Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 24 Sie 2008, 20:55 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.ZaopiekujÄ sie dzieckiem lub dzieÄmi w Reykjaviku,w godzinach rannych-od 8 do 14,najlepiej byĹo by u mnie w domu,choc nie koniecznie.Mam dziecko w wieku szkolnym,pracujÄ na popoĹudnie,wiÄc w rannych godzinach mam czas.Mieszkam w centrum.Tel.kontaktowy 8410479 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KuBuS
| Dołączył: 15 Sie 2008 | Posty: 40 | |
|
Wysłany: 26 Sie 2008, 22:16 Temat postu: zaopiekuje sie dzieckiem/dziecmi w Reykjaviku lub okolicach |
|
|
Witam serdecznie . Jak w temacie zaopiekuje sie dzieckiem/ dziecmi zarowno w tygodniu jak i w weekendy. Zainteresowane osoby prosze o kontakt gg 1107433 lub na priv. Pozdrawiam Magda |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dagmamma
| Dołączył: 28 Sie 2008 | Posty: 10 | Skąd: KĂłpavogur |
|
Wysłany: 28 Sie 2008, 21:51 Temat postu: |
|
|
Mama polrocznego chlopca oraz doswiadczona opiekunka chetnie zaopiekuje sie jeszcze jednym dzieckiem. Mieszkam w KĂłpavogur. Wiadomosc na priv |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
| Dołączył: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysłany: 29 Sie 2008, 0:58 Temat postu: |
|
|
Hej,czy moĹźecie mi powiedzieÄ z jakimi kosztami trzeba sie liczyÄ zatrudniajÄ
c PolskÄ
bÄ
dĹş IslandzkÄ
opiekunkÄ do 4-letniego dziecka ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 29 Sie 2008, 8:21 Temat postu: niania |
|
|
Jak siÄ dowiadywaĹam (do 2latki) 67 tysiÄcy za islandzkÄ
, za polskÄ
podobnie zaleĹźy z czyim wyĹźywieniem Zazwyczaj 50-60 tys |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 29 Sie 2008, 8:50 Temat postu: |
|
|
czy ktoĹ moĹźe mi powiedzieÄ jakie ceny sÄ
za opiekÄ nad dzieckiem od poniedziaĹku do piÄ
tku i dodatkowo jeszcze soboty |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KuBuS
|
Wysłany: 29 Sie 2008, 11:50 Temat postu: zaopiekuje sie dzieckiem |
|
|
Witam serdecznie . Jak w temacie zaopiekuje sie dzieckiem/ dziecmi zarowno w tygodniu jak i w weekendy. Zainteresowane osoby prosze o kontakt gg 1107433 lub na priv. Pozdrawiam Magda |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 10:42 Temat postu: |
|
|
Witam! ChÄtnie zaopiekujÄ siÄ dzieckiem/ dzieÄmi w Kelfaviku. Mam ukoĹczony kurs pedagogiczny i obecnie opiekujÄ siÄ juĹź jednÄ
dziewczynkÄ
. Posiadam doĹwidczenie w pracy z dzieÄmi, przeszĹo rok temu pracowaĹam charytatywnie w domu dziecka. MogÄ rĂłwnieĹź zajÄ
Ä siÄ dzieckiem rozumiejÄ
cym naczej. Zainteresowanych prosze o wiadomoĹÄ na priw.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Dziadek ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 09 Sie 2007 | Posty: 149 | Skąd: Hafnarfjordur |
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 11:04 Temat postu: |
|
|
domi napisał: | czy ktoĹ moĹźe mi powiedzieÄ jakie ceny sÄ
za opiekÄ nad dzieckiem od poniedziaĹku do piÄ
tku i dodatkowo jeszcze soboty |
witam...ja mialem nianie do swojego dziecka ktĂłra braĹa 200 koron za godzine z wyzywieniem .... mysle ,ze to dobra cena zblizona do cenny za przedszkole.
