Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 10:38 Temat postu: Re: |
|
|
dariuszr napisał: | no Ĺadnie nie moge uwierzyÄ Ĺźe rubryka z dziaĹem deportacji siÄ rozrasta i na dodatek ktoĹ dobry kit tu sprzedaĹ a plus jest jeden Ĺźe chociaĹź turboneta i Sxxxxn ma gdzie siÄ udzielaÄ  |
Stopnia z bystroĹci nie chciaĹabym Ci wystawiaÄ
Raptem kilka postĂłw wczeĹniej coĹ napisaĹeĹ i na innych stronach w tym temacie rĂłwnieĹź siÄ wypowiadaĹeĹ aĹź tu nagle strasznie mocno siÄ dziwisz, Ĺźe temat siÄ rozrasta...
Ale siÄ ubawiĹam
WracajÄ
c do tematu deportacji to myĹlÄ, Ĺźe najproĹciej tym najbardziej zainteresowanym byĹoby skontaktowaÄ siÄ z konsulem i zapytaÄ o iloĹÄ deportowanych rodakĂłw. O ile moĹźe udzieliÄ takich informacji oczywiĹcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
 | Dołączył: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Skąd: RKV |
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 13:34 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | czytalem, czytalem , i nie wytrzymalem , po pierwsze: turboneta, to Twoje zdiecie na awatarze? , po drugie: mkwr45 , nie krytykuj az tak bardzo turbonety za to ze wrzucila wszystkich do jednego wora, pewnie nie bylo to jej zamiarem ale w ferworze dyskusji tak sie zdarza | przeczytaj jeszcze raz i zauwaĹź, Ĺźe nie przypadkiem udaĹo jej sie wrzuciÄ wszystkich w jeden wĂłr...to jest juĹź wypaczona w pewien sposĂłb psychika, a turboneta w niemal kaĹźdym poĹcie bije sie o swoje racje twarda sztuka jest  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 13:38 Temat postu: |
|
|
jesli tez tak ladna jak twarda to no, no ,no  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 13:44 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | jesli tez tak ladna jak twarda to no, no ,no  | eeee, Sxxxxn wylooozuj troche, bo sie zmeczysz pzdr _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 13:57 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | jesli tez tak ladna jak twarda to no, no ,no  |
A to akurat nie ma Ĺźadnego znaczenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4 Cze 2009, 23:35 Temat postu: |
|
|
oj, nie badz taka skromna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 14:51 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | czytalem, czytalem , i nie wytrzymalem , po pierwsze: turboneta, to Twoje zdiecie na awatarze? , po drugie: mkwr45 , nie krytykuj az tak bardzo turbonety za to ze wrzucila wszystkich do jednego wora, pewnie nie bylo to jej zamiarem ale w ferworze dyskusji tak sie zdarza, po trzecie: dariuszr, oprocz kursu jezyka islandzkiego proponuje jako przedmiot dodatkowy jezyk polski , po czwarte: patryk23l, faktycznie, takie sa fakty, po piate: Basajew, wiem ze Czeczeni to narod przestepcow, ale nie nawoluj tu do darzenia szacunkiem zlodzieji, po szoste: 3KO27, jak do tej pory to deportowano jednego polskiego bandyte, chyba rok temu. Ale sie rozpisalem, to pewnie po landi  |
a TY Sxxxxn nie badz znowu taki madry...przynajmniej tych co pracuja na czarno stac na wodke ze sklepu i nie pija tego scierwa LANDY ktora mozg wypala...uwazaj bo juz zaczyna widac to po Twoich tekstach...
Blessssss.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 14:59 Temat postu: |
|
|
z tÄ
landÄ
to faktycznie, wiekrza dawka chamuje rozwuj neuronĂłw podobno heh _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Julius
| Dołączył: 20 Kwi 2009 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 16:39 Temat postu: |
|
|
Turboneta, jakas trÄ
cona jesteĹ... jak czytam te bezedury, to az dziw bierze, ze mozna tak ograniczonym byc.... ja proponuje wszystkie zarobione pieniadze oddawac na rzecz panstwa, moze szybciej sie podniesie:)
Nie wiem czy zauwazyliscie, ale dzis idealy naszych ojcow, czyli ciezka praca, uczicwosc i tym podobne nijak sie maja do rzeczywistosci... dzis liczy sie ten, kto najmniej robi a najwiecej gada i potrafi wziac co swoje, obojetnie czy zgodnie z prawem czy nie. Gadanie Turbonety pokazuje, ze wyrwala sie z jakiegos xxxx na mazurach i do tej pory nie nauczyla sie zycia... Ktos tu madrze napisal, ze islandczyk zbyt rozgarniety nie jest, ale jesli chodzi o kase, to wie co robic... i zeruja tacy na naiwnych polakach przepelnionych komunistycznyi idealami.
