reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna

ICELAND.PL :: Islandia - strona g艂贸wna portalu

ZANIM CO艢 NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEI KTO CI OBRA疉 LUB MIE REGULAMIN, NIE DAJ SI SPROWOKOWA, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U縴tkownicyU縴tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼iZaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼i   

Por贸d na Islandii
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 314, 315, 316  Nast阷ny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat  
Autor Wiadomo舵
miska123102

Do潮czy: 11 Sty 2009
PostWys砤ny: 7 Cze 2009, 18:16    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

ciuszki juz mam Very Happy teraz tylko w贸zeczka potrzebuje Sad
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵
mexa

Do潮czy: 06 Kwi 2008
PostWys砤ny: 8 Cze 2009, 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie mam czasu na czytanie wszystkich 130stron mam ogromna prozbe ,moze pytanko czy ktos z was umial by mi pomoc wypelnic formularz zwiazany z macierzynskim ten do faedingarorlof
nie mam zadnej milej duszki co by mi pomogla a w pracy pracuje z babkami ok50lat i sie tlumacza ze nie znaja dobrze angielskiego zeby mi to przetlumaczyc o co tam chodzi jestem zalamana zostalo mi7tyg do porodu a nie mam tego zlozonego moja polozna nie wie na jakim swiecie zyje jak sama jej o cos nie spytam nic mi nie powie nic a teraz jej nie ma wyjechala na urlop na 2tyg co robic
pomozcie mi
Powr髏 do g髍y
Katrina

Do潮czy: 26 Maj 2008
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 8 Cze 2009, 19:32    Temat postu: Witam wszystkich cieplutko :) Odpowiedz z cytatem

Czytaj膮c ten dzia艂, natkn臋艂am si臋 wiele razy o zapytanie odno艣nie ple艣niawek u dzieci. Ot贸偶 przerabiamy obecnie z synkiem ten temat Sad Niestety m贸j synek, kt贸ry obecnie ma 7 tygodni Smile dosta艂 ple艣niawek co daje nam obojgu ogromny dyskomfort. Niestety w aptece nic bez recepty nie mo偶na dostac, odes艂ano nas do lekarza. Po wizycie w przychodni okaza艂o si臋 偶e ten medykament nie nale偶y do tanich i niestety jest tylko na recept臋. Wi臋c je艣li 偶adna z Was nie sprowadzi艂a sobie odpowiedniego leku z Polski, tutaj bez wizyty u lekarza nie ob臋dzie si臋 w takim przypadku. Serdecznie pozdrawiam wszystkie obecne i przysz艂e mamusie SmileSmile
Powr髏 do g髍y
zlotowka
Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
Do潮czy: 26 Mar 2009
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 8 Cze 2009, 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mexa w biurze w kt贸rym sk艂ada sie dokumenty zwiazane z urlopem macierzynskim mi艂a pani wype艂ni ci wszytko ty bedziesz tylko odpowiadac na zadawane pytania. Najlepiej tam sie zg艂osic.
Powr髏 do g髍y
mexa

PostWys砤ny: 8 Cze 2009, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a gdzie dokladnie jest te bioro czy to jest tam co islandzki zatrudniak na przeciwko Hiltona
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak tak to dok艂adnie w tym samym miejscu gdzie islandzki urzad pracy a bedac w 艣rodku udajesz sie do stanowiska o nazwie fedingarorlof
powodzenia
Powr髏 do g髍y
zelda
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 13:38    Temat postu: æ Odpowiedz z cytatem

mexa papiery skladasz dokladnie tam gdzie mowisz na przeciwko HILTONA a urzau pracy juz tam nie ma bo jest przeniesiony na borgatun!
Powr髏 do g髍y
miska123102

Do潮czy: 11 Sty 2009
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 14:04    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

a ja znowu z tym samym Embarassed ale mo偶e macie panie do sprzedania w贸zeczek potrzebuje na sierpie艅 najlepiej 2 lub 3 funkcyjny w miare rozs膮dnej cenie? czekam na odp na priv
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 14:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zelda na borgatun jest polski urzad pracy a islandzki w tym samym miejscu gdzie by艂 nic si臋 nie zmieni艂o naprzeciwko hiltona:D
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciuszki i wanienka sprzedane:D
Powr髏 do g髍y
mexa

PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 18:07    Temat postu: Re: witam Odpowiedz z cytatem

miska123102 napisa:
a ja znowu z tym samym Embarassed ale mo偶e macie panie do sprzedania w贸zeczek potrzebuje na sierpie艅 najlepiej 2 lub 3 funkcyjny w miare rozs膮dnej cenie? czekam na odp na priv

twoje pytanie odbiega z tematu--wejdz na sprzedam i tam zapytaj albo ewentualnie na kupie nie porod na islandi to raczej nie te watki
Powr髏 do g髍y
mexa

PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 18:09    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

dzis bylam w tym biurze i wszystko zalatwilam,dzieki za mile duszki i podpowiedz gdzie isc Smile) pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie ma za co:)
Powr髏 do g髍y
evelin1984

Do潮czy: 14 Gru 2007
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 22:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam przysz艂e i obecne mamusie Very Happy
Ja rownie偶 za 7 miesi臋cy do艂膮cze do grona szcz臋艣liwych mam,a dok艂adnie 13 stycznia Very Happy
Powr髏 do g髍y
Buszmenka

Do潮czy: 26 Wrz 2008
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 8:27    Temat postu: porod na islandii Odpowiedz z cytatem

Witam ,mam pytanie czy jest ktos kto niedawno rodzil???Co konkretnie trzeba teraz wziac do szpitala dla siebie i maluszka,bede bardzo wdzieczna jak ktos cos napisze bo moj czas sie skraca zostalo niby jeszcze 13 dni.Pozdrawiam Smile
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 9:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szcz臋艣liwego rozwi膮zania:D
ja rodzi艂am w marcu tak偶e nie b臋d臋 si臋wypowiada膰 poczekajmy na te z mam kt贸re posiadaj膮 艣wie偶sze info:)
Powr髏 do g髍y
lampeczka

Do潮czy: 25 Sty 2009
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam!ja rodzi艂am pod koniec kwietnia i do szpitala dla siebie mia艂am tylko klapeczki pod prycha i ciuchy na wyj艣cie dla siebie i ma艂ej no i kremik do xxxx i chusteczki a reszt臋 dosta艂am w szpitalu-podpaski ,r臋czniki ,szlafrok, myde艂ko.Powodzenia i szcz臋艣liwego i szybkiego porodu!
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no to iwdze ze od mojego porodu nic sie nie zmieni艂oVery Happy
pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
DarkAngelKate

Do潮czy: 15 Lut 2009
Sk眃: K贸pavogur
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 11:22    Temat postu: Re: Witam wszystkich cieplutko :) Odpowiedz z cytatem

Katrina napisa:
Czytaj膮c ten dzia艂, natkn臋艂am si臋 wiele razy o zapytanie odno艣nie ple艣niawek u dzieci. Ot贸偶 przerabiamy obecnie z synkiem ten temat Sad Niestety m贸j synek, kt贸ry obecnie ma 7 tygodni Smile dosta艂 ple艣niawek co daje nam obojgu ogromny dyskomfort. Niestety w aptece nic bez recepty nie mo偶na dostac, odes艂ano nas do lekarza. Po wizycie w przychodni okaza艂o si臋 偶e ten medykament nie nale偶y do tanich i niestety jest tylko na recept臋. Wi臋c je艣li 偶adna z Was nie sprowadzi艂a sobie odpowiedniego leku z Polski, tutaj bez wizyty u lekarza nie ob臋dzie si臋 w takim przypadku. Serdecznie pozdrawiam wszystkie obecne i przysz艂e mamusie SmileSmile

Bez recepty jest w aptece masc na plesniawki o nazwie Maxil, jest na bazie szalwi i jest nieszkodliwa i pomaga. a antybiotyk na plesniawki przepisywany przez lekarzy kosztuje 4tys. w porownaniu z innymi lekami nie jest to jeszcze az tak drogo.
ASIA81
ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1 (dublowanie og艂osze艅)
Do潮czy: 30 Pa 2007
Sk眃: GRENSASVEGUR
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja rodzi艂am 27 maja i dosta艂am wszystko czego potrzebowa艂am. Ze swoich rzeczy u偶y艂am tylko szlafrok, kapcie..no i dla maluszka chusteczki i krem do pupci (ale mo偶e to te偶 daj膮- ja nie pyta艂am , bo mia艂am swoje). Pozdrawiam i 偶ycz臋 szybkiego porodu Very Happy ja niestety rodzi艂am prawie 18 godz, dok艂adnie 2 tyg temu) Very Happy ale ju偶 prawie zapomnia艂am jupi
Powr髏 do g髍y
Wy秝ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 314, 315, 316  Nast阷ny
Strona 132 z 316

Skocz do:  
Nie mo縠sz pisa nowych temat體
Nie mo縠sz odpowiada w tematach
Nie mo縠sz zmienia swoich post體
Nie mo縠sz usuwa swoich post體
Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chi駍ka, tajska, indyjska, japo駍ka, wietnamska itd.