Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 2 Paź 2008, 15:17 Temat postu: |
|
|
widzisz Viking najwspanialesze Kobiety na Ziemi Polki Cie bronia biedaczyno, a ty tak sobie chwaliles islandzkie tusy grube. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 2 Paź 2008, 16:00 Temat postu: |
|
|
Ty Bart naprawdÄ jesteĹ "MaĹym CzĹowieczkiem" i szlag CiÄ trafia jak komuĹ powodzi siÄ lepiej i nie narzeka i aby siÄ dowartoĹciowaÄ starasz siÄ mnie oĹmieszyÄ. Albo masz problemy psychiczne i powinieneĹ siÄ leczyÄ, a moĹźe juĹź o tym wiesz i siÄ leczysz ale CiÄ lekarz okĹamuje, moĹźe nie znasz jÄzyka aby siÄ z tym lekarzem dogadaÄ.
Powiem Ci jeszcze raz. Podoba mi siÄ na Islandii Ĺźycie. UwaĹźam Ĺźe jest ono lepsze od tego w Polsce, ale i Ty teĹź tak musisz uwaĹźaÄ skoro tutaj jesteĹ.
No chyba Ĺźe sam siÄ okĹamujesz ale w tym to Ci juĹź pomoĹźe TwĂłj lekarz............ _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 2 Paź 2008, 16:11 Temat postu: |
|
|
bart napisał: | widzisz Viking najwspanialesze Kobiety na Ziemi Polki Cie bronia biedaczyno, a ty tak sobie chwaliles islandzkie tusy grube. |
a jak mi sie podobajom obydwa polki i sie podobajom terz islandzkie tusy grube to dobĹźe czy nie dobĹźe? _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| vandall1
| Dołączył: 05 Maj 2008 | Posty: 223 | Skąd: Kpv,Gdynia |
|
Wysłany: 2 Paź 2008, 16:30 Temat postu: |
|
|
Viking!
Ty jesteĹ spoko goĹciu, wiÄc olej...
Wiele razy siÄ tu przekonaĹem,ze zamiast dyskusji jest wzajemne dopier...siÄ,ujscie frustracji i zĹych emocji.Polskie piekieĹko w ktĂłrym juĹź mi siÄ nie chce...
Fajnie byĹo i juz ĹźaĹujÄ,ze wyjeĹźdĹźam,hahahaha.Jako najemnik jednak muszÄ.WrĂłcÄ moze kiedyĹ do:
-paskudnego jedzenia,
-gorzkich sĹodyczy,
-ĹmierdzÄ
cej wody,
-okropnej pogody,
-nudnej codziennoĹci,
-brzydkich kobiet,
-drogiej wĂłdki i fajek _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Paź 2008, 17:55 Temat postu: |
|
|
Widzisz rodaku jak fortuna kolem sie toczy, wiec odpowiem Ci grzecznie nie osmieszajac Cie nie kpiac z Ciebie
zycie w teh chwili pod zadnym wzgledem nie jest tutaj lepsze niz w Polsce nawet pod wzgledami ekonomicznymi o ktore Ci chyba chodzi i chodzilo bo nie sadze ze nawet Twoja bujna wyobraznia moze pozwolic Ci uwierzyc ze cos tu jest lepsze niz w Polsce poza wzgledami ekonomicznymi no chyba ze jestes zboczony.
Przeczytaj sobie swoje posty, jak doradzales rodakom jak szydziles wiele razy kpiles nacjonalizujac swoje wypowiedzi szydzac ze swojej Ojczyzny i Polakow.Twoje rady tez byly niczego sobie.
Jesli chcesz wiedziec dlaczego tu jestem a nie w PL i ile dziesiat lat bedziesz musial tyrac z mama zeby miec tyle co ja pod warunkiem ze ja bede lezal brzuchem a euro bedzie musialo kosztowac 85 koron to zapraszam na prv umowimy sie na randke i CI zdradze.
Mimo wszystko zycze CI powodzenia.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| vandall1
| Dołączył: 05 Maj 2008 | Posty: 223 | Skąd: Kpv,Gdynia |
|
Wysłany: 2 Paź 2008, 18:47 Temat postu: |
|
|
Ĺeee-bart,Ty pisz do kogo pijesz,bo chyba nie do mnie  _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 2 Paź 2008, 21:49 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Jesli chcesz wiedziec dlaczego tu jestem a nie w PL i ile dziesiat lat bedziesz musial tyrac z mama zeby miec tyle co ja pod warunkiem ze ja bede lezal brzuchem a euro bedzie musialo kosztowac 85 koron |
No cóş pozostaje mi tylko tyraÄ i ĹźyÄ w zazdroĹci Ĺźe Bartowi siÄ tak wspaniale powodzi.
BÄ
dĹş tak Ĺaskaw i nie czepiaj siÄ mojej Mamy. JeĹźeli Twoja inteligencja jest na tyle niska Ĺźe nie potrafisz mnie obraziÄ nie wciÄ
gajÄ
c jej w to, to nie dyskutuj.
A teraz idÄ ĹataÄ maskÄ od mojego autka Ĺźeby na grudzieĹ byĹa gotowa. _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| siewa26 OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 29 Maj 2005 | Posty: 814 | Skąd: pUstka |
|
Wysłany: 2 Paź 2008, 22:15 Temat postu: |
|
|
[OFFF T] Witam, wtrÄ
ce swoje trzy grosze, do tej jaĹowej dysputy stronie... z trudem da siÄ to wytrzymaÄ, gdybym miaĹ psa i umiaĹby czytaÄ to zapene popeĹniĹ by sepuku...
P.S. zaĹóşcie sobie Topic w delirium |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 9:23 Temat postu: |
|
|
lepiej zmienic nazwe calego forum na delirium. ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
 | Dołączył: 10 Maj 2006 | Posty: 492 | Skąd: z piekĹa |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| Bartek
| Dołączył: 06 Lip 2007 | Posty: 129 | Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 13:25 Temat postu: |
|
|
Ja sie juz poddalem.....
Czesc osob pracujaca zaagrnica nie wraca do kraju poniewaz nie jest w PL doceniana za prace.
W niektorych pracach widac usmiech kierownika na twarzy.... zadowolenie... kierownicy doceniaja... bo pracujemy tutaj za grosze.... teraz widac jak zaczyna sie podlizywanie kierownikow do pracownikow bo czesc firm jest bardzo od Nas uzalezniona - tylko polak w pracy moze zastapic polaka...
Wtracilem swoja filozofie...
Jak wyjedziemy to moze nas wreszcie docenia.... ile potu zastawilismy na Ice...
http://video.google.pl/videoplay?docid=-4102834161799863953&ei=6ZDZSK3aCIvSjgL3_821Ag&q=elektryczne+gitary+koniec&vt=lf&hl=pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
 | Dołączył: 10 Lut 2007 | Posty: 484 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 19:14 Temat postu: |
|
|
Mr TIG napisał: | a Ĺźe czasem moje argumenty byĹy miaĹźdĹźÄ
ce? |
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 19:45 Temat postu: |
|
|
Grazyna napisał: | Teraz wiele PolakĂłw pakuje siÄ do Polski, bo ekonomicznie im sie nie opĹaca. Ludzie szybko przyzwyczajajÄ
siÄ do dobrego, a przecieĹź wiadomo wszystko co dobre nie trwa wiecznie. MoĹźe trzeba pomysleÄ , sporo mogĹem zarobiÄ przez x lat , teraz wracam do rodziny. I bÄ
dzcie wdziÄczni losowi,Ĺźe mieliĹcie moĹźliwoĹÄ poznaÄ egzotyczny kraj i zarobiÄ kasÄ. Niech nie przemawia przez Was polskie narzekanie i pazernoĹÄ!!! A ,Ĺźe ktoĹ taki jak Viking jest tutaj , to ja siÄ bardzo cieszÄ, bo przez takich ludzi Ĺźycie jest piÄkniejsze i peĹniejsze. Pozdrawiam Vikinga i dziÄkujÄ za to Ĺźe poprzez swoje zdjÄcia pokazaĹ jaka Islandia potrafi byÄ piÄkna, i Ĺźe w Ĺźyciu nie liczy siÄ tylko kasa!!!!! |
Grazyna, jak zwykle w sedno
viking napisał: | Ty Bart naprawdÄ jesteĹ "MaĹym CzĹowieczkiem" i szlag CiÄ trafia jak komuĹ powodzi siÄ lepiej i nie narzeka i aby siÄ dowartoĹciowaÄ starasz siÄ mnie oĹmieszyÄ.
(...)
Powiem Ci jeszcze raz. Podoba mi siÄ na Islandii Ĺźycie. UwaĹźam Ĺźe jest ono lepsze od tego w Polsce, ale i Ty teĹź tak musisz uwaĹźaÄ skoro tutaj jesteĹ. |
bart napisał: |
zycie w teh chwili pod zadnym wzgledem nie jest tutaj lepsze niz w Polsce nawet pod wzgledami ekonomicznymi o ktore Ci chyba chodzi i chodzilo bo nie sadze ze nawet Twoja bujna wyobraznia moze pozwolic Ci uwierzyc ze cos tu jest lepsze niz w Polsce poza wzgledami ekonomicznymi no chyba ze jestes zboczony. |
takich "zboczencow" jest wiecej, zapewniam Cie
jesli Twoja ograniczona wyobraznia pozwoli Ci uwierzyc
bart napisał: | Jesli chcesz wiedziec dlaczego tu jestem a nie w PL i ile dziesiat lat bedziesz musial tyrac z mama zeby miec tyle co ja pod warunkiem ze ja bede lezal brzuchem a euro bedzie musialo kosztowac 85 koron to zapraszam na prv umowimy sie na randke i CI zdradze. |
o Dzizas, zaraz pekne..
To jest dopiero beznadziejna proba dowartosciowania sie..
Bartek napisał: | kierownicy doceniaja... bo pracujemy tutaj za grosze.... |
kto my?
Bartek napisał: | tylko polak w pracy moze zastapic polaka.... |
o tak, oczywiscie, tak, taaak... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| forlorn
| Dołączył: 24 Sie 2007 | Posty: 135 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 20:24 Temat postu: |
|
|
ja myĹle Ĺźe bart to ukryty gej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 21:06 Temat postu: |
|
|
No coĹź, pisaĹem tutaj juĹź o tym, Ĺźe Finacial Times ostrzegaĹ o tym, co moĹźe siÄ staÄ z islandzkÄ
gospodarkÄ
jeĹli ktĂłryĹ z kluczowych bankĂłw padnie...
Niniejszym chciaĹem wszystkim postujÄ
cym w tym temacie i wciÄ
Ĺź pozostajÄ
cych na Wyspie ĹźyczyÄ zdrowia i WesoĹych SwiÄ
t
Wszak pieniÄ
dze szczÄĹcia nie dajÄ
, tylko bodĹşce do... zmiany klimatu
Sjaumst  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 21:09 Temat postu: |
|
|
noz i do ryb wladco ciemnosci
a ty zabo paskudna krolewno sniezko obudz sie bo w Twoja wyobraznie i zboczenie juz nigdy nie przestane watpic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 21:13 Temat postu: |
|
|
bart napisał: | noz i do ryb wladco ciemnosci
a ty zabo paskudna krolewno sniezko obudz sie bo w Twoja wyobraznie i zboczenie juz nigdy nie przestane watpic. |
to tyle |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 21:19 Temat postu: |
|
|
dokladnie tyle
Ty niewyedukowany glupcze poczekaj jeszcze jeden dwa kwartaly i oprocz ryb w kieszeni bedziesz je mial na sniadanie obiad i kolacje.
teraz wez kalkulator i POKAZ NA CO CIE STAC buahhahaha
Konic z mojej strony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 21:39 Temat postu: |
|
|
bart napisał: | dokladnie tyle
Ty niewyedukowany glupcze poczekaj jeszcze jeden dwa kwartaly i oprocz ryb w kieszeni bedziesz je mial na sniadanie obiad i kolacje.
teraz wez kalkulator i POKAZ NA CO CIE STAC buahhahaha
Konic z mojej strony. |
o jezu, teraz to na powaznie juz, konkretnie mnie pojechales..
jezdziec apokalipsy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 3 Paź 2008, 21:42 Temat postu: |
|
|
zegnam cie trolu |
|
Powrót do góry |