reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna

ICELAND.PL :: Islandia - strona g艂贸wna portalu

ZANIM CO艢 NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEI KTO� CI� OBRA疉 LUB MIE REGULAMIN, NIE DAJ SI� SPROWOKOWA�, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U縴tkownicyU縴tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo禼iZaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo禼i   

Por贸d na Islandii
Id� do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 314, 315, 316  Nast阷ny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat  
Autor Wiadomo舵
miska123102

Do潮czy�: 11 Sty 2009
PostWys砤ny: 7 Cze 2009, 18:16    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

ciuszki juz mam Very Happy teraz tylko w贸zeczka potrzebuje Sad
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn� wiadomo舵
mexa

Do潮czy�: 06 Kwi 2008
PostWys砤ny: 8 Cze 2009, 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie mam czasu na czytanie wszystkich 130stron mam ogromna prozbe ,moze pytanko czy ktos z was umial by mi pomoc wypelnic formularz zwiazany z macierzynskim ten do faedingarorlof
nie mam zadnej milej duszki co by mi pomogla a w pracy pracuje z babkami ok50lat i sie tlumacza ze nie znaja dobrze angielskiego zeby mi to przetlumaczyc o co tam chodzi jestem zalamana zostalo mi7tyg do porodu a nie mam tego zlozonego moja polozna nie wie na jakim swiecie zyje jak sama jej o cos nie spytam nic mi nie powie nic a teraz jej nie ma wyjechala na urlop na 2tyg co robic
pomozcie mi
Powr髏 do g髍y
Katrina

Do潮czy�: 26 Maj 2008
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 8 Cze 2009, 19:32    Temat postu: Witam wszystkich cieplutko :) Odpowiedz z cytatem

Czytaj膮c ten dzia艂, natkn臋艂am si臋 wiele razy o zapytanie odno艣nie ple艣niawek u dzieci. Ot贸偶 przerabiamy obecnie z synkiem ten temat Sad Niestety m贸j synek, kt贸ry obecnie ma 7 tygodni Smile dosta艂 ple艣niawek co daje nam obojgu ogromny dyskomfort. Niestety w aptece nic bez recepty nie mo偶na dostac, odes艂ano nas do lekarza. Po wizycie w przychodni okaza艂o si臋 偶e ten medykament nie nale偶y do tanich i niestety jest tylko na recept臋. Wi臋c je艣li 偶adna z Was nie sprowadzi艂a sobie odpowiedniego leku z Polski, tutaj bez wizyty u lekarza nie ob臋dzie si臋 w takim przypadku. Serdecznie pozdrawiam wszystkie obecne i przysz艂e mamusie SmileSmile
Powr髏 do g髍y
zlotowka
Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
Do潮czy�: 26 Mar 2009
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 8 Cze 2009, 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mexa w biurze w kt贸rym sk艂ada sie dokumenty zwiazane z urlopem macierzynskim mi艂a pani wype艂ni ci wszytko ty bedziesz tylko odpowiadac na zadawane pytania. Najlepiej tam sie zg艂osic.
Powr髏 do g髍y
mexa

PostWys砤ny: 8 Cze 2009, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a gdzie dokladnie jest te bioro czy to jest tam co islandzki zatrudniak na przeciwko Hiltona
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak tak to dok艂adnie w tym samym miejscu gdzie islandzki urzad pracy a bedac w 艣rodku udajesz sie do stanowiska o nazwie fedingarorlof
powodzenia
Powr髏 do g髍y
zelda
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 13:38    Temat postu: æ Odpowiedz z cytatem

mexa papiery skladasz dokladnie tam gdzie mowisz na przeciwko HILTONA a urzau pracy juz tam nie ma bo jest przeniesiony na borgatun!
Powr髏 do g髍y
miska123102

Do潮czy�: 11 Sty 2009
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 14:04    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

a ja znowu z tym samym Embarassed ale mo偶e macie panie do sprzedania w贸zeczek potrzebuje na sierpie艅 najlepiej 2 lub 3 funkcyjny w miare rozs膮dnej cenie? czekam na odp na priv
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 14:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zelda na borgatun jest polski urzad pracy a islandzki w tym samym miejscu gdzie by艂 nic si臋 nie zmieni艂o naprzeciwko hiltona:D
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciuszki i wanienka sprzedane:D
Powr髏 do g髍y
mexa

PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 18:07    Temat postu: Re: witam Odpowiedz z cytatem

miska123102 napisa�:
a ja znowu z tym samym Embarassed ale mo偶e macie panie do sprzedania w贸zeczek potrzebuje na sierpie艅 najlepiej 2 lub 3 funkcyjny w miare rozs膮dnej cenie? czekam na odp na priv

twoje pytanie odbiega z tematu--wejdz na sprzedam i tam zapytaj albo ewentualnie na kupie nie porod na islandi to raczej nie te watki
Powr髏 do g髍y
mexa

PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 18:09    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

dzis bylam w tym biurze i wszystko zalatwilam,dzieki za mile duszki i podpowiedz gdzie isc Smile) pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie ma za co:)
Powr髏 do g髍y
evelin1984

Do潮czy�: 14 Gru 2007
PostWys砤ny: 9 Cze 2009, 22:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam przysz艂e i obecne mamusie Very Happy
Ja rownie偶 za 7 miesi臋cy do艂膮cze do grona szcz臋艣liwych mam,a dok艂adnie 13 stycznia Very Happy
Powr髏 do g髍y
Buszmenka

Do潮czy�: 26 Wrz 2008
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 8:27    Temat postu: porod na islandii Odpowiedz z cytatem

Witam ,mam pytanie czy jest ktos kto niedawno rodzil???Co konkretnie trzeba teraz wziac do szpitala dla siebie i maluszka,bede bardzo wdzieczna jak ktos cos napisze bo moj czas sie skraca zostalo niby jeszcze 13 dni.Pozdrawiam Smile
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 9:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szcz臋艣liwego rozwi膮zania:D
ja rodzi艂am w marcu tak偶e nie b臋d臋 si臋wypowiada膰 poczekajmy na te z mam kt贸re posiadaj膮 艣wie偶sze info:)
Powr髏 do g髍y
lampeczka

Do潮czy�: 25 Sty 2009
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam!ja rodzi艂am pod koniec kwietnia i do szpitala dla siebie mia艂am tylko klapeczki pod prycha i ciuchy na wyj艣cie dla siebie i ma艂ej no i kremik do xxxx i chusteczki a reszt臋 dosta艂am w szpitalu-podpaski ,r臋czniki ,szlafrok, myde艂ko.Powodzenia i szcz臋艣liwego i szybkiego porodu!
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no to iwdze ze od mojego porodu nic sie nie zmieni艂oVery Happy
pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
DarkAngelKate

Do潮czy�: 15 Lut 2009
Sk眃: K贸pavogur
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 11:22    Temat postu: Re: Witam wszystkich cieplutko :) Odpowiedz z cytatem

Katrina napisa�:
Czytaj膮c ten dzia艂, natkn臋艂am si臋 wiele razy o zapytanie odno艣nie ple艣niawek u dzieci. Ot贸偶 przerabiamy obecnie z synkiem ten temat Sad Niestety m贸j synek, kt贸ry obecnie ma 7 tygodni Smile dosta艂 ple艣niawek co daje nam obojgu ogromny dyskomfort. Niestety w aptece nic bez recepty nie mo偶na dostac, odes艂ano nas do lekarza. Po wizycie w przychodni okaza艂o si臋 偶e ten medykament nie nale偶y do tanich i niestety jest tylko na recept臋. Wi臋c je艣li 偶adna z Was nie sprowadzi艂a sobie odpowiedniego leku z Polski, tutaj bez wizyty u lekarza nie ob臋dzie si臋 w takim przypadku. Serdecznie pozdrawiam wszystkie obecne i przysz艂e mamusie SmileSmile

Bez recepty jest w aptece masc na plesniawki o nazwie Maxil, jest na bazie szalwi i jest nieszkodliwa i pomaga. a antybiotyk na plesniawki przepisywany przez lekarzy kosztuje 4tys. w porownaniu z innymi lekami nie jest to jeszcze az tak drogo.
ASIA81
ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1 (dublowanie og艂osze艅)
Do潮czy�: 30 Pa� 2007
Sk眃: GRENSASVEGUR
PostWys砤ny: 10 Cze 2009, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja rodzi艂am 27 maja i dosta艂am wszystko czego potrzebowa艂am. Ze swoich rzeczy u偶y艂am tylko szlafrok, kapcie..no i dla maluszka chusteczki i krem do pupci (ale mo偶e to te偶 daj膮- ja nie pyta艂am , bo mia艂am swoje). Pozdrawiam i 偶ycz臋 szybkiego porodu Very Happy ja niestety rodzi艂am prawie 18 godz, dok艂adnie 2 tyg temu) Very Happy ale ju偶 prawie zapomnia艂am jupi
Powr髏 do g髍y
Wy秝ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id� do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 314, 315, 316  Nast阷ny
Strona 132 z 316

Skocz do:  
Nie mo縠sz pisa� nowych temat體
Nie mo縠sz odpowiada� w tematach
Nie mo縠sz zmienia� swoich post體
Nie mo縠sz usuwa� swoich post體
Nie mo縠sz g硂sowa� w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chi駍ka, tajska, indyjska, japo駍ka, wietnamska itd.