Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| LUCYNA86 ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
| Do潮czy: 15 Wrz 2008 | Posty: 104 | Sk眃: Hafnariorður |
|
Wys砤ny: 27 Pa 2008, 17:20 Temat postu: |
|
|
ja bylam na zwolnieniach lekarskich od 4 miesiaca ciazy i pracodawca mi pracil potem jak mi juz nic nie przyslugowalo z pracy to moje zwiazki zawodowe,a po tych 6 miesiacach nie musisz koniecznie wracac do pracy to jest to tylko ze poprostu masz wrazie czego nadal swoje stanowisko w pracy. ,nie rozumiem dokladnie masowe??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| khvila
| Do潮czy: 03 Kwi 2007 | Posty: 14 | |
|
Wys砤ny: 27 Pa 2008, 17:53 Temat postu: |
|
|
wszyscy w firmie dostali wypowiedzenie, nawet co niektorzy szefowie, jakies ciecia budzetowe z tego co sie dowiedzialam. Ale jak skonczy sie macierzynskie i nie wroce do pracy to nikt mi nie bedzie chyba wtedy placil a tak bede miala pewnego kuronia. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| yasminum Og艂oszeniodawca zweryfikowany
| Do潮czy: 11 Pa 2006 | Posty: 322 | |
|
Wys砤ny: 27 Pa 2008, 18:49 Temat postu: |
|
|
Tak czy siak idz do zwiazkow a oni najlepiej pokieruja Cie co masz w tej sytuacji zrobic. _________________ W ma艂ych r膮czkach mie艣ci si臋 ca艂a mi艂o艣膰 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kula
| Do潮czy: 23 Pa 2008 | Posty: 42 | Sk眃: Keflavik |
|
Wys砤ny: 28 Pa 2008, 23:53 Temat postu: |
|
|
Czesc! Dziewczyny mo偶e macie do sprzedania lezaczek dla dziecka? Chcia艂abym sprzedac sukienke cia偶ow膮(z艂ota, raczej na jakies wyjscie) za 2500. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Paula
| Do潮czy: 28 Mar 2008 | Posty: 82 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 11:16 Temat postu: |
|
|
Kula, a na jaki etap ci膮偶y m/w ta sukienka? Ja jestem w 25 tygodniu i mam 艣redni brzuch. Szuka艂abym czego艣 eleganckiego- na 艣lub Napisz co艣 wi臋cej albo daj zna膰 kiedy bym mog艂a j膮 zobaczy膰. Aha, i co艣 mi si臋 wydaje, 偶e kilka stron wcze艣niej kto艣 chcia艂 sprzeda膰 le偶aczek. Pozdrawiam _________________ Even the stars look brighter tonight
Nothing's impossible
I still believe in love at first sight
Nothing's impossible (DM) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| marczelitto85
| Do潮czy: 16 Wrz 2008 | Posty: 23 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 11:42 Temat postu: help |
|
|
cze艣膰 dziewczyny!mam taki problem!jestem w trzecim miesi膮cu ci膮偶y i chyba mnie powia艂o i wywali艂o 偶e tak napisz臋 skwark臋!czy dostan臋 w aptece jak膮艣 ma艣膰 na to bezpieczn膮 dla mego stanu? i czy to jest gro藕ne?mo偶e to g艂upie pytania ale to pierwsza ci膮偶a.pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kula
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 11:42 Temat postu: |
|
|
Ja w nia wesz艂am w 20 tyg i pod koniec ciazy.jak chcesz to ci wysle poczta, zmierzysz jak bedzie pasowa艂a to przelejesz mi pieniazki a jak nie to odeslesz. chyba ze chcesz osobiscie ja odebrac i zmierzyc. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| zuzula666
| Do潮czy: 05 Lut 2008 | Posty: 410 | Sk眃: Reykjawik |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 12:18 Temat postu: |
|
|
Marchelitto chyba nie ma wielkoiego wyboru je艣li chodzi o leki dla ci臋偶arnych kobiet. Mo偶e spr贸b贸j si臋 dobrze wygrza膰. Kup sobie termofor no i wskakuj do 艂贸偶ka, pij jakie艣 ciep艂e herbatki, mo偶e ci przejdzie. Mi zawsze starcza艂o wygrzanie si臋  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
| Do潮czy: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Sk眃: Islandia |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 12:35 Temat postu: |
|
|
A mo偶e rozpoczniemy nowy w膮tek np. Mamy na Islandii. _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| marczelitto85
| Do潮czy: 16 Wrz 2008 | Posty: 23 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 12:35 Temat postu: |
|
|
dzi臋ki w najgorszym wypadku zakupi臋 cebule albo czosnek i zaczn臋 sie smarowa膰 ale na sam膮 my艣l o tym ... fuj fuj pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