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KuBuS
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 11:43 Temat postu: :) |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 11:54 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie zaopiekujÄ siÄ chÄtnie dzieÄmi w róşnym wieku od poniedziaĹku do piÄ
tku jak rĂłwnieĹź w soboty, kontakt na piv lub telefonicznie 8578250 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KuBuS
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 12:01 Temat postu: :) |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 12:24 Temat postu: |
|
|
domi napisał: | Witam serdecznie zaopiekujÄ siÄ chÄtnie dzieÄmi w róşnym wieku od poniedziaĹku do piÄ
tku jak rĂłwnieĹź w soboty, kontakt na piv lub telefonicznie 8578250 |
dodam ze mieszkam w Reykjaviku 105 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 17:02 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | Witam! ChÄtnie zaopiekujÄ siÄ dzieckiem/ dzieÄmi w Kelfaviku. Mam ukoĹczony kurs pedagogiczny i obecnie opiekujÄ siÄ juĹź jednÄ
dziewczynkÄ
. Posiadam doĹwidczenie w pracy z dzieÄmi, przeszĹo rok temu pracowaĹam charytatywnie w domu dziecka. MogÄ rĂłwnieĹź zajÄ
zapomniaĹam waĹźnej rzeczy, nie palÄ papierosĂłw, jeĹli opieka byĹaby w moim domu, dodam Ĺźe tu teĹź siÄ nie pali, powietrze przejrzyste jak mgĹa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| west
 | Dołączył: 12 Sie 2008 | Posty: 107 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 17:09 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: | julci3k napisał: | Witam! ChÄtnie zaopiekujÄ siÄ dzieckiem/ dzieÄmi w Kelfaviku. Mam ukoĹczony kurs pedagogiczny i obecnie opiekujÄ siÄ juĹź jednÄ
dziewczynkÄ
zapomniaĹam waĹźnej rzeczy, nie palÄ papierosĂłw, jeĹli opieka byĹaby w moim domu, dodam Ĺźe tu teĹź siÄ nie pali, powietrze przejrzyste jak mgĹa  |
tak przejzyste ze dziecka nie zobaczysz z 0.5m  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 17:18 Temat postu: |
|
|
west napisał: | julci3k napisał: | julci3k napisał: | Witam! ChÄtnie zaopiekujÄ siÄ dzieckiem/ dzieÄmi w Kelfaviku. Mam ukoĹczony kurs pedagogiczny i obecnie opiekujÄ siÄ juĹź jednÄ
dziewczynkÄ
tak przejzyste ze dziecka nie zobaczysz z 0.5m  |
heeeeej, to wcale nie byĹo Ĺmieszne praca jest pracÄ
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| west
 | Dołączył: 12 Sie 2008 | Posty: 107 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 30 Sie 2008, 17:30 Temat postu: |
|
|
zapomniaĹam waĹźnej rzeczy, nie palÄ papierosĂłw, jeĹli opieka byĹaby w moim domu, dodam Ĺźe tu teĹź siÄ nie pali, powietrze przejrzyste jak mgĹa [/quote]
tak przejzyste ze dziecka nie zobaczysz z 0.5m [/quote]
heeeeej, to wcale nie byĹo Ĺmieszne praca jest pracÄ
[/quote]
to nie mialo byc smieszne --sama napisalas ze powietrze jak mgla a moze nie wiesz jak mgla wyglada?
ja osobiscie nie dal bym komus dziecka kto w ten sposob sie oglasza |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 31 Sie 2008, 16:16 Temat postu: |
|
|
ZastanĂłw siÄ co piszesz, to byĹa przenoĹnia!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KuBuS
|
Wysłany: 1 Wrz 2008, 10:09 Temat postu: :) |
|
|
Witam serdecznie:) chetnie zaopiekuje sie dzieckiem / dzieÄmi zarĂłwno w tygodniu jak i weekendy ... a takze jak to sie mĂłwi "od czasu do czasu" ... mieszkam w Reykjaviku 105. WczeĹniej opiekowaĹam sie juz dzieÄmi:) O wiecej info prosze pytac na gg 1107433 lub priv . Pozdrawiam Magda |
|
Powrót do góry |
|
 |
| krzywy
| Dołączył: 28 Maj 2008 | Posty: 23 | |
|
Wysłany: 1 Wrz 2008, 11:12 Temat postu: witam |
|
|
zaopiekuje sie dzieckiem/dzieÄmi w tygodniu i w weekend mieszkam w Reykjaviku 104 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|