| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
| Dziadek ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
| | Do³±czy³: 09 Sie 2007 | | Posty: 149 | | Sk±d: Hafnarfjordur |
|
Wys³any: 26 Lut 2008, 2:06 Temat postu: Poszukuje muzyków do wspólnego muzykowania. |
|
|
Poszukuje muzyków do wspólnego muzykowania.
Gram na gitarze akustycznej,elektrycznej,basie i congach.
Mam doświadczenie muzyczne i sceniczne.
Preferuje ogólnie pojęty rock ale jestem otwarty na inne gatunki muzyczne.(Reykjavik i okolice)
AMATOROM DZIĘKUJE.
Zapraszam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | | Do³±czy³: 09 Sty 2008 | | Posty: 251 | | Sk±d: Kopavogur |
|
Wys³any: 26 Lut 2008, 21:59 Temat postu: |
|
|
| niezły z Ciebie gagatek, chciałeś grać , odnowiłem Ci bas, pomalowałem, bo myślałem że będziemy grali, ale jak Cię można traktować poważnie jak zawinąłeś się bez słowa i nie dajesz znaku życia ? to nie stan wojenny-telefony dziłają, można było zadzwonić i powiedzieć że Ci nie pasuje, poza tym jak sobie wyobrażasz granie jeśli Ty spotykać się możes co trzeci weekend? kto będzie grał w tygodniu? jestem dziadek na Ciebie strasznie wkurw.....ny bo wygłąda mi na to że znowu szukasz jelenia, zawracasz ludzom cztery litery o graniu, zacznij od siebie kup sprzęt...wykaż wolę , a nie gadasz "jak będzie mi pasowało to kupię sprzęt..." już dwa miesiące kupujesz... mi zależy na graniu , kupuję sprzęt bo chcę grać i gram... a Ty kombinujesz jak koń pod górę... mam nadzięję że nikt więcej nie da się nabrać.... wydawało mi się że spoko gość z Ciebię -tylko mi się wydawało.... teraz , nawet do mnie nie dzwoń... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
| Aga
| | Do³±czy³: 12 Lip 2007 | | Posty: 36 | |
|
Wys³any: 27 Lut 2008, 19:56 Temat postu: |
|
|
| szczur4x4 napisa³: | | niezły z Ciebie gagatek, chciałeś grać , odnowiłem Ci bas, pomalowałem, bo myślałem że będziemy grali, ale jak Cię można traktować poważnie jak zawinąłeś się bez słowa i nie dajesz znaku życia ? to nie stan wojenny-telefony dziłają, można było zadzwonić i powiedzieć że Ci nie pasuje, poza tym jak sobie wyobrażasz granie jeśli Ty spotykać się możes co trzeci weekend? kto będzie grał w tygodniu? jestem dziadek na Ciebie strasznie wkurw.....ny bo wygłąda mi na to że znowu szukasz jelenia, zawracasz ludzom cztery litery o graniu, zacznij od siebie kup sprzęt...wykaż wolę , a nie gadasz "jak będzie mi pasowało to kupię sprzęt..." już dwa miesiące kupujesz... mi zależy na graniu , kupuję sprzęt bo chcę grać i gram... a Ty kombinujesz jak koń pod górę... mam nadzięję że nikt więcej nie da się nabrać.... wydawało mi się że spoko gość z Ciebię -tylko mi się wydawało.... teraz , nawet do mnie nie dzwoń... |
ble ble ble
to ty miałeś zadzwonić a nie ja(tak umiawialiśmy się przy ostatniej rozmowie) ..a poza tym nie obiecywałem Ci ,że będę z Tobą grał.
Kupie piec jak będzie PO CO bo puki co"nie widze " takiej potrzeby ....hahaha
ja sie nie prosiłem o odnawianie gitary !!!(ale dziękujjjjje bardzo)
a niezły to z Ciebie GAGATEK bo to ty szukasz basisty za moimi plecami od DAWNA ......papapa
-------------------------------------------------------------------------------------
MIEĆ SPRZĘT TO NIE WSZYSTKO !!!
tak jak NIE NARTY CZYNIĄ NARCIARZA !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wys³any: 27 Lut 2008, 20:02 Temat postu: |
|
|
| Aga napisa³: | | szczur4x4 napisa³: | | niezły z Ciebie gagatek, chciałeś grać , odnowiłem Ci bas, pomalowałem, bo myślałem że będziemy grali, ale jak Cię można traktować poważnie jak zawinąłeś się bez słowa i nie dajesz znaku życia ? to nie stan wojenny-telefony dziłają, można było zadzwonić i powiedzieć że Ci nie pasuje, poza tym jak sobie wyobrażasz granie jeśli Ty spotykać się możes co trzeci weekend? kto będzie grał w tygodniu? jestem dziadek na Ciebie strasznie wkurw.....ny bo wygłąda mi na to że znowu szukasz jelenia, zawracasz ludzom cztery litery o graniu, zacznij od siebie kup sprzęt...wykaż wolę , a nie gadasz "jak będzie mi pasowało to kupię sprzęt..." już dwa miesiące kupujesz... mi zależy na graniu , kupuję sprzęt bo chcę grać i gram... a Ty kombinujesz jak koń pod górę... mam nadzięję że nikt więcej nie da się nabrać.... wydawało mi się że spoko gość z Ciebię -tylko mi się wydawało.... teraz , nawet do mnie nie dzwoń... |
ble ble ble
to ty miałeś zadzwonić a nie ja(tak umiawialiśmy się przy ostatniej rozmowie) ..a poza tym nie obiecywałem Ci ,że będę z Tobą grał.
Kupie piec jak będzie PO CO bo puki co"nie widze " takiej potrzeby ....hahaha
ja sie nie prosiłem o odnawianie gitary !!!(ale dziękujjjjje bardzo)
a niezły to z Ciebie GAGATEK bo to ty szukasz basisty za moimi plecami od DAWNA ......papapa
-------------------------------------------------------------------------------------
MIEĆ SPRZĘT TO NIE WSZYSTKO !!!
tak jak NIE NARTY CZYNIĄ NARCIARZA !!! |
DZIADEK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wys³any: 27 Lut 2008, 20:43 Temat postu: |
|
|
| teraz beda Sobie wyrzucac, na forum....... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
| szczur4x4
 | | Do³±czy³: 09 Sty 2008 | | Posty: 251 | | Sk±d: Kopavogur |
|
Wys³any: 27 Lut 2008, 20:55 Temat postu: |
|
|
cześc Tomek, nikt nie będzie nic wrzucać ... spodziewałem się tego.... Twój piec już gotowy...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wys³any: 27 Lut 2008, 20:58 Temat postu: |
|
|
| szczur4x4 napisa³: | cześc Tomek, nikt nie będzie nic wrzucać ... spodziewałem się tego.... Twój piec już gotowy...  |
ciekawe.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wys³any: 11 Mar 2008, 23:58 Temat postu: Re: Poszukuje muzyków do wspólnego muzykowania. |
|
|
| Dziadek napisa³: | Poszukuje muzyków do wspólnego muzykowania.
Gram na gitarze akustycznej,elektrycznej,basie i congach.
Mam doświadczenie muzyczne i sceniczne.
Preferuje ogólnie pojęty rock ale jestem otwarty na inne gatunki muzyczne.(Reykjavik i okolice)
AMATOROM DZIĘKUJE.
Zapraszam |
NIEAKTUALNE  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|