Jesli turbonetce wystarczy mieszkanie z kredytem do 80 i jakies nedzne grosze, to powodzenia... tylko nie mecz reszty tymi xxxxxxx, co to w kazdym poscie na tym forum umieszczasz.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 16:43 Temat postu: |
|
|
Julius napisał: | Gadanie Turbonety pokazuje, ze wyrwala sie z jakiegos xxxx na mazurach i do tej pory nie nauczyla sie zycia... | ja jestem z piÄknego xxxx na mazurach daje jakos rade, ale chyle czoĹo przed miszczuniem urodzinym w mieĹcie  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 16:46 Temat postu: |
|
|
No niestety nie jestem z xxxx na Mazurach...niestety, bo to przepiÄkne rejony
KaĹźdy ma swoje priorytety...ci ktĂłrzy chcÄ
kraĹÄ niech kradnÄ
i oszukujÄ
...ja pozwolÄ sobie ĹźyÄ zgodnie ze swoimi zasadami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Julius
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 16:50 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisał: | ja jestem z piÄknego xxxx na mazurach daje jakos rade, ale chyle czoĹo przed miszczuniem urodzinym w mieĹcie  |
Ciezko zalapac metafore niecwiczonemu umyslowi, nie?
---------------------------
Turbonetko, zyj sobie jak chcesz, ale oszczedz tego belkotu w kazdym poscie... dostalas wypowiedzenie, czy w ciazy jestes ze tyle casu masz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 16:56 Temat postu: |
|
|
Julius napisał: | mkwr45 napisał: | ja jestem z piÄknego xxxx na mazurach daje jakos rade, ale chyle czoĹo przed miszczuniem urodzinym w mieĹcie  |
Ciezko zalapac metafore niecwiczonemu umyslowi, nie?
---------------------------
Turbonetko, zyj sobie jak chcesz, ale oszczedz tego belkotu w kazdym poscie... dostalas wypowiedzenie, czy w ciazy jestes ze tyle casu masz? | bardzo prosto metaforyzowaÄ takiemu wielkiemu geniuszowi widze, ciezej jednak robiÄ to ze smakiem w sposĂłb ktĂłry nie oĹmieszaĹby, a pokazywaĹ wyĹźszoĹÄ intelektu.....ehhh JULIUS nie przeceniaj sie  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Julius
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 17:11 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisał: | bardzo prosto metaforyzowaÄ takiemu wielkiemu geniuszowi widze, ciezej jednak robiÄ to ze smakiem w sposĂłb ktĂłry nie oĹmieszaĹby, a pokazywaĹ wyĹźszoĹÄ intelektu.....ehhh JULIUS nie przeceniaj sie  |
Odnoszac sie do mazurskich dziur, to jest w tym duzo prawdy... powiedz kolego ilu Twoich znajomych z rodzinnej miejscowosci prezentuje jakikolwiek poziom? Nie ma tam amatorow taniego wina? staczy naroĹźnych, wszyscy wyslawiaja sie piekna polszczyzna i maja szeroka wiedze o swiecie... ? Jesli tak wspaniale tam jest, to chyba nie o tych samych mazurach mowimy... ze piekne to piekne, ale realia sa jakie sa... Nie ciagnijmy tego juz wiecej, tez lubie mazury, ale nie robmy "raju na ziemi" z tej krainy.
Zeby nie offtopowac zupelnie, zastanowicie sie tez chwile nad prawem, czy jest rowne dla kazdego?
