnej na swoje wypowiedzi, a literalne odszczekiwanie na kazde slowo pokazuje, ze nie ogarniasz sensu, panie sprytny.
Brakuje Ci polotu - to widac, liczyc nie umiesz - to tez widac, nie masz pojecia ile tu siedze, nie wiesz dlaczego wole tutaj pracowac?
A poza tym w PL bylem (oprocz tego ze architektem) QC menadzerem i ocenialem jakosc spawow mebli i innych elemetow wyposarzenia wnetrz sklepowych, ktore sam projektowalem... Czy nadal chcesz mi udzielac wskazowek co do technologii spawalniczych?
Koncze ta jalowa pyskowke, bo nie widze sensu, a jak bede mial ochote poczuc sie jak w tym "renomowanym" biurze w PL, ze swietna polska atmosfera pracy to Cie znajde i rzuce Ci kosc, bo wiem, ze Ty nie bedziesz mial jeszcze € dosc.
P.S.
MIG to tez technologia spawalnicza a Ms... kannski Minsza Swolocz  _________________ Lubie dobry dowcip i inteligentnych ludzi, ktorzy maja ciekawe pomysly na zycie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 15:12 Temat postu: |
|
|
Ms MInGe ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 16:17 Temat postu: |
|
|
CaĹy temat to wogĂłle jest o tym? tak?
muszÄ siÄ przyznaÄ do wĹasnej ignorancji. Nic mi to wszystko nie mĂłwi, a udzielam siÄ w temacie  _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 16:32 Temat postu: |
|
|
KO
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 18:06 Temat postu: |
|
|
Siemanko
Tigarachu mamusia CI po kryjomu euraki wysyla wiec Ci sie nie dziwie ze sobie chwalisz ten burdel tutaj.
Jestes tylko najemnym niewolnikiem bez historii, ktory orze zeby zyc, a zyjesz tym co Twoji rodzice na wsi opowiadaja swoim znajomym o wielkiej islandii i swoim malym islandczyku.hahhaha
Ludzie ktorym sie tu podoba to bici od przedszkola zakompleksieni od dziecka nie potrafiacy sobie poradzic w Polsce.Wmawiaja sobie ze mieszkaja w raju i nigdzie niema lepiej kibicujac rok w rok rankingom krajow gdzie najlepiej sie zyje.Czy tak nie jest brzydalu?
Gdzie nie jest latwiej sie zaadoptowac jak w spolecznosci gdzie 80% ludzi to uposledzeni zboczeni badz w najlepszym razie niedorozwinieci.
Kraj bez historii tradycji wojska zimy z xxxx jakies lata niema ciagle zimno ciemno szaro,wieje niema drzew, zieleni burdeli monopoli dzieci od przedszkola ucza sie plywac a w osmej klasie tabliczki mnozenia.Na walucie jest rybka.
Ciezko bylo utrzymac takie nie dorozwiniete bydlo by sobie nic nie porobili wiec pozyczano im kase.
Ale nieokrzesani tubylcy pozyczali i pozyczali inflacja rosla chaty drozaly
banki zarabialy coraz wiecej a Tigarachu dalej zarabial 750koron brutto.
Dalej opowiadal mamie widzialas znow Islandia na pierwszym miejscu w rankingu i mowil mamo ja juz jestem islandczyk.
BAnki sie posraly bo Tigarachy zaczaly miec problemy ze splatami kredytow.Bank centralny nie jest w stanie pomoc bo nie ma tyle floty inwestorzy pouciekali bo nie beda ryzykowac bo widza ze nie zawsze po nocy przychodzi dzien.
Waluta sie oslabila doszedl wzrost wydatkow na zarlo importowane benzyne i mamy musza wysylac papu dla VIkingow bo dalej jest 800koron brutto.
Lepsze zycie jest w Polsce ale jak tu wrocic jak koledzy mogliby racice polamac.Wiec kreccie ten wasz Film dalej o Raju na ZIEMI.
Niestety politycy islandzcy to jak nauczyciele ekonomisci jak u nas studenci lekarze jak stare babcie a nauczyciele jak sprzataczki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| stan
 | Dołączył: 12 Sie 2007 | Posty: 689 | |
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 18:12 Temat postu: |
|
|
bart napisał: |
Niestety politycy islandzcy to jak nauczyciele ekonomisci jak u nas studenci lekarze jak stare babcie a nauczyciele jak sprzataczki. |
ale Ĺźe co? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 18:24 Temat postu: |
|
|
bart napisał: |
...ciach...
|
Zastanawia mnie skÄ
d to wszystko tak dobrze wiesz. Bo jak rozumiem jesteĹ tym dobrze przystosowanym i z Polski nigdzie siÄ nie ruszasz? a jak juĹź to na wycieczkÄ w tropiki a nie pracowaÄ w kraju w ktĂłrym 80% jest niedorozwiniÄta? WiÄc skÄ
d tak dobrze znasz sytucajcÄ Islandi?
OĹwieÄ mnie proszÄ.
Pozdro _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|