| Do潮czy: 22 Sty 2006 | Posty: 293 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 12:39 Temat postu: |
|
|
Grazyna napisa: | A mo偶e rozpoczniemy nowy w膮tek np. Mamy na Islandii. |
podoba mi sie ten pomysl  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kula
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 12:49 Temat postu: |
|
|
mi tez sie podoba |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| zuzula666
| Do潮czy: 05 Lut 2008 | Posty: 410 | Sk眃: Reykjawik |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 13:18 Temat postu: |
|
|
oj z tym czosnkiem to bym odradza艂a. Czosnek podwyzsza ci艣nienie. W ci膮偶y lepiej go unika膰
A z tym w膮tkiem o mamach bardzo mi sie podoba, ale nie wiem czy wypali, w sumie ka偶da z nas sie juz przyzwyczaila do tego w膮tku zawsze warto spr贸bowa膰  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Paula
| Do潮czy: 28 Mar 2008 | Posty: 82 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 13:58 Temat postu: |
|
|
Kula, a mo偶e jak膮艣 fotk臋 mi wy艣lesz? Bo nie wiem czy si臋 nada na 艣lub ta sukienka. W sumie, b臋d臋 te偶 w keflaviku 18 listopada, ale bardzo p贸藕no, bo odbieram kole偶ank臋 z lotniska..
A co do termoforu, to te偶 ostro偶nie. Mi lekarz z Polski nie poleca艂 u偶ywania termoforu. Nie przyk艂ada膰 blisko brzuszka i plec贸w, bo mo偶e wywo艂a膰 skurcze. Ale nogi jak najbardziej. Popieram Zuzul臋, pole偶e膰 i si臋 wygrza膰. Prawie ka偶de lekarstwo mo偶e by膰 szkodliwe dla dzidziusia, zw艂aszcza na pocz膮tku ci膮偶y.Zdr贸wka 偶ycz臋! _________________ Even the stars look brighter tonight
Nothing's impossible
I still believe in love at first sight
Nothing's impossible (DM) |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| KO
 | Do潮czy: 10 Maj 2006 | Posty: 492 | Sk眃: z piek艂a |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 13:59 Temat postu: |
|
|
Grazyna napisa: | A mo偶e rozpoczniemy nowy w膮tek np. Mamy na Islandii. |
Pami臋taj, 偶e jest kryzys. Wi臋c raczej w膮tek "nie mamy na islandi"
;-)
Pozdr贸wka _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| kula
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 14:10 Temat postu: |
|
|
Paula , podaj e-mail to ci wysle fotke |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
| Do潮czy: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Sk眃: Islandia |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 14:24 Temat postu: |
|
|
Ale dzieci mamy dostatek. Jest takie stare powiedzenie."B贸g da艂 nam dzieci to i da na dzieci".  _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| misha
 | Do潮czy: 29 Kwi 2008 | Posty: 105 | |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 14:32 Temat postu: |
|
|
B贸g wam dal? Dziwne ja swoje z zona robilem i analogicznie do tego sami teraz musimy na nie zarabiac. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Arina
 | Do潮czy: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Sk眃: Keflavik |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 16:38 Temat postu: |
|
|
misha cos taki doslowny  _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Arina
 | Do潮czy: 16 Sty 2007 | Posty: 388 | Sk眃: Keflavik |
|
Wys砤ny: 29 Pa 2008, 16:44 Temat postu: |
|
|
Ja jescze nie rodze ( do grudnia mam jeszcze czas) jednak trafilam do szpitala w sobote i przetrzymano mnie az do poniedzialku . Dostalam strasznych boli brzucha , skurcze i nie moglam sie wyprostowac . Zrobiono mi wszystkie badania , wyszly pozytywnie , dzidzius zdrowy , wszsytko ok . Ginekolog w poniedzialek obejrzal dzidzi , juz jest glowka w dol . Stwierdzono iz to przemeczenie , narazie nic mi nie dali na zatrzymanie porodu , jak to mowia natura sama sie uspokoi ale pocieszono mnie , ze pewnie trafie jeszcze nie raz . Ginekolog powiedzial , ze jesli bedzie taka potrzeba to dadza zastrzyk lub tabletki na zzatrzymanie . Jakos narazie jestemw domu i oszczedzam sie , wiedzac ,ze teraz "siedze na bombie"  _________________ Dziekuje wiatru ,bo chroni mnie przed sloncem  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|