Ostatni artykul o odszkodowaniach dla ludzi znanych pokazuje to bardzo dobitnie... sady przyznaja im po kilkadziesiat tysiecy odszkodowania za gĹupie zdjÄcie w prasie, gdy normalny czlowiek moze liczyc na? odpowiedzcie sami... Niby te same dla kazdego, a jak bardzo rozne.... wystarczy ze masz na dobrego adwokata, a prawo przechodzi na twoja strone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 17:24 Temat postu: |
|
|
Julius napisał: |
Odnoszac sie do mazurskich dziur, to jest w tym duzo prawdy... powiedz kolego ilu Twoich znajomych z rodzinnej miejscowosci prezentuje jakikolwiek poziom? | juĹź odpowiadam:wszyscy! Julius napisał: | Nie ma tam amatorow taniego wina? | pewnie, Ĺźe sÄ
, powiem szczerze, Ĺźe myĹlaĹem Ĺźe jest ich wielu w caĹym kraju Julius napisał: | Nie ciagnijmy tego juz wiecej, tez lubie mazury, ale nie robmy "raju na ziemi" z tej krainy. | niewiem kogo cytujesz ja teĹź rajem bym mazur nie nazwaĹ...aczkolwiek piekne sa _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 17:25 Temat postu: |
|
|
Julius napisał: | Turboneta, jakas trÄ
cona jesteĹ... jak czytam te bezedury, to az dziw bierze, ze mozna tak ograniczonym byc.... ja proponuje wszystkie zarobione pieniadze oddawac na rzecz panstwa, moze szybciej sie podniesie:)
Nie wiem czy zauwazyliscie, ale dzis idealy naszych ojcow, czyli ciezka praca, uczicwosc i tym podobne nijak sie maja do rzeczywistosci... dzis liczy sie ten, kto najmniej robi a najwiecej gada i potrafi wziac co swoje, obojetnie czy zgodnie z prawem czy nie. Gadanie Turbonety pokazuje, ze wyrwala sie z jakiegos xxxx na mazurach i do tej pory nie nauczyla sie zycia... Ktos tu madrze napisal, ze islandczyk zbyt rozgarniety nie jest, ale jesli chodzi o kase, to wie co robic... i zeruja tacy na naiwnych polakach przepelnionych komunistycznyi idealami.
Jesli turbonetce wystarczy mieszkanie z kredytem do 80 i jakies nedzne grosze, to powodzenia... tylko nie mecz reszty tymi xxxxxxx, co to w kazdym poscie na tym forum umieszczasz.... |
Z jednej strony piszesz o uczciwoĹci i ciÄĹźkiej pracy naszych ojcĂłw a z drugiej o tym Ĺźe naleĹźy kombinowaÄ jak koĹ pod gĂłrÄ. Nie obraĹş siÄ ale Twoi rodzice ponieĹli poraĹźkÄ w wyrobieniu u Ciebie tych ideaĹĂłw. _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 17:33 Temat postu: |
|
|
Julius napisał: |
Nie wiem czy zauwazyliscie, ale dzis idealy naszych ojcow, czyli ciezka praca, uczicwosc i tym podobne nijak sie maja do rzeczywistosci... | viking jemu chyba chodziĹo bardziej, o fakt sprzecznoĹci tych ideaĹĂłw w zderzeniu z realiami rzeczywistosci... i tu niestety chyba ma racje, moĹźe to ewolucja spoĹeczeĹstwa, moĹźe normalna kolej rzeczy...ja sam lubie odnosic sie do tego czego mnie ojciec uczyĹ pozdrawiam _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 19:31 Temat postu: |
|
|
Szkoda mi takich ludzi jak Julius...
Daje sĹowo, Ĺźe gdybym byĹa gorliwÄ
katoliczkÄ
to pomodliĹabym siÄ za niego...no ale nie jestem...
No ale pozdrowiÄ mogÄ
Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 19:41 Temat postu: |
|
|
po pierwsze zacytuje klasyka polskiego kina - " czep sie swojej baby " Julius a nie Mazur , ja tez w " Prusiech " rodzony , po drugie : sliprok spod jakiego kamienia wypelzles i zabierasz glos tam gdzie nie masz nic madrego do powiedzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| patryk23l ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 16 Sty 2008 | Posty: 670 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 5 Cze 2009, 19:58 Temat postu: |
|
|
Juz ktos kiedys wspomnial ze Polacy sa strasznie zawistni.
Wszystko w tym tamacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|