reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna

ICELAND.PL :: Islandia - strona g艂贸wna portalu

ZANIM CO艢 NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEI KTO CI OBRA疉 LUB MIE REGULAMIN, NIE DAJ SI SPROWOKOWA, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U縴tkownicyU縴tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼iZaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼i   

Por贸d na Islandii
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 314, 315, 316  Nast阷ny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat  
Autor Wiadomo舵
julci3k
Go舵
PostWys砤ny: 1 Gru 2008, 12:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serdeczne gratulacje dance a czy Twoj synek ma juz imie? Smile
Powr髏 do g髍y
mikolaj

Do潮czy: 12 Kwi 2008
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 1 Gru 2008, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ju偶 ma nazywa si臋 Rafa艂.
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Wy秎ij email
LUCYNA86
ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
Do潮czy: 15 Wrz 2008
Sk眃: Hafnariorður
PostWys砤ny: 1 Gru 2008, 14:10    Temat postu: . Odpowiedz z cytatem

gratulacje mikolaj,moja mala ma juz 3tyg i do tej pory daje mi popalic w nocy szczegolnie bo nie chce spac i od narodzin caly czas chce byc na raczkach juz prubowalam wszystkiego ale nic Sad
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Wy秎ij email Numer GG
Magda77

Do潮czy: 10 Lip 2008
PostWys砤ny: 1 Gru 2008, 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miko艂膮j gratuluj臋 i 偶ycz臋 du偶o zdr贸wka dla Rafa艂ka Very Happy

LUCYNA a czy przypadkiem Twoja c贸rcia nie jest po prostu g艂odna w nocy?? Ja mia艂am ten sam problem, znikn膮艂 jak zacz臋艂am odciga膰 mleko rano, gdy mam go w nadmiarze i podawa膰 jako dodatkow膮 porcj臋 wieczorem. Je艣li i to jest mu za ma艂o czasami ratuj臋 si臋 SMA i wtegy odp艂ywa ju偶 podczas jedzenia Smile
B臋d臋 trzyma艂a za Ciebie kciuki i 偶ycz臋 przespanych nocy Very Happy Very Happy
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Numer GG
LUCYNA86
PostWys砤ny: 1 Gru 2008, 20:53    Temat postu: þ Odpowiedz z cytatem

magda ja swoja mala przystawiam za kazdym razem jak placze mi w nocy,mala je i przybiera na wadze ale czasem widze ze nie jest glodan bo odpycha mi piers albo jak je to sie jej duzo ulewa bo chyba jest przepelniona mlekiem,mleko mam duzo ale cos nie moge odciagac pokarmu nawet jak mam pelne piersi raz mi sie udalo tylko 30ml ale to w 2 dni,pilam goraca cherbatke i kakao ale nic nie pomoglo jak nacisne na piersi to idze duzo ale jak odciagam to kiepsko,polozna mi mowila ze mala poprostu chce mnie czuc i dlatego ona na rekach chce byc ale ja mysle ze nie bo ona to by chciala 24h a ja tak nie moge
Powr髏 do g髍y
kula

Do潮czy: 23 Pa 2008
Sk眃: Keflavik
PostWys砤ny: 2 Gru 2008, 0:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lucyna. gdy placze w nocy twoja ma艂a to spr贸buj ja wziasc na raczki i pomasowac jej plecki lub postukac, az sie odbije. czasami mleko gdzies zalega na zo艂膮dku. albo za duzo w dzien spi, ja swija na pocztaku budzilam w dzien nawet na pare minut, zeby nie mylila pozniej dnia z noca.
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵
Grazyna

Do潮czy: 06 Gru 2005
Sk眃: Islandia
PostWys砤ny: 2 Gru 2008, 9:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

M贸j Maksio te偶 walczy艂 ,偶ebym ci膮gle si臋 nim zajmowa艂a. Teraz gdy mine艂y dwa miesi膮ce zmieni艂 si臋 radykalnie z ma艂ego p艂aczka zamieni艂 si臋 na bardzo radosnego i "samodzielnego" bobaska. Male艅stwa maj膮 cz臋sto ogromn膮 potrzeb臋 dotyku i trzeba im je da膰.
Grazyna

PostWys砤ny: 2 Gru 2008, 9:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na stronie www.edziecko.pl mo偶na przeczyta膰 artyku艂 pt: "Najpierw mi艂o艣膰 " i " Potrzeba dotyku". Namawiam do lektury wielu zamieszczonych tam artyku艂贸w, chocia偶 z niekt贸rymi nie doko艅ca si臋 zgadzam niestety.
Cassandra
Go舵
PostWys砤ny: 2 Gru 2008, 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Smile Mam pytanie.Jak jest p艂acone,za zwolnienie lekarskie,w czasie ci膮zy?Za wszelkie informacje,bardzo dzi臋kuj臋 Smile
Powr髏 do g髍y
kathyn

Do潮czy: 06 Mar 2006
Sk眃: Mosfellsbaer
PostWys砤ny: 3 Gru 2008, 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam mam do sprzedania ciuszki dla male艅stwa rozm.50-56 miedzy innymi 3 pajacyki, 2 czapeczki, 2 sztk spioszk贸w, 8 sztk bod贸w, 5 szk kaftanik贸w wszytko sprzedam za 2.000 isk ciuszki sa niezniszczone,w bardzo dobrym stanie ,jesli ktos jest zaineresowany prosze o kontakt pod 6614279
Powr髏 do g髍y
Grazyna

PostWys砤ny: 4 Gru 2008, 1:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ksi膮偶ka napisana przez Nicola Willand pt. Gimnastyka razem z dzieckiem . Dla wszystkich mam kt贸re, chc膮 szybko odzyska膰 form臋 i nawet figur臋 po porodzie.
LUCYNA86
PostWys砤ny: 4 Gru 2008, 14:19    Temat postu: þ Odpowiedz z cytatem

hej GRAZYNA a ta ksiazka do masz do sprzedania czy mozna ja gdzies kupic i czy ona jest po polsku????????????
Powr髏 do g髍y
julci3k
Go舵
PostWys砤ny: 4 Gru 2008, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co do ksiazeczek to polecam serdecznie "Usnij wreszcie" dla mam, ktorych pociechy maja problemy z zasypianiem. Bardzo pozyteczna. Mozna ja przeczytac tutaj:
http://vanilka.republika.pl/usnij.htm
Powr髏 do g髍y
Grazyna

PostWys砤ny: 4 Gru 2008, 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest po polsku oczywi艣cie, ja j膮 zakupi艂am w ksi臋garni internetowej sportowej, kosztowa艂a 24 z艂. Ja nauczona niedouctwem naszych rodak贸w wiem,偶e trzeba j膮 wys艂a膰 komu艣 w Polsce, a dopiero ta osoba wysy艂a ksi膮偶k臋 w kopercie kopertowej i tak w ci膮gu tygodnia masz ksi膮偶eczk臋 ju偶 u siebie. Nie radz臋 nikomu ,偶eby podawa膰 adres islandzki, bo ja ju偶 dwa razy mia艂am z tym problemy, bo Baran lub Baranica wysy艂aj膮 do Irlandii zamiast do Islandii, to szokuj膮ce ale prawdziwe!!! A potem to normalnie takie bagno,偶e szkoda czasu opowiada膰. Evil or Very Mad
Arina

Do潮czy: 16 Sty 2007
Sk眃: Keflavik
PostWys砤ny: 5 Gru 2008, 3:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

24 grudnia mam urodzic , to bedzie chlopczyk . W zwiazku z czym chce sprzedac ciuszki dla dziewczynki od noworodka do 2 latek . Ceny rozne od 100 koron do 1100. Spioszki , body , sukienusie , spodnie , buciki, czapeczki , kocyk, zestawy (spodenki i bluzeczka) pizamki ,komplet poscieli , bluzy , rajstopki , skarpetki ....... Mysle iz nic nie pominelam . Zainteresowane osoby Prosze na priv Smile
pazura0311

Do潮czy: 13 Kwi 2008
Sk眃: Bia艂ystok
PostWys砤ny: 5 Gru 2008, 18:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam
zupe艂nie jestem zielony moja 偶ona bedzie w po艂owie lipca rodzi膰 chcia艂bym si臋 poradzi膰 co najlepiej wynaj膮膰 w rejkiaviku bo chcemy przed terminem porodu jecha膰 do rejkiaviku 偶eby tam urodzi艂膮 bo s艂ysza艂em 偶e w 7 miesi膮cy nie wezm膮 kobiety na samolot
Powr髏 do g髍y
zuzula666

Do潮czy: 05 Lut 2008
Sk眃: Reykjawik
PostWys砤ny: 5 Gru 2008, 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale w jakim sensie wynaj膮膰 i nie zrozumia艂am czy wy jestescie juz na islandii czy dopiero si臋 tam wybieracie?? Kobieta mo偶e lata膰 samolotem do 34 tygodnia ci膮偶y i potrzebne jest wtedy za艣wiadczenie od lekarza 偶e mo偶e lata膰. Je艣li si臋 dopiero wybieracie na Islandi臋 troszk臋 b臋dzie was kosztowa艂 por贸d chyba 偶e b臋dziecie powy偶ej 6 miesi臋cy tam przed porodem.
Powr髏 do g髍y
beciaisl

Do潮czy: 29 Cze 2008
PostWys砤ny: 6 Gru 2008, 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam!!! mam pytanie czy mlode mamusie na maciezynskim dostaly jzu dodatek grudniowy??
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Numer GG
zuzula666

Do潮czy: 05 Lut 2008
Sk眃: Reykjawik
PostWys砤ny: 6 Gru 2008, 13:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Becia chodzi ci o bonus 艣wi膮teczny?? Ja by艂am w Eflingach w poniedzia艂ek i kobieta powiedzia艂a mi 偶e bonus nale偶y si臋 i powinien zosta膰 wyp艂acony do 15 grudnia. Zobaczymy jak bedzie w praktyce Evil or Very Mad
Powr髏 do g髍y
mikolaj

Do潮czy: 12 Kwi 2008
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 6 Gru 2008, 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja dostalam, wyplaci艂 mi m贸j szef bo rodzilam 24.11, takze mam ten dodatek na listopadowej launie.
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Wy秎ij email
Wy秝ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 314, 315, 316  Nast阷ny
Strona 96 z 316

Skocz do:  
Nie mo縠sz pisa nowych temat體
Nie mo縠sz odpowiada w tematach
Nie mo縠sz zmienia swoich post體
Nie mo縠sz usuwa swoich post體
Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chi駍ka, tajska, indyjska, japo駍ka, wietnamska itd.