reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Prywatne ogłoszenia: opiekunka (niania) do dziecka/dzieci
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cassandra
Gość
PostWysłany: 24 Sie 2008, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie.Zaopiekuję sie dzieckiem lub dziećmi w Reykjaviku,w godzinach rannych-od 8 do 14,najlepiej było by u mnie w domu,choc nie koniecznie.Mam dziecko w wieku szkolnym,pracuję na popołudnie,więc w rannych godzinach mam czas.Mieszkam w centrum.Tel.kontaktowy 8410479
Powrót do góry
KuBuS

PostWysłany: 26 Sie 2008, 22:16    Temat postu: zaopiekuje sie dzieckiem/dziecmi w Reykjaviku lub okolicach Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie . Jak w temacie zaopiekuje sie dzieckiem/ dziecmi zarowno w tygodniu jak i w weekendy. Zainteresowane osoby prosze o kontakt gg 1107433 lub na priv. Pozdrawiam Magda
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
dagmamma

PostWysłany: 28 Sie 2008, 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mama polrocznego chlopca oraz doswiadczona opiekunka chetnie zaopiekuje sie jeszcze jednym dzieckiem. Mieszkam w KĂłpavogur. Wiadomosc na priv
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
@ni@

PostWysłany: 29 Sie 2008, 0:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej,czy możecie mi powiedzieć z jakimi kosztami trzeba sie liczyć zatrudniając Polską bądź Islandzką opiekunkę do 4-letniego dziecka ?
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 29 Sie 2008, 8:21    Temat postu: niania Odpowiedz z cytatem

Jak się dowiadywałam (do 2latki) 67 tysięcy za islandzką, za polską podobnie zależy z czyim wyżywieniem Wink Zazwyczaj 50-60 tys
Powrót do góry
domi
Gość
PostWysłany: 29 Sie 2008, 8:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy ktoś może mi powiedzieć jakie ceny są za opiekę nad dzieckiem od poniedziałku do piątku i dodatkowo jeszcze soboty
Powrót do góry
KuBuS

PostWysłany: 29 Sie 2008, 11:50    Temat postu: zaopiekuje sie dzieckiem Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie . Jak w temacie zaopiekuje sie dzieckiem/ dziecmi zarowno w tygodniu jak i w weekendy. Zainteresowane osoby prosze o kontakt gg 1107433 lub na priv. Pozdrawiam Magda
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 30 Sie 2008, 10:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam! Chętnie zaopiekuję się dzieckiem/ dziećmi w Kelfaviku. Mam ukończony kurs pedagogiczny i obecnie opiekuję się już jedną dziewczynką. Posiadam doświdczenie w pracy z dziećmi, przeszło rok temu pracowałam charytatywnie w domu dziecka. Mogę również zająć się dzieckiem rozumiejącym naczej. Zainteresowanych prosze o wiadomość na priw. Wink
Powrót do góry
Dziadek
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 30 Sie 2008, 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

domi napisał:
czy ktoś może mi powiedzieć jakie ceny są za opiekę nad dzieckiem od poniedziałku do piątku i dodatkowo jeszcze soboty

witam...ja mialem nianie do swojego dziecka która brała 200 koron za godzine z wyzywieniem .... mysle ,ze to dobra cena zblizona do cenny za przedszkole.
pozdro
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KuBuS

PostWysłany: 30 Sie 2008, 11:43    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
domi
Gość
PostWysłany: 30 Sie 2008, 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie zaopiekuję się chętnie dziećmi w różnym wieku od poniedziałku do piątku jak również w soboty, kontakt na piv lub telefonicznie 8578250
Powrót do góry
KuBuS

PostWysłany: 30 Sie 2008, 12:01    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
domi
Gość
PostWysłany: 30 Sie 2008, 12:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

domi napisał:
Witam serdecznie zaopiekuję się chętnie dziećmi w różnym wieku od poniedziałku do piątku jak również w soboty, kontakt na piv lub telefonicznie 8578250

dodam ze mieszkam w Reykjaviku 105
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 30 Sie 2008, 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:
Witam! Chętnie zaopiekuję się dzieckiem/ dziećmi w Kelfaviku. Mam ukończony kurs pedagogiczny i obecnie opiekuję się już jedną dziewczynką. Posiadam doświdczenie w pracy z dziećmi, przeszło rok temu pracowałam charytatywnie w domu dziecka. Mogę również zająć się dzieckiem rozumiejącym naczej. Zainteresowanych prosze o wiadomość na priw. Wink

zapomniałam ważnej rzeczy, nie palę papierosów, jeśli opieka byłaby w moim domu, dodam że tu też się nie pali, powietrze przejrzyste jak mgła Wink
Powrót do góry
west

PostWysłany: 30 Sie 2008, 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

julci3k napisał:
julci3k napisał:

zapomniałam ważnej rzeczy, nie palę papierosów, jeśli opieka byłaby w moim domu, dodam że tu też się nie pali, powietrze przejrzyste jak mgła Wink

tak przejzyste ze dziecka nie zobaczysz z 0.5m Very Happy
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 30 Sie 2008, 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

west napisał:
julci3k napisał:
julci3k napisał:

tak przejzyste ze dziecka nie zobaczysz z 0.5m Very Happy

heeeeej, to wcale nie było śmieszne praca jest pracą Wink
Powrót do góry
west

PostWysłany: 30 Sie 2008, 17:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zapomniałam ważnej rzeczy, nie palę papierosów, jeśli opieka byłaby w moim domu, dodam że tu też się nie pali, powietrze przejrzyste jak mgła Wink[/quote]

tak przejzyste ze dziecka nie zobaczysz z 0.5m Very Happy[/quote]

heeeeej, to wcale nie było śmieszne praca jest pracą Wink[/quote]

to nie mialo byc smieszne --sama napisalas ze powietrze jak mgla a moze nie wiesz jak mgla wyglada?
ja osobiscie nie dal bym komus dziecka kto w ten sposob sie oglasza
Powrót do góry
julci3k
Gość
PostWysłany: 31 Sie 2008, 16:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanów się co piszesz, to była przenośnia!!!!!!
Powrót do góry
KuBuS

PostWysłany: 1 Wrz 2008, 10:09    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie:) chetnie zaopiekuje sie dzieckiem / dziećmi zarówno w tygodniu jak i weekendy ... a takze jak to sie mówi "od czasu do czasu" ... mieszkam w Reykjaviku 105. Wcześniej opiekowałam sie juz dziećmi:) O wiecej info prosze pytac na gg 1107433 lub priv . Pozdrawiam Magda
Powrót do góry
krzywy

PostWysłany: 1 Wrz 2008, 11:12    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

zaopiekuje sie dzieckiem/dziećmi w tygodniu i w weekend mieszkam w Reykjaviku 104
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 6 z 11

Skocz do: