reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Gwałtowny wzrost kursu euro (EUR)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 62, 63, 64  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mjkl
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 13:23    Temat postu: Re: eghm... Odpowiedz z cytatem

Mr TIG napisał:
Tigarch napisał:
Fajnie, ze jestes, bo dawno tak nie zalatywalo, a nie ma jak swojskie klimaty znad Wisly..

I jeszcze pytanko?????

Sugerujesz, że POLACY śmierdzą?

Panie sprzedawczyku - Islandczyku?

Skoro taki jesteś odważny w pisaniu, puść mi fotkę na Forum - chętnie się spotkam, myślę, że nie tylko ja...

TIG

wydaje mi sie, mr tig, ze to nie sugestia ze polacy smierdza tylko, ze ty smierdzisz. & przypomnij sobie swoje akapity o frajerach co tu siedza i czekaja az euro spadnie... itd itp no ale przeciez jestes lepszy i od tej choloty co zasuwa za najnizsze stawki i od tej, co jest pol-pseudo-islandczykami. jedyny prawdziwy polaku.

& takie grozby sobie daruj. domyslam sie, ze kryzys wieku sredniego doskwiera nieco, ale dla wlasnego dobra moglbys przestac sie publicznie osmieszac.
mjkl
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 13:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mr TIG napisał:
DM, ja spokojny człowiek, tylko jak sie madrala odezwie, co krajan obraza, nu to wisz, siekiera i pagib!!!

obronca ucisnionych (frajerow)?

Mr TIG napisał:
Kobietka w banku mówiła, ze pod koniec roku spadnie... A jak sie spytalem czy ze 180 do 160 to sie rozesmiała i powiedziala "kanski"...
Taka prognoza...

islandczycy przeciez na niczym sie nie znaja. nic nie potrafia. wiec ta prognoza to dobra czy niedobra?
Mr TIG
Gość
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 13:41    Temat postu: Re: eghm... Odpowiedz z cytatem

mjkl napisał:
Mr TIG napisał:
Skoro taki jesteś odważny w pisaniu, puść mi fotkę na Forum - chętnie się spotkam, myślę, że nie tylko ja...

TIG

nagly atak spawacza.

Znam tą grupę - mój ulubiony album to "Walenie w basenie"...

A co do powyĹźszego,

Nie będzie Polak pluł mi w twarz i dzieci mi islandczył...

Zresztą co ja piszę? Jaki Polak? Polacy to Islandię postawili na nogi! A to zwykły śmieć, który się wymądrza, bo na gotowe przyjechał i pana inzyniera będzie zgrywał...
Powrót do góry
Mr TIG
Gość
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 13:54    Temat postu: Re: eghm... Odpowiedz z cytatem

mjkl napisał:
Mr TIG napisał:
Tigarch napisał:
Fajnie, ze jestes, bo dawno tak nie zalatywalo, a nie ma jak swojskie klimaty znad Wisly..

I jeszcze pytanko?????

Sugerujesz, że POLACY śmierdzą?

Panie sprzedawczyku - Islandczyku?

TIG

wydaje mi sie, mr tig, ze to nie sugestia ze polacy smierdza tylko, ze ty smierdzisz. & przypomnij sobie swoje akapity o frajerach co tu siedza i czekaja az euro spadnie... itd itp no ale przeciez jestes lepszy i od tej choloty co zasuwa za najnizsze stawki i od tej, co jest pol-pseudo-islandczykami. jedyny prawdziwy polaku.

& takie grozby sobie daruj. domyslam sie, ze kryzys wieku sredniego doskwiera nieco, ale dla wlasnego dobra moglbys przestac sie publicznie osmieszac.

Jakie groĹşby?

No Panie Inżynierku? Może na swoich cyferkach z Polibudy coś tam się znasz ale na prawie to nie bardzo Smile

Hehe,

I nie wycofuj się z odpowiedzi, napisałeś wyraźnie, że "czuć smród znad Wisły"....

Kolejne porzekadło chińskie "Lepiej się wycofać z dyskusji niż na 101 zębów szukać..."

I jeszcze jedno......

Wolę się ośmieszać na tym Forum niż codziennie o 8 rano Islandczyka w xxxxę całować.....

Poza tym, jest 12:40 - powinieneś być w pracy? A skoro masz wolne to podziwiaj magiczne widoki.... To forum nie dla Ciebie.... TY TU już mieszkasz przecież....

A jeśli jeśli jesteś w pracy i czas spędzasz na klepanie na Forum, to oszukujesz kilka tysięcy kolegów, którzy teraz ciężko pracują....

Nie, no czekam na Twoje zdjęcie........

PozdrĂłwka,

TIG
Powrót do góry
KO

PostWysłany: 23 Wrz 2008, 14:12    Temat postu: Re: eghm... Odpowiedz z cytatem

Mr TIG napisał:

A jeśli jeśli jesteś w pracy i czas spędzasz na klepanie na Forum, to oszukujesz kilka tysięcy kolegów, którzy teraz ciężko pracują....

Wszystkim równo według potrzeb!
Dobra i wydajna praca to szpila w serce światowego imperializmu!
Równość społeczna i klasowa!

Jesteśmy z wami towarzyszu TiG
O
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mjkl
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 14:19    Temat postu: Re: eghm... Odpowiedz z cytatem

Mr TIG napisał:
Znam tą grupę - mój ulubiony album to "Walenie w basenie"...

A co do powyĹźszego,

Nie będzie Polak pluł mi w twarz i dzieci mi islandczył...

haha

Mr TIG napisał:
Zresztą co ja piszę? Jaki Polak? Polacy to Islandię postawili na nogi! A to zwykły śmieć, który się wymądrza, bo na gotowe przyjechał i pana inzyniera będzie zgrywał...

z tego co wypisujesz na forum to raczej ty na to miano zaslugujesz.
mjkl
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 14:31    Temat postu: Re: eghm... Odpowiedz z cytatem

Mr TIG napisał:

Jakie groĹşby?

chcesz zdjecie. chcesz sie spotkac. numer telefonu tez? numer buta?

Mr TIG napisał:
No Panie Inżynierku? Może na swoich cyferkach z Polibudy coś tam się znasz ale na prawie to nie bardzo Smile

Hehe,

I nie wycofuj się z odpowiedzi, napisałeś wyraźnie, że "czuć smród znad Wisły"....

zwracaj uwage kto co pisze - to ze 'czuc smrod znad wisly' to napisal tigarch. ja dopisalem, ze to nie sugestia, ze polacy smierdza, tylko ze to konkretnie o ciebie chodzi. wprost. troche jestes wiesniak chlopaku.

Mr TIG napisał:
Kolejne porzekadło chińskie "Lepiej się wycofać z dyskusji niż na 101 zębów szukać..."

ok

Mr TIG napisał:
I jeszcze jedno......

Wolę się ośmieszać na tym Forum niż codziennie o 8 rano Islandczyka w xxxxę całować.....

czyli kazdy kto nie narzeka tak jak ty = caluje kogos w xxxx. bo jest tu za kare. bo chce do domu. bo umi wszystko lepiej.

Mr TIG napisał:
Poza tym, jest 12:40 - powinieneś być w pracy? A skoro masz wolne to podziwiaj magiczne widoki.... To forum nie dla Ciebie.... TY TU już mieszkasz przecież....

czyli jednak blizej ci 40tki a nie 30tki? swiatopoglad taki poprzedni. rownosc spoleczna i klasowa!

Mr TIG napisał:
Nie, no czekam na Twoje zdjęcie........

PozdrĂłwka,

TIG

moze byc takie? http://ccrch.com/trsh/sphinx.jpg
& dobra rada - ogarnij sie nieco & przestan innych mierzyc swoja miara czy dopasowywac do swoich pogladow czy porazek zyciowych.

& lepiej sie nie wozic za bardzo jesli nie jestes pewien z kim masz do czynienia.
Basia

PostWysłany: 23 Wrz 2008, 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam tylko nadzieje, ze tigarch sie jednak nie wkurzy... bo beda ofiary w ludziach... Kto go zna ten wie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mjkl
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 14:44    Temat postu: Re: eghm... Odpowiedz z cytatem

Cytat:
& lepiej sie nie wozic za bardzo jesli nie jestes pewien z kim masz do czynienia.

bo jeszcze cie inowroclaw dopadnie

Very Happy
!Piwo&
Gość
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ludzie odpierdziela Wam ????

Napijcie sie lepiej browaru !!!!!!!!!!!!!!!!!!! na placz juz jest i tak za pozno, ale nie jest za pozno na picie!!!!!!!!!!!!!!!
,albo zwiniecie manatkow ''stont''

ja i tysdiace jeszcze wybralismy PIWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wink
Powrót do góry
mjkl
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

!Piwo& napisał:
Ludzie odpierdziela Wam ????

Napijcie sie lepiej browaru !!!!!!!!!!!!!!!!!!! na placz juz jest i tak za pozno, ale nie jest za pozno na picie!!!!!!!!!!!!!!!
,albo zwiniecie manatkow ''stont''

ja i tysdiace jeszcze wybralismy PIWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wink

ale my teraz nie o euro tylko o mr tigu. ;]
mjkl
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tigarch

PostWysłany: 23 Wrz 2008, 15:05    Temat postu: bzzzzz.... Odpowiedz z cytatem

Powinienes miec ksywe Ms MIG, bo tak szybko bedziesz wial do stoczni w Gdansku....
Jestes intelektualnym bledziaszkiem i tylko obrazac potrafisz. Nie masz zadnej linii konceptualnej na swoje wypowiedzi, a literalne odszczekiwanie na kazde slowo pokazuje, ze nie ogarniasz sensu, panie sprytny.
Brakuje Ci polotu - to widac, liczyc nie umiesz - to tez widac, nie masz pojecia ile tu siedze, nie wiesz dlaczego wole tutaj pracowac?
A poza tym w PL bylem (oprocz tego ze architektem) QC menadzerem i ocenialem jakosc spawow mebli i innych elemetow wyposarzenia wnetrz sklepowych, ktore sam projektowalem... Czy nadal chcesz mi udzielac wskazowek co do technologii spawalniczych?
Koncze ta jalowa pyskowke, bo nie widze sensu, a jak bede mial ochote poczuc sie jak w tym "renomowanym" biurze w PL, ze swietna polska atmosfera pracy to Cie znajde i rzuce Ci kosc, bo wiem, ze Ty nie bedziesz mial jeszcze € dosc.

P.S.
MIG to tez technologia spawalnicza a Ms... kannski Minsza Swolocz Wink
mjkl
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ms MInGe ;]
Highlander
Gość
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 15:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WOW!!!

http://www.landsbanki.is/markadir/gengigjaldmidla/myntbreytir/
Powrót do góry
KO

PostWysłany: 23 Wrz 2008, 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Highlander napisał:
WOW!!!

http://www.landsbanki.is/markadir/gengigjaldmidla/myntbreytir/

Cały temat to wogóle jest o tym? tak?
muszę się przyznać do własnej ignorancji. Nic mi to wszystko nie mówi, a udzielam się w temacie Smile
O
Powrót do góry
Highlander
Gość
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KO

Powrót do góry
bart
Gość
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siemanko

Tigarachu mamusia CI po kryjomu euraki wysyla wiec Ci sie nie dziwie ze sobie chwalisz ten burdel tutaj.

Jestes tylko najemnym niewolnikiem bez historii, ktory orze zeby zyc, a zyjesz tym co Twoji rodzice na wsi opowiadaja swoim znajomym o wielkiej islandii i swoim malym islandczyku.hahhaha

Ludzie ktorym sie tu podoba to bici od przedszkola zakompleksieni od dziecka nie potrafiacy sobie poradzic w Polsce.Wmawiaja sobie ze mieszkaja w raju i nigdzie niema lepiej kibicujac rok w rok rankingom krajow gdzie najlepiej sie zyje.Czy tak nie jest brzydalu?

Gdzie nie jest latwiej sie zaadoptowac jak w spolecznosci gdzie 80% ludzi to uposledzeni zboczeni badz w najlepszym razie niedorozwinieci.
Kraj bez historii tradycji wojska zimy z xxxx jakies lata niema ciagle zimno ciemno szaro,wieje niema drzew, zieleni burdeli monopoli dzieci od przedszkola ucza sie plywac a w osmej klasie tabliczki mnozenia.Na walucie jest rybka.

Ciezko bylo utrzymac takie nie dorozwiniete bydlo by sobie nic nie porobili wiec pozyczano im kase.
Ale nieokrzesani tubylcy pozyczali i pozyczali inflacja rosla chaty drozaly
banki zarabialy coraz wiecej a Tigarachu dalej zarabial 750koron brutto.
Dalej opowiadal mamie widzialas znow Islandia na pierwszym miejscu w rankingu i mowil mamo ja juz jestem islandczyk.
BAnki sie posraly bo Tigarachy zaczaly miec problemy ze splatami kredytow.Bank centralny nie jest w stanie pomoc bo nie ma tyle floty inwestorzy pouciekali bo nie beda ryzykowac bo widza ze nie zawsze po nocy przychodzi dzien.
Waluta sie oslabila doszedl wzrost wydatkow na zarlo importowane benzyne i mamy musza wysylac papu dla VIkingow bo dalej jest 800koron brutto.
Lepsze zycie jest w Polsce ale jak tu wrocic jak koledzy mogliby racice polamac.Wiec kreccie ten wasz Film dalej o Raju na ZIEMI.

Niestety politycy islandzcy to jak nauczyciele ekonomisci jak u nas studenci lekarze jak stare babcie a nauczyciele jak sprzataczki.
Powrót do góry
stan

PostWysłany: 23 Wrz 2008, 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bart napisał:

Niestety politycy islandzcy to jak nauczyciele ekonomisci jak u nas studenci lekarze jak stare babcie a nauczyciele jak sprzataczki.

ale Ĺźe co?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KO

PostWysłany: 23 Wrz 2008, 18:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bart napisał:

...ciach...

Zastanawia mnie skąd to wszystko tak dobrze wiesz. Bo jak rozumiem jesteś tym dobrze przystosowanym i z Polski nigdzie się nie ruszasz? a jak już to na wycieczkę w tropiki a nie pracować w kraju w którym 80% jest niedorozwinięta? Więc skąd tak dobrze znasz sytucajcę Islandi?
Oświeć mnie proszę.

Pozdro
O
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 16 z 64

Skocz do: